JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Prodej, maloobchod: -punčochové zboží a textilu

Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků na míru.

Prodej a e-shop s jeansy a jeansovým textilem.

Velkoobchod se značkovým oblečením LUGGI.

Internetové obchody se šperky a módou. Nabízíme Vám: - brože - náušnice - prsteny - řetízky - korunky - přívěsky - manžetové knoflíčky - bytový textil - šperkovnice apod.

Prodej použitého textilu z Německa a Anglie Sběrna a opravy šicích strojů.

E-shop prodej dětských doplňků a potřeb pro zvířata, rybáře. Tašky, kabelky, obaly, batohy a vodácké doplňky.

Maloobchod a prodej knih. Potřeby k vyšívání.

Výroba, prodej, e-shop - ručně barvené a tištěné oděvní originály - oděvní doplňky - oblečení pro ženy, muže i děti.

Prodej kojeneckého a dětského zboží.

Dovoz a vývoz obuvi dětské, dámské, pánské a zdravotní.

Kožené kabelky, peněženky, aktovky a další zboží. Máme pro Vás připravené kvalitní kožené: - vizitkáře - dokladovky - batohy - kasírky - dámské a pánské peněženky - kabelky - vycházkové kabely - klíčenky, etue a pouzdra.

Služby: - čalounictví - sedlářství, brašnářství - výroba, oprava lovecké potřeby - opravy a rekonstrukce sedačky, volanty, vnitřní potahy

Internetový prodej, e-shop: -dámský textil -spodní prádlo -plavky

Zbrojní doplňky, nylonová pouzdra a výstrojní součástky. Lovecké potřeby. Nabízíme Vám: - pouzdra opasková, podpažní a služební - výstrojní součástky a doplňky - střelecké vesty, nábojové návleky na pažbu - řemeny na pušku, přepravní pouzdra na zbraně.

Módní oblečení pro ženy, muže i děti. Oděvy pro sport a volný čas.

E-shop: - dětské oděvy Barbie - povlečení - školní potřeby - hračky

Internetový obchod, eshop, e-shop, maloobchod, prodej: - obuvi - dámská, pánská - oděvy, oblečení - dámské, pánské - oděvní doplňky: - čepice, šály, šátky - kabelky - peněženky.

Prodej: - společenské šaty - spodní prádlo

Výroba, prodej, opravy - transportní kufry

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -závěsné systémy -záclony -dekorační látky -potahové látky -stínící systémy -ložní sortiment -tapety

Maloobchod, prodej, e-shop, půjčovna: -dámské, pánské, dětské kostýmy

Zakázková výroba, prodej - pracovní oděvy pro kuchaře, číšníky, řezníky a další profese - kuchařské rondony, kalhoty, zástěry - číšnické košile, kalhoty, zástěry - restaurační ubrusy - výšivky, loga