JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná
ILLA & Partners s.r.o.

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Výroba, velkoobchod, maloobchod: -termoponožky v maloobchodních cenách 100Kč/pár. Velkoobchod, maloobchod, dobírka: -výhradní zastoupení firmy AWA-SHIMA.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -PONOŽKY, PODKOLENKY, POTÍTKA dětské, dámské, pánské, tenké, froté, elastické, vzorované, antibakteriální -PONOŽKY SPORTOVNÍ tenisové, squashové, fotbalové, cyklistické, volejbalové, basketbalové, běžecké, turistické, golfové, lyžařské -PONOŽKY ZAKÁZKOVÉ oddílové, reklamní, firemní, letecké, ...

Maloobchod, prodej: -konfekce, oděvy -kostýmy, kalhoty -halenky -šaty -pletené zboží -klobouky -zimní dlouhé a krátké pláště, bundy. -módní doplňky.

Pletárna. Výroba-pletení: -pletené vrchní ošacení, svetry, vesty, halenky, služební svetry, svetry pro zájmovou činnost. Výroba: -dle návrhů a požadavků zákazníka. Sortiment je určen pro muže, ženy, děti i v nadměrných velikostech.

Obchod zaměřený na prodej kojeneckých a dětských potřeb.

Výroba: -ponožky: - dámské, pánské, dětské - z merino vlny, akrylu, bambusu, polypropylenu, bavlna atd. Obchodní činnost.

Výroba - pletené zboží - ponožky.

Výroba, prodej, e-shop: -dětské bačkory, pánská, dámská domácí obuv -zateplené - chlupáče, pantofle -obuv, boty -pánské zdravotní -zdravotně nezávadné.

Sítotisk-tisk, potisk včetně grafického návrhu: -DTP studio-grafické práce -samolepky (PVC, papírové, magnetické) -vizitky, vizitka, svatební a smuteční oznámení, letáky, pozvánky, pozvánka hlavičkové papíry, obálky, obálka -tašky, taška (PE, papírové, látkové) -reklamní potisky včetně zboží (trička, tričko, čepice, deštníky, montérky, dresy ...

Výroba, prodej: -pracovní oděvy montérky, kombinézy, kombinéza -kalhoty -blůzy, košile -zástěry -oděvy pro lékaře a sestry s antistatickou úpravou, reflexní -pláště v různých barvách, plášť -pokrývky hlavy -bundy, blůzy, vesty -košile a šatové zástěry -ložní soupravy, souprava, ručníky. Prodejny: -prodejní stánek - Komenského nám. ...

Služby: -solárium. Maloobchod,prodej: -kosmetika: solární AVON -dámské spodní prádlo -ponožky -dětský textil -dekorativní předměty -dekorativní svíčky (včelí vosk) -masážní a relaxační křeslo.

Zabýváme se internetovým a velkoobchodním prodejem značek italských a francouzských výrobců kožené galanterie. Nabízíme trendové a klasické produkty na vysoké úrovni za dobrou cenu. V našem sortimentu se nachází především dámské kabelky, dámské a pánské peněženky a různé výrobky kožené galanterie dovážené hlavně z Itálie a Francie. Nabízíme ...

-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Velkoobchod a maloobchod -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení

Velkoobchod, maloobchod. Ochranné pracovní pomůcky: -brýlí, ochranných štítů -ochrana sluchu -ochrana hlavy přilby, přilba, čepice -ochrany dýchacích cest respirátory, masky, maska, filtry -zástěry kovářské, svářečské, truhlářské -chrániče kolen, nátepníky -brašen pro řemeslníky. Pracovní obuv: -dámská -pánská. Pracovní ...

E-shop: - peněženky - kabelky - manikúry - deštníky - ponožky - pracovní obuv

Výroba: -malosériová výroba, pro zásilkové katalogy, i pro maloobchod. -dámské jarní bundy, kabátky, saka, zimní zateplené bundy, flaušové bundy, paleta a pláště. -pánské bundy jarní, zimní zateplené, flaušové bundy a pláště. Maloobchod, prodej: -oděvy, metrové zboží, galantérie.

Prodej dámské, pánské a dětské módy.

Prodej - módní doplňky - dámské, pánské oblečení - prádlo - dětské oblečení - punčochové zboží.

Prodej - módní doplňky - dámské, pánské oblečení - prádlo - dětské oblečení - punčochové zboží.

Maloobchod, prodej: -dámské značkové plesové šaty, kostýmy, samostatné sukně, kalhoty, halenky, korzety -pánské obleky možnost objednání pánského obleku na míru dle zákazníka -velký výběr doplňků, košile, zdobné vesty, pásky, kravaty, plastrony, motýlky.

Prodejna a půjčovna svatebních šatů. Společenské a plesové šaty. Pánské obleky, krátké koktejlové šaty, šaty do tanečních a další.

Maloobchodní prodej: -koberce šíře 2, 3, 3.66, 4, 5metrů -kusové koberce -zbytkové koberce -běhouny šíře 0.66, 0.80, 0.95, 1.2 metrů -PVC (lino) 1.5, 2, 3, 4 metrů. Možnost nákupu na splátky: -HOME CREDIT. Doprava v místě zdarma.

Internetový prodej, e-shop: -koberce z kravské kůže -polštáře z kravské kůže -kusové kožené koberce NOVIDA -brazilské kravské kůže -kožené taburety, polštáře NOVIDA 50x50 -dekorativní bavlněné polštáře -svícny BONSAI.

Prodejna a půjčovna svatebních šatů. Společenské a plesové šaty. Pánské obleky, krátké koktejlové šaty, šaty do tanečních a další.

Prodej, maloobchod: -nábytek KOVOBEL, JITONA, TUSCULUM, NÁBYTEK TELČ, GUMOTEX, PROFIL, DŘEVOČAL, BRYPA, TON, TEAK, JOSPO, V+V, HRUBÝ. -sedací soupravy, kuchyně, obývací stěny -ložnice, dětské pokoje, atd.