JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Výhradní dovoz značky GATTA pro ČR, velkoobchodní prodej punčochového zboží, bezešvého prádla, thermo prádla a ponožek.

Prodej, maloobchod, e-shop: -svatební, plesové, společenské šaty

Výroba pletených a háčkovaných oděvů, ruční tvorba bytových doplňků.

Prodej - roletyprodej, montáž - žaluzie - sítě proti hmyzu Prodej, montáž - garnyže Realizace - interiery Prodej a realizace - záclony - závěsy

Maloobchod, prodej: -šperky -cukrovinky -čaje -galanterie

Prodej: - termoprádlo, funkční prádlo VoXX, JITEX, LASTING - české sportovní ponožky VOXX, LASTING - e-shop - a další..

Český výrobce ložnicového nábytku. Postele z masivu, rozkládací postele, postele s úložným prostorem, komody a noční stolky. Zdravotní matrace vyrábíme ze studené pěny, líné paměťové pěny a latexové matrace. Dovážíme lamelové rošty. Prodejny Praha, Brno a Tábor.

Výroba a design originálního streetového oblečení a doplňků Escape Wear.

Svatební salon Půjčovna prodej - svatební šaty od zahraničních i českých firem - dámské společenské šaty v dlouhém i krátkém provedení - pánské obleky, včetně smokingů - košile, kravaty a motýlky - společenské šaty - závoje, kloboučky, rukavičky - bižuterie - kytičky do vlasů, čelenky.

Návrhy a realizace dobových filmových a divadelních kostýmů. Originální kabelky, tašky, doplňky a šperky z vlastní návrhářské dílny. Šperky, peněženky, pouzdra, dokladovky, obaly na knihy, bytový textil, kosmetické tašky, opasky a další drobnosti.

Zakázkové šití Půjčovna - kostýmy pro děti i dospělé - společenské dámské šaty

Bazar s dětským oblečením a potřebami pro miminka.

Maloobchod s oděvy. Účetnictví a auditorské činnosti a revize.

Eshop a prodej kalhotek, podprsenek a dalšího spodního prádla a punčochového zboží.

Prodej a e shop: - matrace VEGAS, MATTINO - lamelové rošty - postele kované, dřevěné - ložnice - polštáře - přikrývky - povlečení - chrániče matrací - potahy.

Internetový obchod - kožená galanterie peněženky, aktovky, tašky, pásky a další kožené zboží.