JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná
ILLA & Partners s.r.o.

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hyndus Sid Art Studio se zaměřuje na tvorbu designových kabelek, triček, autorských látek, dekoračních papírů i scrapbook art. Vytvoříme originální svatební oznámení a přání k narozeninám. Naše výrobky jsou vždy originálem, tvoříme jediný kus, design se nikdy neopakuje.

Šití textilního zboží. Praní pro domácnost, žehlení, opravy a údržba oděvů, bytového textilu a osobního zboží.

Kožešnictví - zakázková výroba kožešin a kožešinových výrobků.

Internetový obchod, e-shop: - dámské, pánské, dětské oděvy - obuv.

E-shop - bytový textil - bytové doplňky z přírodních materiálů - rohožky, rohože.

E-shop - kojenecké oblečení - oblečení pro miminka.

Style mode, svatební salon a agentura - zprostředkování svatby - půjčování a prodej společenských šatů, šatů pro družičky, a mládence, pánských obleků - půjčování a prodej doplňků pro nevěsty - květinový servis - služby koordinátora svatby.

E-shop - dámské a pánské spodní prádlo - bižuterie.

E-shop: - pánské košile - dámské košile - kravaty - motýlci - kapesníčky - kšandy....atd.

Prodej: - detektory plynů, svítilen do rizikových prostředí - služební obuv pro vojsko a policii včetně hasičské zásahové obuvi.

Maloobchod, prodej: - obuv - kožená galanterie.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - drogerie - kosmetika - pracovní, ochranné pomůcky. Chráněná dílna.

Zakázková výroba molitanových prvků - molitanové stavebnice pro rozvoj dětí - motorické sestavy pro rozvíjení pohybového aparátu - molitanové ohrádky - molitanové švédské bedny - molitanové kostky - molitanové dětské koutky - rehabilitační pomůcky - žíněnky Oprava obuvi, brašnářství

Internetový obchod, e-shop: - dámské, pánské, dětské oděvy.

Rodinná firma BRAŠNÁŘSTVÍ - SEDLÁŘSTVÍ - ČALOUNICTVÍ Petr Zackl působí ve své činnosti již o roku 1998 v Lázních Bohdaneč ( okr. Pardubice). Opravy stanů, celt. Zabýváme se opravami, renovací a zakázkovou výrobou, jejíž součástí je i široký sortiment potahových materiálů, usní, koženek, molitanů, plachtovin, kování, plastů, popruhů, zdrhovadel ...

E-shop: - sportovní batohy - studentské tašky - kabelky - penály

Výroba: - kožená galanterie: - opasky - brašny

E-shop - hodinky pánské, dámské všech značek - kabelky - šperky - brýle.

Jsme dánská firma nabízející na českém trhu kompletní vybavení pro Vaši ložnici, obývací pokoj, kancelář, koupelny, okna, exteriér a interiér.

Velkoobchod: -kožená galanterie.

Společnost Elektropomůcky Pardubice s.r.o. byla založena v roce 1996 se zaměřením na vývoj, výrobu a prodej ochranných a pracovních pomůcek pro nízké, vysoké a velmi vysoké napětí tj. zkoušečky, zkratovací soupravy, záchranné háky, vypínací tyče, pojistkové kleště, fázovací soupravy. Naše výrobky jsou používány v rozvodnách, elektrických ...

Velkoobchod: - dámské halenky WADIMA - pánské košile - vesty - vázanky značky AVANTGARD - dámské a pánské prádlo WADIMA

Prodej, e-shop - dámské, pánské oblečení - kalhoty a džíny - trika - bundy, mikiny - čepice, kšiltovky.