JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Nabízíme široký výběr francouzských záclon. Sladění interiétů pro hotely, restaurace, domy a byty.

Prodej: - dámské - pánské značkové oblečení z USA.

Velkoobchod, maloobchod, export, import: - veškerá kožená a textilní galanterie - cestovní zavazadla. Prodejna je umístěna v centru Prahy nedaleko stanice metra A, B Můstek.

Výroba svatebních a společenských šatů podle vlastních návrhů. Šaty do tanečních. pro maminky na svatbu. Výroba svatebních doplňků, závoje, polštářky, pompadůrky a bižuterie. Hedvábné šaty.

Svatební salon. Půjčovna: -dámské tuzemské i zahraniční svatební šaty -doplňky, ozdoby do vlasů, pelerýny -rukavičky, náhrdelníky, náušnice, boty (obuv)-zdarma -pánské smokingy včetně doplňků -šaty pro družičky a mládence -ozdoby na auto (prsteny, kytice, panny).

GENEVA CONSULTING s.r.o. založena v Praze v roce 1991. Zavádíme na český, slovenský a maďarský trh nové výrobky a služby. CLIPSO je moderní krytina na stěny i stropy. Tuto polyesterovou tkaninu s polyuretanem s výjimečnou šířkou pěti metrů beze spojů a švů je možné upravovat do všech potřebných tvarů. Technologie této tkaniny umožňuje ...

Prodej, secondhand, šití na zakázku, opravy a přešívání, čištění, barvení: -kožené oděvy. Prodej: -přípravky na údržbu kožených oděvů.

Nabídka zpracování a barvení kožešin.

Maloobchod, prodej: - pánská a dámská módní konfekce - oděvy, oblečení.

Maloobchod, prodej: - pánská a dámská módní konfekce - oděvy, oblečení.

Výroba: -dámské spodní prádlo. Výroba: Náchodská 529 Trutnov 54103

Prodej vybavení dílen řemeslníků, provozoven a kanceláří. Produkty: - nářadí ruční - nářadí elektrické - nástroje - elektromateriál - centrální vysavače - výsečníky, vyrážeče - brašny montérské - měřící přístroje - měřidla - technická chemie a kotvení - kufry - dílenský nábytek.

Poskytování komplexního servisu - pracovní oděvy - čistící rohože - hygienické potřeby. Kolekce sportswear: - pro pracovníky, kteří jsou v kontaktu s klientelou a reprezentují image firmy: - Kalhoty a košile country - kalhoty, košile a vesta - Kalhoty, polo a bunda - kalhoty a košile. Průmyslová kolekce: - Kalhoty do ...

Prodej: - dveře, okna, podlahy, plotové dílce, kování. Poradenství: - zaměření - doprava - montáž.

Již mnoho let je naše firma STEEL Shoes & Boots úspěšným celosvětovým výrobcem módní obuvi s ocelovou špičkou v mnoha barevných provedeních pro široký okruh fanoušků rocku, punku a gotického stylu. Jsme také největším konkurentem značkám, jako jsou Dr. Martens, Gladiator, Underground, Tredair, NPS, Boots & Braces či Shellys. První oficiální ...

Výroba a prodej: - pánské košile - dámské košile - firemní košile s výšivkou - kravaty - zástěry - dámské polokošile - pánské polokošile - trička - mikiny.

Náš český značkový SPOLEČENSKÝ ATELIER se zabývá výrobou a prodejem modelových oděvů a oděvních doplňků již řadu let. Specialitou jsou svatební a společenské šaty, které si můžete objednat, zakoupit nebo půjčit. V nabídce naší prodejny na adrese SOKOLOVSKÁ 89/28, PRAHA 8 - KARLÍN naleznete široký sortiment kabelek, bižuterie, závojů, čelenek, ...

Vybavení pro speciální jednotky - armáda, jednotky rychlého nasazení, záchranáři, hasiči

Požární ochrana: - prodej, revize, opravy, plnění: - hasící přístroje - prodej, revize, kontroly, opravy: - hydranty - revize, kontroly: - protipožární klapky - odborné práce v oboru požární ochrany - posouzení požárního nebezpečí objektů a činností - školení a odborná příprava v oboru - poradenská a konzultační ...

Kompletní realizace interiérů - záclony, závěsy, potahové látky, koberce, tapety, garnýže, ručníky, deky, povlečení, ubrusy, střapce, plisé a rolety. Služby návrhářky, šití, pokládka, instalace.

Prodej outdoorového vybavení, oblečení a obuvi.

Podlahařské práce, vybavení interiéru. Prodej: - koberce - dekorační a potahové látky - záclony - závěsy - garníže - čalounění.