JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Velkoobchod: -koberce, textil, kusového textilu a galanterie.

Velkoobchod, maloobchod, diskont, prodej, kompletní nabídka: - bytový textil - kusový textil - prostírání, ubrusy - kapesníky - lůžkoviny, ložní soupravy, prostěradla - metráž - sypkoviny - tkaniny plášťové, flauš - textilní galanterie kompletní - kojenecké, dětské, pánské, dámské pletené vrchní ošacení i prádlo. - ...

- maloobchod - prodej - galanterie - punčochové zboží - kusový textil - bytový textil - polštáře - přikrývky - matracové chrániče - deky - ložní povlečení - ručníky - osušky - ubrusy - záclony - matrace - rošty - koberce - linolea Pokládka podlahových krytin.

Výroba: - pletené rukavice - netkaný textil. Pletařský závod. Obchodní činnost.

Vývoj, výroba a prodej - kuchyně Prodej - matrace - postele - roštymaloobchod a velkoobchod - výrobky ohledně zdravého spaní Vývoj a výroba - matrace - postele - rošty Vývoj, výroba a prodej - polštáře

Prodej, e-shop: -lůžkoviny -matrace.

Výroba: -příze. Spřádání textilních vláken: -mykaným, poločesaným, předenoskaným způsobem -další možná úprava -soukání s elektronickým čištěním -skaní -sdružování -motání -počesávání -paření příze dle požadavků zákazníka.

Prodej - pracovní oděvy Ukládání odpadů vyjma nebezpečných Odpady

Internetový obchod - second hand - dětský a dámský značkové oblečení.

prodej: -oblečení -e-shop -prodej značky alpine pro.

Prodej: - textil, oděvy - hračky. Zakázkové krejčovství. Výroba, šití: - oděvy, oblečení.

Prodej: -šperky, bižuterie -pánská, dámská móda. Služby: -šití na míru -vizážistika, stylistika.

- Prodej oděvů - Dámské oděvy - Pánských oděvy - Prodej konfekce - Textil

Maloobchod, prodej : - oděvy - kožichy - konfekce - kožešiny

Služby: - prádelna - čistírna - sběrna prádla - půjčovna kostýmů

Nabízíme produkty pro Vaše zdravé spaní. Především kvalitní matrace, rošty, postele, přikrývky, polštáře, relaxační podložky a další. Zkušenosti se zdravým spaním sbíráme od roku 1999 a víme, že zdravý spánek je důležitou součástí každého dne! Navštivte naši kamennou prodejnu v Litomyšli.

Prodej dámských a pánských oděvů.

Obchodní činnost prodej geotextilií

Výroba - módní pánské pletené oděvy

Čalounění - motosedadla - automobilové interiéry Čalounění - sedací soupravy - židle - pohovky - taburety - ušáci - rohové jídelní lavice - dveře - restaurační zařízení - starožitný nábytek včetně vazby - zhotovení polštářů a jiných dekoračních ...