JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Výroba - konfekční textilní výrobky - krejčovství

Výroba: - dámské, pánské oděvy - uniformy - ložní prádlo pro penziony a hotely.

Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků

Eshop, obchod obuv. Internetový obchod. Zabýváme se prodejem funkční obuvi pro děti a dospělé od firem Befado a Demar. Boty můžete objednávat v našem E-shopu, nebo zakoupit přímo na prodejně za internetové ceny. Při osobním odběru můžete boty vyzkoušet na místě, popřípadě vyměnit za jinou velikost, či vzor.

Prodej - ochranné pomůcky Zpracování - kovový odpad

Internetový obchod decorhome.cz nabízí stylový nábytek a dekorace za výhodné ceny. V rozsáhlé nabídce zboží naleznete čalouněné a dřevěné postele, jídelní stoly, židle, matrace a dekorace pro váš byt. Navíc garantují příjemné jednání, podporu i v případě reklamací a rychlé doručení zboží.

Prodej dětského oblečení, zimních bund a kompletních kolekcí. Obchod s dětským a kojeneckým oblečením.

Prodej a dovoz: - značková pánská a dámská móda - módní doplňky.

Specializujeme se na osobní ochranné prostředky proti pádu z výšky - postroje, pásy, lana, karabiny, kladky, tlumiče pádu, kotvící prostředky. Nabízíme i protipádové záchytné systémy - horizontální lankový systém (zajištění jeřábových drah, střech), vertikální lankový systém (výstup na stožáry, komíny). Dodáváme také evakuační a záchrannou ...

Vyrábíme kojenecký, dětský, bytový textil a chrániče matrací z bavlny, fleece, kojenecký plyš, biobavlny, bambusové viskózy a z tencelu. Dovážíme ekologické jednorázové pleny Attitude. Materiály splňují požadavky na výrobky pro děti do tří let.

Pouzdra a příslušenství na hudební nástroje, transportní obaly - flightcase, stojany, držáky, kabelové bubny. Pódium, jeviště, hlediště, tribuny, koncertní pódia, studiová a divadelní technika, mobiliář orchestru. .

Internetový obchod s patentovanými čepicemi s LED diodami umístěnými ve štítku čepice Lucifer cap.

- potahové a dekorační látky - tapety - kůže a koženky - okenní dekorace - bytové doplňky

E - shop - šaty svatební, plesové, společenské, koktejlové, letní - dětské společenské oblečení a doplňky - pánské obleky a vesty Prodej - svatební a společenské šaty Půjčovna - svatební a společenské šaty

E - shop - dárkové předměty - hračky - povlečení - knihy - hrnky - čaje - květiny - vázy - ubrousky - svícny - svíčky - aromalampy Prodej - dřevěné hračky - hry - hlavolamy Prodej - povlečení Prodej - knihy Prodej - dárkové předměty

Prodej - kojenecké oblečení Prodej - dětské oblečení

Prodej - dámské háčkované spodní prádlo Výroba - dámské háčkované spodní prádlo

Čištění peří Šití - prošívané deky a polštáře Šití - prošívané deky a polštáře

Internetový obchod - dětský a kojenecký second hand Internetový obchod - dětský a kojenecký second hand