JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Velkoobchod, maloobchod: - kojenecké zboží - dětské potřeby.

Prodej: - lustry, svítidla - porcelán, sklo - damaškové lůžkoviny, ubrusoviny.

Prodej: -osobní ochranné pracovní prostředky.

Prodej koberců a bytových doplnkůˇ

Maloobchod, velkoobchod: - pracovní pomůcky, oděvy, obuv - stavební chemie a nátěrové hmoty - ploché skolo a zrcadla - pryže a řemeslnické potřeby - nářadí - drogerie.

Prodej tetovacích rukávů, potetovaných triček a punčoch.

Prodej: - kojenecké a dětské zboží - kočárky - postýlky - hračky - těhotenská móda.

Výroba, prodej: - textilní galanterie.

Naše služby: - čištění peří - šití prošívaných dek a polštářů.

Prodej: - obuv - klobouky - oděvní doplňky.

Výroba, šití: - konfekce (dámské a pánské oděvy).

Jsme firma zabývající se prodejem převážně českého zboží. Na našich stránkách naleznete vše pro Váš útulný byteček. Pro klidný spánek (povlečení, prostěradla, deky i polštáře), do koupelny (ručníky, osušky i předložky), do kuchyně hrníčky a do obýváku různé doplňky (proutí, keramika, porcelán). Přejeme příjemný nákup

Půjčovna kamélie: - svatební šaty - pánské obleky - společenské šaty - dětské oděvy - svatební oznámení - snubní prsteny - doplňky.

Čištění - peří Výroba - klíče Opravy - obuv

Výroba, šití a prodej - bytový textil záclony, závěsy, potahy, přehozy, polštáře