JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prodej: -pracovní oděvy -pracovní obuv -ochranné pracovní pomůcky.

Výroba - zdravotní, relaxační polštáře a matrace

Maloobchod, prodej, internetový obchod, eshop: -outletového zboží luxusních italských značek: -dámská a pánská móda, konfekce -dětské oblečení i pánské oblečení.

Vývoj, výroba: - módní praní - barvení a úpravy konfekce

Maloobchod, prodej: -sportovní potřeby NIKE, ADIDAS, WILSON, ALPINE: -oblečení, oděvy -obuv, boty, kopačky -sportovní soupravy -trička, mikiny, bundy -trička na tenis, aerobic, fitness, fotbal.

Prodej, e-shop: -internetový obchod -oblečení -obuv -doplňky.

Nákup a prodej: - pivní kosmetika - matrace - postele - textil (bytový, dětský) - ložní prádlo - polštáře - deky - peřiny - utěrky - prostěradla.

Prodej: - značkový outlet z Anglie - dovoz zdarma.

Výroba, šití, prodej: - kravaty, motýlky, rukavice, kapesníky - šály - dětské šátky.

Nabízíme v současné době v přízemí, prodej kusového secondhandu a outletu ve kvalitě CREAM a 1.jakost za bezkonkurenční ceny (ženy, děti, muži, XXL) a v prvním patře nabízíme prodej formou HRABÁRNY

Top Trend Maloprodej, velkoprodej, výroba: -těhotenská móda.

E-shop: - přikrývky a polštáře z dutého vlákna, ložní povlečení různých rozměrů, prostěradlo, potahy na sedací soupravy, koupelnové předložky, ručníky, ubrusy, tkané deky, televizní pytle, vlněné výrobky, chrániče matrace.

Sedlář, brašnář, obuvník Oprava: - obuv - tašky, kabelky, aktovky, pouzdra - veškerá kožená galanterie.

Velkoobchod, maloobchod. Prodej: - ochranné pomůcky pro pokrývače. Půjčovna: - lešení - vibrační stavební stroje. Práce: - tesařské - klempířské a pokrývačské.

Prodej: - dámské oděvy pro plnoštíhlé.

Výroba, prodej: - korková zdravotní obuv.

Výroba: - kožená galanterie Sedlářství.

Výroba lněných, pololněných a bavlněných tkanin: - stolní a ložní lněné soupravy - ubrusy, utěrky. Damaškové ubrusy a ubrousky - ubrusy a ubrousky s ažurovými stehy, s ručním výtahem přízí.

Eshop: - ručně malované hedvábné kravaty, šátky a šály.

Prodej: - dětské oblečení různých značek - kojenecké oblečení - plenky - klasické plenky - eko čistící prostředky.

Činnost: - second hand - dovoz použitého oblečení z Norska