JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná
ILLA & Partners s.r.o.

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
E - shop: - metráž - bytový textil - oděvní látky Velkoobchod: - bytový textil - metráž - oděvní látky.

Velkoobchod a maloobchod. -textil a konfekce -dámské a pánské oblečení

Jsme dánská firma nabízející na českém trhu kompletní vybavení pro Vaši ložnici, obývací pokoj, kancelář, koupelny, okna, exteriér a interiér.

Hostinská činnost -Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a ...

Maloobchod, prodej: -obuvi: -dámská, pánská, dětská -kožená galanterie. Síť maloobchodních prodejen Po-Pá 8-18. Celá ČR.

Svět košilí a riflí kvalitních značek

Móda pro plnoštíhlé. Výroba, šití, maloobchod, prodej: -dámská konfekce v nadměrných velikostech (oděvy): -kalhoty, sukně, halenky, saka, kostýmy, bundy, pláště -výrobní ceny.

Společnost Belsac plus s.r.o. se specializuje na internetový prodej moderních doplňků jako jsou kabelky, opasky, peněženky a jiné doplňky. Naše zboží je vyráběno z kůže, a to pravé i umělé. Na našich internetových stránkách najdete pravidelně aktuální informace o tom, co se děje ve světě módy a zjistíte, jaké jsou poslední trendy, kterýma se ...

IT služby: - audit a analýza webových řešení - poradenství v oblasti PC - instalace hardware a software - optimalizace výkonu Windows - konfigurace Wifi a LAN sítí - vzdálená správa / VPN. Dětský secondhand Oblékáme andílky. Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - Kojenecké dupačky, overaly - Kojenecké body - Trička – ...

Maloobchod, prodej: - oděvní metráž: na halenky a košile, obleky, kabáty, úplety, satény, jeansovina, manžestry, podšívky, vlizelíny - příze: vyšívací, pletací, háčkovací: Vlnap, Schoeller+Stahl, Schachenmayr, Anchor, Coats, Puppets, NČT - korálky, perličky, naušnicové závěsy, drátky - zdrhovadla, nitě, knoflíky, stuhy, krajky, gobelíny, ...

Maloobchod, prodej: -konfekce značky BENETTON: -dámské, pánské a dětské oděvy, textil. Další prodejna: -Centro Zlín Zlín-Malenovice, 3.května 1170 tel.:737259702 email: centro@benetton-zlin.cz Dětský Benetton Tř.T.Bati 190 (Archa Dům) Tel.:737259700 Po-Pá 9-18, So 9-12.

Maloobchod, prodej: -značkové sportovní oblečení a spodní prádlo.

Prodej, eshop: - český značkový nábytek z masivu - patrové a rozkládací postele - jednolůžka a dvoulůžka - noční stolky - police - komody - celomasivní skříně - prádelníky - psací stoly - matrace.

Výroba, prodej: -ohřívací papučky - z měkkého, hřejivého fleece, naplněné přírodním materiálem (různé druhy semínek) a bylinkami (levandule, máta apod.) -obuv: -pracovní -outdoorová -sportovní -dětská -lovecká.

Maloobchod, prodej: -dámské a pánské oděvy, textil, konfekce.

Prodej, e-shop: - materiály pro výrobu nábytku a design interiérů a potřeby pro truhláře, stolaře a domácí kutily: - plošné materiály - nábytkové hrany a kování - brusivo - spojovací materiál - dřezy a baterie - osvětlení - lepidla, laky, tmely - obalové materiály - ochranné pomůcky - nářadí - barvy, ...

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -pracovní a ochranné pomůcky: -ochrana zraku, sluchu, dechu, hlavy -pracovní rukavice, oděvy -pracovní obuvi -drogerie. Sídlo: -Fryšták 76316, 6.května 38.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: -značkové sportovní oblečení: -pánské a dámské oblečení -kšiltovky -rukavice-čepice

Zakázková výroba, prodej: -napínací stélky, opatky a tužinky: -pánské, dámské a dětské. Záruka rychlé realizace objednávek. Výroba, prodej: -lepenka obuvnická a pro nábytkářský průmysl

Butik s dámskou a pánskou módou. Maloobchod, prodej: - dámská konfekce - halenky, košile, trička, svetry, kalhoty, legíny, kabáty, bundy - pánská konfekce - mikiny, trička, košile, kalhoty, bundy - spodní prádlo - noční prádlo, pyžama - kožená galanterie - kabelky, peněženky, opasky.

Protiskluzové návleky na obuv s hroty i na patě, které jsou vhodné na náledí, zabrání uklouznutí.

Čalounictví. Oprava čalounění všeho druhu dle přání. Výroba: -čalouněný nábytek. Prodej: -koženka -potahové látky, textilie. Autodoprava. Provozovna: - Masarykova třída 899, 735 14, Orlová - Lutyně tel.:603711967.