JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Dovoz a distribuce: - vyšetřovací rukavice latexové - vinylové - nitrilové - chirurgické rukavice latexové sterilní - ústenky - pokrývky hlavy - návleky na boty.

Zdravý spánek a vybavení ložnic: Prodej: -postele -matrace -noční stolky -úložné prostory -anatomické polštáře -čabraky -chrániče matrací -rošty -komody -stoly -police -regály -zdravotních matrací

Technické textilie: - tkané geotextilie pro vyztužování, separaci a filtraci - geomříže pro vyztužování asfaltových povrchů - geomříže pro stavbu armovaných zemních těles - trojrozměrné protierozní geomatrace - výztužné geotextilie pro opěrné stěny se zeleným límcem - vyztužené hydroizolační LDPE geomembrány.

Služby v oblasti návrhů a realizací bankovních a administrativních interiérů, kulturních a polyfunkčních sálů, divadel a sportovních stadiónů: - prezentační systémy - konferenční židle a křesla - tribuny, pódia, zábrany - sportovní sedadla.

Výroba, dovoz a distribuce textilu pro velkoobchody v EU. Zakázková výroba reklamních triček, mikin či látkových tašek.

Zastoupení pro ČR a SR firmy Benetton. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - oděvy, oblečení - doplňky.

Prodej: - orientálních oděvy, kosmetika, bižuterie, koření - védská literatura.

Prodej a servis lékařských meřicích přístrojů, fantomů. Nabídka ochranných pomůcek.

Výroba a prodej ponožek, velkoobchod i maloobchod: - ponožky s firemním logem - klasické ponožky, - sportovní ponožky - ponožky pro volný čas - dětské ponožky - pracovní ponožky - pánské ponžky - dámské ponožky.

Výroba z juty: - příze - motouzy - vázací pásky - pytle - dárkové pytlíky - jutové a kokosové geotextilie - dekorační tkaniny.

Výroba a opravy kožených předmětů, zakázková výroba pro historický šerm, sokolníky a myslivce...výroba pozder, opasků, brašen, kabelek a šperků..individuální zakázky...

Výhradní dovozce značky G-STAR RAW DENIM. Prodej: - pánské módy - dámské módy světové značky v centru Prahy. Založení společnosti G-STAR se zapisuje již v roce 1989 a od té doby je znám se svým inovativním a špičkovým stylem ve světě denim. Posouvání hranic, neustálé experimentování a vývoje produktů, vedl k posílení značky po celém ...

Ochrana před: -bleskem -přepětím. Ochranné pracovní pomůcky.

Internetový obchod. Alexandra-eshop z Prahy 2 nabízí luxusní dárkové zboží, bytové dekorace, bytový textil, repliky, retro styl a vše okolo Marilyn Monroe, módní doplňky, stojany na šperky, šperkovnice, držáky, torza, figuríny atd. Mrkněte se na naši nabídku na našem webu, vyberte si a staňte se dalším spokojeným zákazníkem.

Výroba a prodej:vysokopevnostní vázací řetězy, ocelová lana, textilní zdvihací smyčky a popruhy s oky, upínací a kotevní pasy a řetězy, lesnické řetězy, prostředky pro manipulaci s břemeny, paletové euro závěsy, traverzy, třmeny, háky, bezpečnostní a stěhovací postroje, polyuretanové ochrany.

Maloobchod, prodej: -módní luxusní oděvy, textil -dámské, pánské oblečení, doplňky.

Velkoobchod se značkovým oblečením z dovozu: - dámské, pánské, dětské - halenky, košile, trika, mikiny - šaty, sukně, kalhoty, rifle, jeans (džínsy) - saka, kabáty, bundy, kostýmy, komplety, vesty.

Firma vyrábí pod značkou 2F speciální funkční prádlo a zároveň vrchní oděvy, které maximálně účelně navazují na funkčnost prádla, kterou nejen neblokují, ale naopak umocňují. 2F je vysoce funkční oblečení speciálně vyvinuté pro sport a volný čas.

Služby: - půjčovna a šití dětských karnevalových kostýmů - šití kostýmů pro dětské taneční skupiny a balet - výroba atypických kostýmů - výroba loutek - zařizování dětských koutků - programy pro děti-narozeninové oslavy - zájmové kroužky pro děti v předškolním věku.