JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Versace: - kabelky, peněženky, klíčenky, kravaty, šátky, sluneční brýle, pásky, bižuterie.

Pánské značkové oblečení nadměrných velikostí. Prodáváme kvalitní pánské oblečení velikostí XL, XXL, 3XL, 4XL a 5XL. Jsme dovozcem značek Ralph Lauren, Ben Sherman, Lonsdale, Umbro atd. Nabízíme celý sortiment oblečení včetně doplňků.

Výrobky z konopí a z juty a organické bio oblečení v netradiční kombinaci s nabídkou vánočního osvětlení a klasických i LED řetězů – to vše seženete v našem originálním internetovém obchodě.

Prodejna oděvů- Punk-Rock-Hardcore-Metal-Store, e-shop. Prodej oděvů -styl rock, metal: -trička -boty -čepice -dvd, cd -opasky

Nejlevnější spodní prádlo v ČR. e-shop se spodním prádlem.

Prodej - spodní prádlo Prodej - punčochového zboží - ponožky

Výroba a distribuce lůžkovin, záclon, ubrusů a polštářů. Nabídka šití na míru.

Výroba, maloobchod, velkoobchod - dětská, dámská a pánská značková obuv..

Specializovaná prodejna na zdravé spaní: -zdravotní matrace -pružinové matrace -latexové matrace -futon -vodní matrace.

Výroba - zdravotnické oděvy - ložní prádlo zdravotní

Distribuce - dámská a pánská móda TOM TAILOR

Internetový prodej italského dámského oblečení.

Prodej - denní prádlo - noční prádlo - plavky a plážové oblečení - župany

Výroba, prodej - záclony - bytový textil Prodej - technické textilie

Věnujeme se prodeji luxusních kabelek, ale i kabelek pro běžné nošení. Prodej kvalitních dámských i pánských peněženek. Vyberte si Vaši vysněnou kabelku nebo peněženku u nás, rádi Vám poradíme - stačí nás kontaktovat.

Dovoz a distribuce obalů pro sterilizaci, provozních potřeb pro čisté prostory. Produkty: - oděvy pratelné - oděvy jednorázové - obuv - rukavice a návleky na prsty - obaly pro sterilizaci - utěrky pro čisté prostory - čistící tyčinky a válečky - utěrky průmyslové - čistící pomůcky a spreje - papír, etikety, pásky.

Fixoni patří ve Skandinávii v oblasti dětského odívání mezi značky s největší důvěrou. Od svého vzniku v roce 1965 pronikla na mnohé evropské trhy. Stejně tak si získala oblibu zákazníků i v jiných mimoevropských zemích. Na český trh vstoupila značka s podzimní kolekcí 2009 a řada nadšených maminek, které si značku oblíbily, se stále ...