JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná
ILLA & Partners s.r.o.

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Maloobchod, prodej: -kojenecké potřeby -dětské oděvy.

Výroba: -kožená galanterie -kufříky -peněženky -kabelky.

Výroba, prodej: - ponožky - punčochové zboží.

Výroba: -textilie -textilie pro výrobu ložního textilu -textilie pro automobilový průmysl -textilie pro transportní a obalové použití.

Velkoobchodní prodej: -hovězinové a vepřovicové usně pro obuvnický i kožedělný průmysl.

Vítáme Vás v internetovém obchodě, který je zaměřen především na šátky a věříme, že se Vám bude líbit. Náš e-shop nabízí více než 300 šátků skladem a to v 16 kategoriích. Bezkonkurenční nabídka je tedy připravena k okamžité expedici. Co Vám může náš obchod satkylevne.cz nabídnout? - Náš internetový obchod nabízí pouze kvalitní levné šátky z ...

E - shop, internetový obchod: - energetické drinky K1X - oděvy ADIDAS, NIKE, CONVERSE, K1X, K1X SHORTY, JORDAN, AND1 - obuv - energetické drinky K1X.

Prodej -svářecí technika -nářadí -pracovní a ochranné pomůcky -kompresory.

Výroba, prodej: -kožená galanterie.

Návrh, výroba: -šperky -oděvní doplňky -netradiční nábytek aj.

Výroba konferenčních, jídelních stolů a postelí z masivu. Prodej roštů, matrací, lavic, sedáků a židlí ze dřeva. Zakázková výroba – dřevo a masív. Výroba kvalitního nábytku. Výroba nábytku na míru.

Služby - masáže pro těhotné - laktační poradentví - terapie pro ženy - gravidjóga Prodej - sedáky - nahřívací polštáře - textilní hračky

Michal Kulík se zaměřuje na prodej dětské, dámské a pánské obuvi a příslušenství.

Výroba kož.galanterie, reklamní zboží, výroba na zakázku, kompletace ruzné výroby dle.dohody.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop - galanterie - nitě, příze, stuhy, vyšívací tkaniny - pletací potřeby - špendlíky, zipy, vatelíny, vlizelíny - nůžky, řezáky - krejčovské potřeby.

Prodej, bazar - dětské povlečení - kapsáře - spací pytle - mantinely a nebesa do postýlek - hrací deky - matrace - postýlky.

AZ Shop Pacov je kamenný obchod s kvalitními dřevěnými hračkami, které jsou kreativní a vzdělávací. Dále nabízí sortiment kojeneckých či dětských oděvů. V rámci prodeje dámského a pánského oblečení se specializují na výrobky původem z Itálie a Turecka.

Prodej, e-shop: - batohy - sportovní tašky. Výroba: - transportní obaly na míru - zakázková výroba kufry, tašky.

Maloobchod, prodej: - bytový textil - záclony.

Oblečení-Usofíka.cz je online prodejce second hand a outlet oděvů a doplňků především pro děti. Oblečení pro děti a dospělé dovážíme z Anglie, Rakouska a USA. Najdete u nás pouze kvalitní oblečení značek H&M, F&F, George, GAP, Next, Disney, New Look a mnoho dalších. Každý týden do našeho eshopu přidáváme nové zboží.

Maloobchod, prodej: -ochranné pracovní prostředky -čistící a úklidové prostředky Výroba, prodej: -pracovní oděvy. Náhradní plnění.

Ochranné a pracovní prostředky. Výroba: -pracovní oděvy -kombinézy, zástěry, montérky a další -rukavice -kombinované kůže a textil -celokožené -textilní -vrstvené -bez textilního podkladu -máčené -obuv -nízká, vysoká, holiny, pantofle -ochranné prostředky -ochrana zraku a sluchu, přilby -brýle, štíty, mušlové ...

Výroba, prodej: -kožená galanterie.