JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná
ILLA & Partners s.r.o.

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Internetový obchod - dámské, pánské a dětské oblečení - dámská a dětská obuv - kosmetika - šperky - dárkové předměty - hračky - bytový textil - módní doplňky - domácí mazlíčci

Zelený strom je česká rodinná firma. Nabízí originální sortiment zboží pro stolování. Dodává kvalitní, trvanlivé čajové a kávové servisy, talíře a mísy a misky. Dodává rovněž kvalitní textil vyrobený ekologicky.

Dodavatel stavebního materiálu a ochranných pracovních pomůcek.

Zakázkové šití dle přání zákazníka -šití dle vzoru -firemní oděvy -tištěná reklama Zboží na dobírku Centrála - vzorková prodejna Brno

Eshop: - dámské a pánské spodní prádlo - dámské plavky - dámské a pánské sportovní oblečení - dámské a pánské noční i denní prádlo.

Zabýváme se zakázkovou výrobu malosériové kolekce pánské, damské a dětské konfekce.Vše vyrábíme dle přání zákazníka. Naše šicí dílna je vybavená všemi zakladními průmyslovými šicími stroji, jako například: - 1-jehlové ploché - ryglovací - overlock 3-nitka, 4-nitka, 5-nitka. - šicí stroj - 12-jehlový, řetízkový steh, dírkovací, knoflíkovací ...

Výrobou pánských i dámských oděvů a prádla se zabývá VKUS, výrobní oděvní družstvo Klatovy. Již více než 60 let jsme tradičním českým výrobcem a prodejcem dámské a pánské konfekce či spodního prádla. Šijeme převážně lehkou konfekci, hlavně halenky, košile, jednodušší šaty, pyžama, trenýrky a noční košile. Pro naše klienty zpracováváme zakázky dle ...

Maloobchodní síť prodejen s dámskou módou. Prodej - dámské oblečení - módní oděvy.

Maloobchod, prodej: - dámské, pánské oděvy, konfekce - jeansy, svetry - dámské, pánské spodní prádlo.

Svatební agentura - půjčovna svatebních a společenských šatů.

Maloobchod, prodej: - pánská konfekce od 120cm do 180 cm v pase. - nadměrné velikosti. Dámské nevedeme.

Internetový obchod, e-shop: - dětské oděvy - dětské punčocháče - dámské, pánské oděvy - ponožky - bytový textil - drogerie.

Výroba, distribuce: - textil, oděvní doplňky. Dovoz, import: - luxusní oděvní doplňky z Nepálu (šály, výrobky z jačí vlny...).

Kamenná prodejna, e-shop: - kojící, tulící polštáře - pelíšky pro miminka - potahy na kojící polštáře - dětské povlečení.

E-shop: - čelenky pro děti - módní doplňky - fotorekvizity - fotopozadí

Prodej: - pracovní oděvy - ochranné pracovní pomůcky - obuv

Společnost Autoplachty Jonák se zabývá výrobou vozových plachet na všechny druhy přívěsů, návěsů a nástaveb nákladních automobilů. Dále nabízíme výrobu různých výrobků z plachtoviny, mezi které patří opláštění hal, veletržních stanů, zastřešení bazénů či krycí plachty, vše s možností reklamního potisku. Sídlíme ve městě Zbiroh. Naše výrobky, ...

Svatební salon - svatební služby - prodej a půjčovna společenských šatů, svatebních šatů - prodej a půjčovna pánských obleků, dětských šatů.