JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Internetový obchod, e-shop, zapůjčení: - levné svatební, společenské šaty.

Řešení problematiky technologií v oblasti ochrany rostlin. Hlavní zaměření: - lesní hospodářství - školkařství - ovocnářství - okrasné zahradnictví - komunální sféra.

Prodej: - dodavatel průmyslové odmašťovadla - dávkovače a zařízení - výrobce čistící a dezinfekční prostředky - ochranné pracovní pomůcky - dezinfekční chemie pro potravinářský průmys.l

Zakázková výroba: - stanové předsíně ke karavanům - plachty na přívěsné vozíky - plachty na lodě - plachty na přepravní boxy pro koně - plachty na malé užitkové automobily - krycí plachty na bazény - atypické stany - sluneční střechy - plachty - krycí závěsy.

Servisní pronájem textilií JOB*: -prádlo, lůžkoviny pronájem a servis s využitím v gastronomii, hoteliérství, zdravotnictví -pracovní oděvy pronájem a servis s využitím pro potravinářský, farmaceutický a strojírenský průmysl, řemesla a služby (bundy, kalhoty, overaly, speciální oděvy pro značkové autoservisy) -objem ...

-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Velkoobchod a maloobchod

E-shop, internetový obchod - designové ponožky - dětské, pánské i dámské ponožky, podkolenky.

Značková prodejna spodního prádla značky Timo. Prodej - spodní prádlo - plavky.

Internetový obchod, e-shop: - zdravotní obuv - ekologické tašky - zavazadla dětská - lahve - kreativní stavebnice pro děti.

Norge.cz - Vše o Norsku - informace pro turisty - poradenství a plánování cest - prodej trajektových lístků Fjordline, Colorline, Stena Line, TT Line, Scandlines, Finnlines, Hurtigruten a dalších - prodej letenek Norwegian, ČSA, SAS, Wideroe, Finnair a dalších - velkoobchod a maloobchod, zastoupení značek světrů a oblečení ...

Prodáváme doplňky na zahradu, pracovní rukavice, stylové oblečení na zahradu, holinky Laura Ashley, dětské pracovní rukavice, dekorace do zahrady, zahradní osvětlení, lucerny.

Brašnářství, oprava: - kožené zboží - batohy, kabelky, peněženky. Prodej: - víno, vína - vinotéka.

Prodej - módní doplňky - dámské, pánské oblečení - prádlo - dětské oblečení - punčochové zboží.

Dům značkové módy, prodej - pánské a dámské oblečení. Provozovna Statek Drazdy K Šeberovu 42 252 42 Praha 4 - Hrnčíře Jesenice-Zdiměřice Prodejny: Galerie Harfa Českomoravská 2420/15a 19093 Praha 9 Tel.: 773 996 531 Arkády Pankrác Praha Na Pankráci 86 140 00 Praha 4 Tel.: 777 856 087 Obchodní centrum Spektrum ...

Nabízíme široký výběr potahových a dekoračních látek, záclon, tapet a interiérových doplňků. Full servis v oblasti okenních dekorací - od zaměření po instalaci. V nabídce je také stínící technika - rolety, žaluzie, římské rolety, plisé.

Prodej, e-shop: - obuv - dámské, pánské a dětské oděvy - kabelky

Kvalitní a k přírodě šetrné zboží pro miminka i větší děti, jako jsou moderní látkové pleny a svrchní kalhotky, kojenecké a dětské oblečení.

Internetový prodej dětského oblečení.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Kvalitní dětská obuv za rozumné ceny. Široký výběr z kožených, certifikovaných, zdravotních dětských botiček. Certifikát žirafa. Dětská obuv Superfit, Keen, DPK, Fare, Befado, Reima, Primigi etc. Doplňkový sortiment - šály, čepice, rukavice, kšiltovky.

Prodej a půjčovna společenských a svatebních šatů všech velikostí. Naleznete u nás kvalitní šaty za velmi příznivé ceny. Přizpůsobíme se Vaší pracovní době i o víkendy a večerní hodiny. Dále Vám zajistíme svatební oznámení a snubní prsteny z titanu nebo chirurgické oceli.