JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Malo a velkoobchod obuvi značky Vagabond. Výhradní zastoupení v ČR. Zásilkový prodej.

Vyhledávač dětských potřeb a služeb pro děti..

Výhradní prodejce italské značkové obuvi, kabelek..

Prodej textilu, pánské nadměrné velikosti.

Prodej: - dámské oděvy. Výroba: - dámská konfekce.

Matrace: -zdravotní -atypické rozměry. Přikrývky a polštáře.

Prodej značkových oděvů a módních doplňků

Britský obchodní dům Maloobchod, prodej: - oblečení, textil, oděvy - dámské - pánské

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -ochranné pracovní pomůcky: -ochranná pracovní kosmetika.

Výroba a prodej textilu uniformního typu a výstrojních součástí.

Prodej lyžařských a snowboardových potřeb - sportovního oblečení - sportovní doplňky BOGNER PRAHA NEW SHOP Malé náměstí 4/138, Praha 1, 110 00, tel.: +420 775 404 925 otevíraci doba: PO-PÁ 10-19, SO-NE 11-18 E-mail: malenamesti@bogner-fashion.cz BOGNER KARLOVY VARY Nová Louka 9, Karlovy Vary 360 01 tel.: +420 731 620 ...

Výroba, prodej, servis: - dmychadla - filtrace - náhradní díly - příslušenství. Prodej: - ručně tkané koberce. Barvení oděvů.

Hlavní aktivitou firmy je provoz vlastní sítě maloobchodních prodejen REPORTER..

PALUTEX vyrábí: - textilní etikety tištěné a tkané, textilní štítky - velikostní - údržbové etikety - prací symboly - ošetřovací návody.

Výroba: - baletní obuv - baletní oděvy

Velkoobchod s textilní galanterií, bytový a metrový textil. Nabídka bytového a metrového textilu od předních českých výrobců: - Hybler - Mileta - Texlen - Staněk - Česká textilní Forbyt - Papillons - Jitex Písek.

Velkoobchod: -obuv dámská, vycházková, společenská, módní, pohodlná i pro ženy se širší nohou -obuv pánská, vycházková i společenská -holínky -obuv koupací, plážová -domácí obuv -obuv dívčí i chlapeckou -sportovní obuv -krémy a leštidla na obuv -stélky do obuvi

SAGA Trade spol. s.r.o.: - dovoz a prodej luxusní dámské a pánské konfekce - organizování a produkce kulturních a sportovních akcí. Dovoz a prodej: - pánská a dámská konfekce značky HUGO BOSS.

Utees.cz je internetový obchod s kvalitními a pěknými tričky s originálním potiskem.

Společnost dodává pomocí nejrůznějších oborů činnosti provaznické výrobky přímo na míru. Produkty: - Lana a šňůry - ze syntetických a přírodních materiálů - polyamid, polypropylen, polyester, juta, sisál, konopí, len, bavlna a podobně. Od průměru 1, 2 mm až do průměru 30 mm různých barev - Horolezecká lana, speleolana, lana pro práci ve ...

Čalounictví. Výroba, prodej, opravy, renovace: - čalouněný nábytek, dveře - veškeré sedací soupravy, křesla, ušáky, židle - postele, válendy, dvoulůžka: - lamelová, polohovací i s úložným prostorem - válendové polštáře i na pérové vložky - matrace i zdravotní - taburetky - přečalounění koženého nábytku. Restaurování ...

Prodej: - dámská móda - doplňky. Značky: - QUI - CREENSTONE - FRED SABATIER - KORALLINE - GELCO

Šaty princezna – kvalitní svatební šaty na míru za skvělé ceny, společenské plesové šaty a doplňky. Nové svatební šaty za cenu bazarových nebo půjčení.

Prodej: - šicí i vyšívací stroje - žehlící technika - pletací stroje - krejčovské panny - galanterie.