JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná
ILLA & Partners s.r.o.

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Čalounictví. Oprava čalounění všeho druhu dle přání. Výroba: -čalouněný nábytek. Prodej: -koženka -potahové látky, textilie. Autodoprava. Provozovna: - Masarykova třída 899, 735 14, Orlová - Lutyně tel.:603711967.

Obchodní dům MODUS se nachází v centru Zlína. V našem obchodním domě je umístěno několik prodejen a naleznete zde např. nadměrnou obuv, punčochové zboží, galanterii, taneční kavárnu nebo kosmetické studio. Informační telefon: 577212272 Nabízíme k pronájmu nebytový prostor 17 m2 ve III. NP OD Modus vhodný pro služby (nehtová modeláž a ...

Pánské zakázkové krejčovství a oděvní ateliér: - zakázkové šití pánských oděvů, pánské obleky na míru - ručně šité odleky na míru - společenské obleky, fraky, smokingy - košile na zakázku - pláště, saka, kalhoty - doplňky a obuv - malosériové zakázky - firemní a profesní oděvy - vysokoškolské taláry - odborné konzultace, tvorba ...

Šití, zakázkové krejčovství: -společenské šaty, obleky -svatební šaty -textilní doplňky - povlečení, záclony. Opravy a úpravy: -oděvů. Návrhy, malosériová výroba: -modelová konfekce (pánská, dámská) -společenské oblečení -oděvy pro volný čas -sportovní oblečení -pracovní oděvy. Prodejna - Otrokovice, nám. 3. května 1793, ...

Velkoobchod, prodej: - obuv - textílie.

ČESKÁ VÝROBA - svářecí kožené pracovní rukavice TIG, - kožené rukavice, - svářečský program, - kožené pracovní oděvy: zástěry, rukávníky, kamaše, nátepníky.

Prodej, servis, opravy: -šicí a vyšívací stroje, overlocky, coverlocky, babylock značky VERONICA, Janome, BOBIN, ELNA, Bernina, Bernette, TEXI, Merrylock, Garudan, Siruba, SWF, Dürkopp - Adler LADA, TOYOTA, ZETINA, BROTHER, HUSQVARNA, PFAFF, VIKING. -stroní příslušenství: -nitě, želící technika.

Maloobchod, prodej: - dámská a pánská obuv - kožená galanterie - dámská konfekce a spodní prádlo - značkové sportovní zboží

Výroba a prodej: -lovecké a turistické potřeby: -oděvy do přírody - myslivci, lesníci, turistika a volný čas -uniformy: -městská policie, bezpečnostní služby, pracovníci ostrahy -oděvy pro zdravotnictví -zdravotní záchranné služby, záchranné týmy -profesní, pracovní oděvy: -řidiči, montéři, obsluhy čerpacích stanic.

Dovoz, prodej - tkaniny - vlněné látky na pánské a dámské oděvy

Prodej, e-shop - sady pro křížkové vyšívání, látky, předlohy, jehly

Oprava, servis: -galanterie -odevy -obuv.

Výroba, velkoobchod, prodej: -ochranné osobní pracovní pomůcky (OOPP, OPP): -pracovní rukavice -vkládací stélky.

Ochranné pracovní pomůcky a prostředky. Výroba, prodej: -pracovních rukavic -svářecí program -pracovní oděvy -zimní kabáty, ušanky, ponožky, pracovní bundy, montérky, čepice -pracovní obuv -brašnářské výrobky pro řemesla.

Maloobchod, prodej: -obuvi: -dětská -dámská -pánská -sportovní -punčochové zboží -kožená galanterie.

Internetový obchod Papilios pro Vás připravil širokou nabídku látkových plen, plenkových kalhotek, svrchních kalhotek a doplňků pro přebalování, potřeb pro děti i maminky, hraček a BIO produktů pro zdraví a domácnost. Internetový obchod Papilios - to je kombinace kvality, designu a zajímavé ceny. Prioritou je maximální spokojenost dětí i jejich ...

Výroba: -kožedělná. Zpracování: -usně, kůže: -hovězí, telecí, skopové, jehněčí, z koně, kozy, kůzlete, jelena, daňka, srny. Výroba: -usně: -zámišové, rukavičkářské, čalounické, galanterní, obuvnické, oděvní.

Prodej dětského oblečení: - kalhoty - šaty - svetry - halenky - bundy - pyžama - družičkovské šatičky a další - teplákové soupravy - trika - dlouhý rukáv - legíny

Prodej specializovaného nábytku se zaměřením na zdravé spaní: -zdravotní matrace -masivní postele -lamelové rošty -přikrývky -sedací soupravy -skříně, obýváky, předsíně -veškerý nábytek pro pohodlné bydlení.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: -ortopedické matrace. Zprostředkování, služby: -finanční leasing u leasingové společnosti S Autoleasing, a.s.: -dopravní technika -stroje -pojištění vozidel: -havarijní -povinné ručení.

Velkoobchod, distribuce, prodej: -dámské, pánské obuvi BENETOM, NICOBOCO, JOYCA, ARUBA, SIXX WEEKS. Maloobchod, prodej: -obuvi -značková kožená galanterie.

Náš obchod www.kespanku.cz je zaměřen na prodej povlečení, jak pro děti tak dospělé. Určitě si u nás vyberete z širokého sortimentu batohů, kufrů, povlečení, přehozů a dek.

Prodej, e-shop, půjčovna: - luxusní kabelky a doplňky.

Oblečení pro děti předškolního věku Kojenecké potřeby Kojenecké a dětské oblečení