JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Internetový prodej oblečení a doplňků značek Louis Vuitton, Gucci a Christian Dior a dalších.

Výroba: - pánské košile volnočasové, sportovní oblekové, trendové a firemní: - krátký rukáv - dlouhý rukáv - pánská pyžama: - dlouhý rukáv, dlouhá nohavice - krátký rukáv, krátká nohavice - pánské noční košile - dámské košile - dámské noční košile - pánské boxerky a trenýrky.

Vítáme Vás v internetové verzi obchodu Emergency records, specialisty na rock´n´roll, punkrock, hardcore i gothic rock, a všeho, co k těmto stylům patří. Vybíráme pro vás to nejlepší z dámského i pánského oblečení, zajímavé doplňky, kvalitní boty, hudební novinky i speciality.

Nabízíme prodej a autorizovaný servis výrobků Samsonite.

Oficiální DC Comics a The Big Bang Theory e-shop

ADIDAS, e-shop, e-obchod, internetový prodej. Sortiment pro sport: - běh - fotbal - basketbal - tenis - hala - trénink - outdoor - plavání - golf - bojové sporty - skateboarding - ostatní. Druhy sortimentu: - pánské - dámské - dětské - unisex. Produkty: - boty - trička - bundy - mikiny - svetry - ...

Prodej, e-shop: -ložní povlečení -prostěradla -ručníky -bytový textil -ložní prádlo provozovna: PRAMACO s.r.o. Komenského 207, 561 12 Brandýs nad Orlicí

Značka TY Vole Urban reprezentuje nezávislou streetovou kulturu. Sortiment se začíná rozrůstat a v nejbližší době značka představí limitovanou kolekci pánského spodního prádla a mikin s kapucí.

Prodej masažních matrací a postelí, nádobí a přírodní kosmetiky..

TERRANOVA prodejny. Italská móda nejen pro mladé. Následuje poslední modní trendy. Dámské a pánské oblečení, kalhoty, sukně, svetry, šaty, košile, trička, boty a doplňky (kabelky, pásky, brýle, šátky, šály, peněženky).

Distribuce, prodej spodní prádlo. Výrobky: - spodní prádlo - pyžama - plavky - oblečení pro volný čas.

Prodáváme stavební příslušenství. Zejména izolace, extrudovaný polystyren, XPS izolace kročejového hluku, geotextílie, podkladní textilie, stavební fólie Foldex, nopové drenážní fólie, žlaby a mříže. Nabízíme dále profi systémy, zatravňovací tvárnice, signalizační pásky, drenážní a odvodňovací systémy, spojovací materiály, kotevní techniku na okna ...

Specializovaná prodejna těhotenského oblečení a prádla.

Certifikace obuvi. Žirafa, Goretex. Prodej: - obuv - punčochové zboží, punčochy - dámská obuv - pánská obuv - dětská obuv dívčí - dětská obuv chlapecká - obuvní doplňky. Dámská obuv: - městská obuv - klasická obuv - komfortní obuv - baleriny - mladá móda - sportovní obuv - holínky - kozačky - nestandardní ...

Výhradní obchodní zástupce skupiny Nylstar pro Českou repubilku..

Kompletní vybavení kanceláří, interiérů. Velkoobchod, maloobchod potahové a dekorační látky: -gobeliny -tkané látky -koženky -plyše -mikroplyše -matracový damašek -látky na starožitný nábytek -acetáty na starožitný nábytek -dekorační látky -záclony (kusové).

Jsme firma zabývající se dovozem a prodejem metrážního textilu od předních zahraničních výrobců . - Itálie - Dánsko - Německo - Španělsko

Nabídka strojního vyšívání, výroba nášivek a výšivek. Vyšívání na mnoho typů výrobků i na jejich části.

Prodej širokého spektra spotřebního zboží: - butik - parfumerie - dárkové zboží. Provoz čínské restaurace.

Zastoupení firmy Triumph International. Maloobchod, velkoobchod: -plavky: -rekreační, sportovní -dvojdílné i v celku -košíčky push-up, kostice, -pánské -dětské -dívčí i chlapecké -sportovní oblečení -fitness, oblečení pro volný čas -legíny, topy, trička, tepláky, mikiny, -termoprádlo.

Autorské oděvy módní doplňky a šperky šití modelů na zakázku módní poradenství.