JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná
ILLA & Partners s.r.o.

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Kamenná prodejna specializující se na dětskou obuv. Maloobchod, prodej, eshop: - dětská obuv - zdravotní obuv pro děti, dospělé.

Specializovaný kamenný obchod, e-shop - dětská obuv, oblečení, hračky a batohy - rostoucí tepláky - oboustranné mikiny - sofshellové kalhoty, bundy - ponožky, čepičky - pro děti 0-15 let - výrobci: - Superfit - Ciciban - Geox - Primigi - Befado - Fare - DPK - Pegres - Jonap - Protetika - ...

Společnost ANISPORT s.r.o. je maloobchodní prodejna a eshop se sportovním oblečením a funkčním prádlem. V sortimentu najdete dámské, pánské i dětské sportovní oblečení a prádlo. CRAFT, VAVRYS Maloobchod, prodej, e-shop: -sportovní oblečení -spodní prádlo: -dámské, pánské a dětské -zimní a letní funkční prádlo: -dámské, pánské a ...

Výroba na míru: - kožených bund a kabátů i v nadměrných velikostech - oděvů z kožešiny - kožešnictví - motooblečení na zakázku. Opravy: - oblečení - moto oblečení - motorkářských kombinéz.

Firma Vlastimil Sýkora se zaměřuje na dodávku, montáž a servis stínící techniky, plastových oken a dveří, rolet, markýz, garážových vrat ale i sítí proti hmyzu. Dále si u nás můžete vybrat ze širokého sortimentu bytového textilu a doplňků. Naleznete zde záclony, závěsy, přehozy, polštáře, lůžkoviny nebo také garnýže. Sídlíme na adrese Šromova 146, ...

Výroba, šití, velkoobchod, prodej: - pracovní oděvy - ochranné pracovní pomůcky - veškerý sortiment i na zakázku - drogerie - bytový textil a lůžkoviny - obuv.

Strojní vyšívání, textilní výroba: - nášivky - výšivky - firemních loga. Vyšívání na veškerý textil. Výroba: - trenýrky - dětské zástěry, kloboučky.

Prodej ochranných, osobních, pracovních pomůcek. Sortiment: - pracovní oděvy, rukavice - pracovní obuv - oděvy a obuv pro volný čas - ochranné pomůcky - drogerie.

Internetový obchod, eshop, prodej: - hračky, hry, stavebnice - kreatovní tvoření, puzzle - školní potřeby - dárky - šperky - sportovní potřeby - bytový textil - dům a bydlení - káva .

Střechy, dřevostavby. Služby: - tesařství - klempířství - pokrývačství. Prodej, e-shop: - pracovní oděvy tel.: 776202043

Eshop. Prodej: -povlečení -nábytek -bytový textil -domácí potřeby -hobby potřeby -vybavení dětského pokoje, povlečení, hračky -zahradnické potřeby.

Velkoobchod, prodej: - ochranné pracovní pomůcky jako např. brýle, sluchátka, přilby, respirátory (refil, 3M), polomasky, postroje - pracovní oděvy - soupravy zn. Desman, Stanmore, Emerton, Tyvek. Kombinézy, vesty, zimní bundy, trička, košile, výstražné oděvy - pracovní obuv zn. Bennon, Adamant, Panda, Farmář, Vibram, Prestige. Gumové holinky, ...

Maloobchod, prodej: -bytový textil: -peřiny, polštáře, prostěradla -ložní povlečení krep, bavlna, flanel -ručníky, utěrky -teflonové ubrusy -záclony, závěsy -dekorační látky.

Maloobchod, internetový obchod, eshop, prodej: - oděvní látky - dekorační látky - bavlna, vlna, fleece, úplet, teplákovina, umělé kožešiny - podšívky.

Komplexní stavební práce. Prodej, montáže: -obklady a dlažby -kompletní vybavení pro koupelny a bytová jádra -sanitární keramika -sádrokartony, sádrokartonové příčky a podhledy -zateplovací systémy, zateplení fasády -lepidla, temely. Maloobchod, prodej: -nářadí -ochranné pracovní pomůcky -stavební ...

Internetový obchod, eshop, prodej: - školní batohy - aktovky, brašny. Fotografování na průkazy, svatby, ročníkové srazy. Zpracování fotografií z filmů, CD i paměťových karet. Služby on-line fotosběrny.

Prodej, e-shop sportovních potřeb: - bundy, trička, batohy, míče, chrániče - sportovní obuv MERRELL, MIZUNO, KOOGA, GABEL

Obchodní centrum U krále. Quelle.

Prodejna nářadí OSTROH, spol. s r.o., kterou naleznete v Uherském Ostrohu a která provozuje také internetový obchod, nabízí příležitostným kutilům i profesionálním řemeslníkům široký sortiment pracovního nářadí a ochranných pracovních pomůcek a to včetně možnosti zapůjčení vybraných vrtaček, pil nebo brusek. Široký sortiment v přehledně ...

Obecně prospěšná společnost Lidové tradice a řemesla provozuje eshop, kde jsou na prodej moravské, české lidové kroje a materiál na kroje. Fungujeme i jako půjčovna krojů pro dospělé i pro děti. Vyrábíme kroje i krojové součásti - klobouky, čepení, vonice, věnečky, harásky, šátky, opasky. Šití i oprava krojů je možné podle starší fotografie, ...

Dovozce nosítek Fidella. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - nosítka pro děti na přezky, na zavázání - šátky pro novorozence i starší děti - Barefoot obuv - celoroční obuv, přezůvky, cvičky - EKO kosmetika - hračky. Možnost zapůjčení nosítka či šátku.

CAMIA - realizace osobního, profesního a reklamního ošacení, reklamní předměty. TERMOVEL - značkové funkční termoprádlo. Výroba pro státní instituce. Výroba pro soukromé společnosti pod jejich značkou.

Prodej a eshop: Dámský a pánský butik: -Lerros - dámské -Lerros - pánské -ANDREA MARTINY -Anna Garden.

Síť obchodů. Maloobchod, prodej: - dámská sportovně elegantní móda: - halenky, tuniky, košile, svetry, šaty, kalhoty, sukně - doplňkový prodej - kabelky, šály i bižuterie.

Butik Zlechov - Vladimíra Čožíková najdete nedaleko Uherského Hradiště. Pořídíte zde krásné oblečení za nízké ceny - dámské, pánské oděvy i XXL móda. Krásné oblečení máme na štíhlé i plnější postavy, neomezeno věkem. Oděvy pochází převážně z Německa, Itálie, Turecka. Náš módní butik není jen kamenný obchod, připravujeme pravidelně i módní ...