JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Výroba, prodej a opravy bezpečnostních kufrů s dálkovým ovládáním, sirénou a vysokým napětím.

Společnost 2 BD s.r.o. byla založena pro prodej stříkací techniky českého výrobce EST+ a.s., kompresorů, vzduchového nářadí, ochranných pomůcek a dalšího vybavení lakoven. Na všechny námi dodávané výrobky zabezpečujeme samozřejmě i servis. Individuálním přístupem ke každému zákazníkovi se snažíme plně zajistit všechny jeho požadavky. S ...

Prodej, maloobchod: - on-line prodej obuvi a kožené galanterie - e-shop kultovních značek: Crocs (oblíbené a pohodlné boty) LeSportsac (praktické bylonové kabelky) Happy Socks (stylové ponožky) Bobble (revoluční filtrační lahev). Široká nabídka modelů a barev od oficiálního distributora.

Velkoobchod, prodej: - kožená galanterie, - malosériová i zakázková výroba kožených aktovek a kabelek.

Prodej, maloobchod: -válendy -pohovky -křesla -manželské postele -palandy -variabilní sedací soupravy -matrace.

Dovoz a vývoz obuvi: - dámská a pánská vycházková obuv pro zdravé a pohodlné obouvání - letní, celoroční, zimní - dámské a pánské nadměrné velikosti.

Opravna obuvi u ševce prťavce Opravy obuvi, výroba klíčů, brašnářské opravy, opreavy oděvů, prodej zámků a příbuzného sortimentu.

Dodavatel průmyslových nástrojů a zařízení. Nabízíme rozsáhlou řadu produktů zahrnujících: - ruční nářadí - řezné nástroje - elektrické a pneumatické nářadí - brusné materiály - měřící přístroje - vybavení pro garáže a dílny - a další pomůcky pro nejrůznější přidružené aplikace, které jsou našim zákazníkům k dispozici prostřednictvím ...

Háčkované čepičky a kloboučky na míru, prodej pletacích a háčkovacích přízí výrobců Schoeller, SMC select, Austermann, Schachenmayr, Anchor, Vlnap a Elian, galanterie.

Prodej, e-shop: - spodní prádlo - plavky, korzety - šperky, šátky a módní doplňky.

Prodej oblečení pro děti a maminky. Nabídka bavlněných dětských plen, kočárků a hraček pro děti do 3 let.

Prodáváme spodní a noční prádlo, plavky a pyžama. Nabízíme italské prádlo značek LORMAR.

Velkoobchodní i maloobchodní prodej výrobků předního výrobce pracovního oblečení: - pracovní oděvy a ochranné pomůcky pro většinu pracovních profesí včetně gastronomických zařízení. Zakázkové šití: - pracovní oděvy dle potřeb a vzoru zákazníka. Kompletní silnoproudé instalace od bytů, staveb supermarketů až po výrobní a průmyslové ...

Česká těhotenská móda ve čtyřech kolekcích. Prodej celého programu Anita Maternity ve specializované prodejně prádla v Praze.

Velkoobchod: - kusové koberce a bytový textil - koberečky, koupelnové předložky - povlaky na polštářky, prostírání, rohože za postele - přehozy, polštářky, sedáky, futony.

Prodej dámských i pánských orientálních oděvů, kosmetiky, bižuterie, koření, védské literatury a dárkového zboží.

Prodej pánské i dámské značkové obuvi Gabor, Camel Active, Scholl a Rieker. Prodej kabelek a doplňkového zboží.

CANIS Safety a.s. je ryze česká společnost - přední český dovozce, výrobce a distributor osobních ochranných pracovních prostředků a pomůcek zajišťujících bezpečnost a ochranu zdraví při práci. Vznik společnosti se datuje do roku 1993, kdy byla založena bratry Jaromírem a Jiřím Ratajovými jako sdružení dvou fyzických osob. V roce 2003 jsme se ...

Velkoobchod: - kojenecké a dětské zboží. Velkoobchod, prodej: - dětské kočárky a příslušenství - dětské autosedačky a příslušenství - luxusní dětské kočárky a příslušenství.

Výhradní distributor italské značky Chicco a značky COLUMBIA SPORTSWEAR na českém trhu, prodej vlastní značky sportovního oblečení LOAP, dětského oblečení Gemini a výrobků Hamax AS.

Dovoz, vývoz a distribuce: - obuv - čistící prostředky na obuv.