JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná
ILLA & Partners s.r.o.

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Výroba: - pracovní oděvy - pracovní obuv - ochranné pracovní pomůcky.

Maloobchod: - obuv - kožená galanterie - punčochové zboží.

Prodej: -dámské oděvy -dámská konfekce.

Výroba: - lněných, pololněných a bavlněných tkanin, upravených tradičním způsobem dle přání zákazníků, jako je praní, bělení, barvení.

Výroba, šití: -konfekce, oděvy.

Maloobchod, prodej: -textil.

Šití, výroba, prodej: -oděvy dámské i pánské -oděvní doplňky z vamberské krajky.

Výroba: - kuchyňské linky na míru včetně spotřebičů. Prodej: - dveře a zárubně - nábytek - sedací soupravy - postele - zdravotní matrace - bytové doplňky.

Maloobchod, prodej: - kojenecké oblečení a potřeby

Prodejny stříbra a značkových oděvů.

Maloobchod, prodej: - textilní zboží - galanterie

Prodej: kožená galanterie, obuv. Sběrna oprav kožené galanterie a obuvi.

Prodej dámského a pánského textilu: - prádlo, ponožky, nadměrné velikosti.

Prodej: - nový i použitý textil.

Zdravé spaní U Dvořáka Maloobchod: - postele - lamelové rošty - matrace - lůžkoviny pro alergiky, anatomické polštáře. - povlečení, deky.

Brašnářství a sedlářství. Výroba, prodej, oprava: - výroba z kůže na zakázku - brašnářské zboží - autoplachty - plachty - brašny - kožená galanterie - autočalounění.

Maloobchod, prodej: -bytový nábytek: -sedací soupravy -postele, pohovky -židle, stoly -obývací stěny -ložnice -dětské pokoje -matrace, rošty -kancelářský nábytek -bytové doplňky.

Maloobchod: - koberce - nábytek. Realitní činnost. Správa a údržba nemovitostí.

Výroba, prodej: - metrový textil - textil.

Maloobchod, prodej, výroba: - dámské spodní prádlo - pánské spodní prádlo - plavky - dámské a dětské punčochové zboží - ponožky.