JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
ROMANOVA FASHION - PRAHA ATELIER HÁČKOVÁNÍ - háčkovaná inspirace, krása, móda, tvorba - háčkované čepice, doplňky, modely, oděvy, plavky, šaty, topy, výrobky, zboží - háčkování na míru - háčkujeme plavky hand made koupím plavky letní trendy luxusní plavky móda pro ženy módní atelier módní treny originální ...

Výroba, prodej, opravy: -kožešinové, velurové a kožené oděvy. Výroba: -z materiálu zákazníků -na zakázku. Poradenská činnost v oboru: -kožešiny, kůže.

Široký výběr textilní metráže pro nejrůznější příležitosti – do společnosti, na svatbu, do zaměstnání i pro volný čas. Prodej látek pro širokou veřejnost, výtvarníky, návrháře, dobové skupiny, tanečníky, divadla či firemní zákazníky. Zajímavá nabídka dekoračních a potahových látek od domácích a zahraničních výrobců.

V e-shopu najdete klasické spodní prádlo, bez něhož se neobejde žádná žena ani dívka – tj. podprsenky, kalhotky nebo tanga a dámské boxerky. Na léto určitě oceníte i široký výběr plavek, před zimou jsou zase velmi populární župany.

Naše unikátní, ultra tenká podrážka s patentovanou ochranou proti propíchnutí a oděru má všechny výhody chození naboso. Zároveň však nabízí ochranu proti klimatickým vlivům nebo šlápnutí na nebezpečný předmět, kterou poskytují klasické boty.

Výroba a prodej vlajek: -státní vlajky -státní vlajka ČR -státní stolní vlaječky -stojánky pro stolní vlaječky -smuteční vlajky -stojany . .

Velkoobchodní prodej ponožek a punčochového zboží.

Kompletní vybavení pro hotely: -vybavení hotelů, vše pro hotely -textil ložní, froté, župany -závěsy, záclony, přehozy -polštáře, přikrývky -matrace, rošty -zámkové systémy -televizory, minibary, trezory -žehliče kalhot -ramínka a kartáče -hotelové mapy -jídelní a nápojové lístky -kufrboxy a další.

Česká společnost VIOLA vznikla v roce 1990. Od roku 1993 vyrábí veškeré zboží pod vlastní ochrannou značkou, která byla postupně rozšířena pro většinu států Evropy a Severní Ameriky. Od počátku roku 2005 začala na českém trhu působit další divize zabývající se replikami starožitného nábytku.

Velkoobchodní prodej ložního prádla z bavlny.

Materiály pro výrobu modelů, forem, přípravků: - Vantico - CibatoolR - Araldit - Ureol.

Stoletá tradice rukodělné výroby a dokonalého řemesla. Ruční potisk hedvábí. Výroba: - šátky - kravaty - kapesníčky - šálky - motiv na přání zákazníka. Originální a hodnotný dárek s vyjímečností ruční práce pro vašeho obchodního partnera. Vlastníme licenci na motivy Alfonse Muchy.

Dětské boty Naturino představují absolutní špičku v oblasti zdravé chůze. Dětské obuv Naturino vyvinutá ve spolupráci s pediatry a ortopedy úspěšně navozuje pocit chůze po písku. Díky dětským botám Naturino budou nohy Vašich dětí dokonale chráněny.

Výrobce ortopedické obuvi. Obuv výroba: -ortopedická -pánská, dámská, dětská -individuálně zhotovená na základě poukazu odborného lékaře a podle míry. -obuv i pro samoplátce -utralehká jezdeckou obuv (konfekce i na zakázku) -60 vzorů a široké palety barev Ortopedické vložky: -speciální -dětské -individuální ...

Prodejna a půjčovna tanečních potřeb se specializací na flamenco: - flamenková obuv - flamenkové sukně a šaty - vějíře - kastaněty - CD, DVD - naušnice, ozdoby do vlasů a jiné doplňky - didaktický materiál - cajóny - šátky a mantóny.

Corsé. Dovoz, distribuce, velkoobchod: -dámské spodní prádlo. -pánské spodní prádlo. -pyžama, noční košile. -papírenské zboží (bloky, notesy).

Prodej, maloobchod: -dámská móda -kabelky -bižuterie.

Studio zdravého spaní. Postele a ložnice v přírodním provedení z české a německé produkce. Značkové matrace a rošty – aktivní pěnové matrace. Největší prodejce postelí a ložnic v přírodním provedení od českých a moravských výrobců. Široká nabídka matrací a roštů : systém VALTY®, aktivní matrace CELTEX®, matrace z PUR pěny DURÉN® Komfort ...

Prodej kojeneckého a dětského zboží či hraček. Nabídka kočárků, autosedaček, postýlek, židliček, povlečení, fusaků a zavinovaček.