JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Navrhování módních společenských šatů na zakázku, svatebních šatů i pánských košil. Tvorba předmětů a kostýmů pro reklamní účely.

Prodej oblečení a doplňků - muže - ženy - děti.

Prodej: - nábytek - bytový textil.

Export, import. Výroba a prodej kloboučnických výrobků a módníchdoplňků: - klobouky, čepice a oděvní doplňky. Výroba kloboučnických výrobků. Výroba ostatních oděvních doplňků z textilního materiálu (nárameníky, límečky, kravaty, ap.)

Společnost KARO LEATHER a.s. je rodinná firma, která vznikla zápisem do obchodního rejstříku vedeného Městským soudem v Praze dne 9. prosince 1997 pod původním obchodním jménem KARO GROUP a.s.

Módní dům Magic Helena. Ucelené kolekce dámských i pánských oděvů pro různé příležitosti odpovídají i těm nejnáročnějším požadavkům z řad manažerů, obchodních zástupců a jednotlivců, kterým Magic Helena vytváří kompletní image na míru, včetně poradenského servisu. Další aktivitou firmy je realizace malých módních přehlídek ...

Velkoobchodní i maloobchodní prodej výrobků předního výrobce pracovního oblečení - TRADETEX.

Firma provádí čalounění a opravy nábytku, šití závěsů a záclon.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - univerzální bazénové a solární (bublinkové) plachty - autoplachty, kryty a sítě na lešení, stínicí sítě na ploty On-line prodej vybavení pro zahradu

Prodej: - kvalitní kožená dámská, pánská a dětská obuv - kabelky.

Výroba a prodej triček, polokošilí, mikin a čepic, reklamních, pracovních a sportovních oděvů

Vybavení: -hotelů, ubytoven, penzionů či dětských domovů a domovů důchodců bytovým textilem.

Půjčovna: -pracovní oděvy -rohože -ochranné pomůcky

Brašnářství. OPRAVY OBUVI: -oprava bot -výměna ocelových klenků (klenky) -zužování kozaček -výměna zipů -nové podpatky-široký výběr -ruční šití -kožené podrážky, krycí podrážky -vytahování obuvi-nízké -opravy i na počkání -nové podešve, vybramové podešve -příštipky -výměna stélek pat (stélky) -barvení, krémování obuvi ...

Společnost Kapatex s.r.o, se zabývá strojním vyšíváním a velkoobchodním prodejem zejména vyšívaného froté zboží. Výroba, prodej: - ručníky - osušky - župany - reklamní froté - dárkové balení

Pánská i dámská móda pro plnoštíhlé: - Trendy Class - Top Class.

Pronájem: - průmyslové čistící utěrky - podložky - rohože ( vchodové koberce) - pracovní oděvy. MEWA systém zahrnuje veškeré služby spojené s pronájmem výše uvedených textilií - poradenství, včasné dodání a vyzvednutí, ekologické praní a nahrazení opotřebovaných kusů.

Velkoobchodní prodej: -zapalovače -deštníky

Společnost provozuje pět luxusních prodejen v centru Prahy s nabídkou značkových druhů obuvi.

Internetový prodej ekologických výrobků od českých výrobců pro celou rodinu.

Obchod prodávající luxusní povlečení, přehozy na postel, ručníky a osušky, plédy a další bytový textil. K dispozici je e-shop a vzorková prodejna na Praze 5.

Čalounictví: - čalounění nábytku - renovace čalounění v autoveteránech Výroba: - střechy na kabriolety, motosedla, stropy do automobilů, autokoberce, autointeriery, tuning čalounění Šijeme autoplachty i plachty na vojenskou techniku.