JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Kožešnictví. Prodej hotových kožených a kožešinových bund, palet, kabátů, doplňků a značkové mody např.Moschino atd. Šití kožených a kožešinových oděvů nebo doplňků na zakázku z našeho katalogu nebo podle Vašeho návrhu. Vybírat můžete ze široké škály barev a materiálů, jako jsou kozinka, skopovice, hovězina, a to v různých úpravách, například ...

Výrobce brašen, batohů, příslušenství a kufrů a cestovních zavazadel na notebook.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - kompletní sortiment: - oděvní a dekorační látky

CEDEIN - centrum designu a interiéru. Dekoratérské studio bytového textilu. Vybavení pro hotely - vybavování hotelů, restaurací, úřadů i soukromých domů a bytů bytovým textilem. .

Sídlo firmy, velkoobchod a šicí dílna. Dekoratérské studio bytového textilu. Vybavení pro hotely - vybavování hotelů, restaurací, úřadů i soukromých domů a bytů bytovým textilem.

Sídlo firmy, velkoobchod a šicí dílna. Dekoratérské studio bytového textilu. Vybavení hotelů. Vybavení pro hotely - vybavování hotelů, restaurací, úřadů i soukromých domů a bytů bytovým textilem.

Módní ateliér: -dámké oděvy -plesové a svatební šaty -pracovní oděvy a profesní uniformy hotelů, restaurací a bank..

Kompletní servis a dodávky v oblasti reklamních a dárkových předmětů. Široký sortiment všech segmentů od klasických předmětů po VIP dárky. Vlastní produkci a výrobu dárků i reklamy na míru dle požadavku klienta. Odborně řešené návrhy a zpracování brandingu. Moderní technologické vybavení a vlastní produkční dílny.

Výroba taneční obuvi, oblečení, kostýmů a doplňků pro balet a tanec. Naše výrobky jsou určeny pro profesionální tanečníky, ale i amatéry a začátečníky. Grishko Ltd. je jedním z největších světových výrobců obuvi: - taneční - špičky - piškoty - jazz - gymnastika - sneakers - scénická - stepařská - flamenco - tango - pro ...

Nabízíme kvalitní zboží z dovozu  za výhodné ceny. Online shop Secondhand.

Velkoobchod, maloobchod: - veškerá kožená a textilní galanterie.

Guess kabelky, guess outlet, guess boty, guess trička, guess šperky, guess svetry, guess oblečení a doplňky guess najdete v internetovém eshopu Yourfashion.cz . V obchodě najdete veškeré zboží skladem a ihned k dodání.

Prodej bavlny celulózy a rozpouštědel z Uzbekistánu.

Modní salon. Tvorba dámských oděvů a modelů na zakázku. Návrhy a realizace interiérů Materiály: -Emanuel Ungaro -Valentino -Carnet -Dormeuil -Grand Corporation atd. konstrukce střihu: -Součastný oděv -Aranžovaný oděv -Dobové kostýmy -Modelace -Množení střihů. Lehká a těžká krejčovina: -Ruční výšivka -Klasická ...

Oblíbené trenýrky Styx nebo dámské trenky Dreevee a také moc povedené luxusní trička.

Dodáváme ortopedické vakuové matrace, lůžkoviny z ovčí vlny - polštáře, přikrývky, spací systémy TEMPUR, spodní deky. Magnetoterapie - deky. Dále dodáváme lamelové, laťové a polohovací rošty. Kuchyňské nádobí PLATINIUM, TITANIUM a kuchyňské roboty

Velkoobchod - maloobchod: -kojenecké a dětské zboží -autosedačky -kočárky, -jídelní židličky -bezpečnostní pomůcky -přebalovací pulty -plastový nábytek -vysílačky -ohřívačky -hračky -přístroj na hlídání dechu.

Nabízíme cenově dostupné: - záclony - závěsy - dekorativní látky - ubrusy kusové i metráž - přehozy - deky.

Internetový prodej dámské obuvi.

Prodej širokého sortimentu outdoorového vybavení. Poskytování odborného servisu.

Svatební šaty na míru Zakázkové šití, prodej, pujčovná. Dámské šaty: - svatební - společenské - taneční - koktejlové - divadelní kostýmy.

Značková luxusní móda: -oděvy -kabelky -doplňky.