JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná
ILLA & Partners s.r.o.

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Velkoobchod, maloobchod, prodej: -nářadí, nástroje, měřidla. -OOPP (osobní ochranné pracovní pomůcky) -pracovní oděvy -pracovní obuv.

Vývoj, výroba, šití, velkoobchod, maloobchod, prodej: -pletené doplňky, šály, rukavice, čepice, kukly -profesní oblečení -pracovních oděvů -ochranné pracovní pomůcky: -kyselovzdorné, keprové, do deště, vlhkého prostředí, nepromokavé -výstražné, se zvýšenou viditelností -sportovní oděvy: -do deště, nepromokavé, ...

E-shop s italskou módou. Internetový obchod specializující se na italskou dámskou módu. Můžete si zde zakoupit originální produkty v provedení italského výrobce luxusního zboží Glamorous by Glam.

Internetový prodej, e-shop: -domácí obuv, papuče. -ložní prádlo. -patchwork deky.

Výroba, distribuce, velkoobchod, prodej: -spodní prádlo ANDRIE: -dámské, pánské.

AKTUÁLNÍ KONTAKTY NEDOHLEDÁNY. Maloobchod, prodej: -bytové doplňky: -povlečení, ložní soupravy -ručníky -bytový textil -metrový textil.

Práce: -umělecké kovářství: -exteriéry: -brány, mříže, ploty, zábradlí, kování, schodiště -interiérové doplňky: -krby, lustry, nábytek, dělící mříže. -repliky historických chladných zbraní. Sídlo firmy: -Uherské Hradiště 68605, Trnková 429.

Internetový obchod. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kusový textil, oděvy, riflové zboží -hračky -drogerie -dárkové zboží -elektronika. Prodejna Primabazárek: -Uherský Brod, Komenského 182.

Prodej, odborné poradenství: -Spodní Prádlo, Plavky -body -noční prádlo -korzety.

Šicí dílna: Výroba, šití oděvů a oděvních doplňků: -svrchního ošacení -pracovní oděvy: -pro zdravotníky: -pláště, roušky, čepice -ošacení pro sport a volný čas -spodní prádlo -pracovní zástěry, pyžama, noční košile Volné výrobní kapacity dle objednávky zázazníka.

Maloobchod, prodej: -dámská konfekce, prádlo -pánská konfekce, prádlo -dětská konfekce, prádlo -bytový textil: -deky, termodeky -antialergické přikrývky -ručníky, osušky -povlečení, prostěradla -oděvy: -značková konfekce firem OTAVAN, JITEX Písek, ŠOHAJ Strážnice -kabáty -pánské obleky -saka pánské a dámské ...

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -svršky obuvi -obuvi.

Návrhy, realizace, výroba, šití, prodej, eshop: - patchworkové povlaky na polštářky, přehozy na postele, dětské patchworkové polštářky, kapsáře, zavinovačky pro miminka, povlečení do postýlek, prostírání, textilní tašky, obaly na knihy, kosmetické taštičky.Dále se zabýváme strojovým vyšíváním - vyšijeme bryndáčky se jmény, křtící roušky, ...

Nabízíme specializované výrobky pro plavání miminek, dětí ale i dospělých. Najdete u nás např.neoprenové oblečky, botičky i vesty, plenky na plavání, dětské oblečky se speciálními plováky pro výuku plavání, podložky na převlékání či ochrany uší. www.veseleplavani.cz www.konfidence.cz

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -obuv. Zastoupení v Slovenské republice: -Trenčín 91101, Zlatovská 22 tel./fax:+421-831-6580348.

Maloobchod, prodej: -dětské (kojenecké) oděvy, textil.

Služby: -oprava obuvi Penzion ATO: -ubytování: -3 dvojlůžkový pokoj -televize, satelit, WC**, sprcha, -možnost stravování.

Maloobchod, prodej: - sportovní vybavení pro turistiku, horolezectví a vodáctví - stany, spacáky, batohy, karimatky, - horolezecké potřeby - termoprádlo - sportovní oděvy - sportovní obuv.

Internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: -školní aktovky, studentské batohy -batohy pro volný čas, dětské -kabelky -brašny - sportovní, na notebook, cestovní -pozdra, penály -boxy na sešity -peněženky -osobní váhy -kufříky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - textil - oděvy - obuv

Zakázkové krejčovství: -dámské -pánské.

Výroba, maloobchod, prodej: -originální oděvy z kůže (kožené): -bundy, saka, kalhoty -doplňky z kůže: -kabelky, opasky, pásky, originální ozdoby.

Maloobchod, prodej: -obuv -kožená galanterie, školní aktovky -punčochové zboží, ponožky -pracovní obuv i oblečení, monterky, kombinézy.