JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná
ILLA & Partners s.r.o.

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Výroba, prodej: -pracovní oděvy: -montérky, kalhoty, bundy, blůzy, pláště, kombinézy, čepice, trička, košile, stejnokroje, holínky, svetry, vesty, kabáty -pracovní rukavice -doplňkové sortiment pro pracovní oděvy -pro stavebnictví, potravinářství, řezníky, horníky, svářeče, lékaře a chirurgy, hasiče a ...

Prodej a půjčovna: - dětské sportovní zboží.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -pracovní a ochranné pomůcky: -pracovní rukavice -vatované kabáty a montérky -pracovní obuv -drogérie -kancelářské potřeby.

Prodej, e-shop: - obuvní, oděvní a sedlářské kování - velkosklad firmy Massag

Distribuce, velkoobchodní prodej tkanin a krejčovských potřeb: - textil, látky, úplet, vlizelín - nitě - zipy - figuríny - stuhy - podšívky - jehly - příze - ramínka - krajky - provázky - suché zipy - knoflíky.

Výroba, šití: -prošívané deky, přikrývky, polštáře. Služby: -čištění, čistírna peří.

Maloobchod, prodej: - obuv dětská, dámská - ponožky, punčohové zboží - batohy a školní aktovky - deštníky, pláštěnky. Obuv je testovaná se značkou „Zdravotně nezávadná obuv –bota pro Vaše dítě“. Kriteria pro certifikaci stanovil tým odborníků ve spolupráci s Českou ortopedickou společností.

Eshop, prodej: -zdravotních a ortopedických matrací -atypické matrace a matrace na míru -chrániče matrací -anatomické polštářky -lamelové rošty.

E-shop: - pánské a dámské rifle značky BIGREY.

Prodej, e-shop: - spotřební zboží, zahradní technika, sportovní vybavení, kojenecké a dětské potřeby, obuv, chovatelské potřeby, vybavení pro domácnosti.

Prodej, servis: - svářecí technika - ruční elektrické nářadí - pracovní oděvy - ochranné pomůcky.

Zakázková výroba, šití: -pracovní oděvy. Prodej, obchodní činnost: -OOPP osobní ochranné pracovní pomůcky -pracovní obuvi -pracovní rukavice.

Výroba, prodej: -ochranné pracovní pomůcky -pracovní rukavice -montérkové soupravy -kombinézy -pracovní oděvy do zdravotnictví a potravinářského průmyslu -pracovní obuv -vycházková obuv - dámská, dětská.

Velkoobchod, prodej: - ochranné pracovní pomůcky: - pracovní oděvy - pracovní rukavice - doplňky (brýle, respirátory) - obuv.

Výroba, šití: -pracovní oblečení, oděvy -ochranné pracovní pomůcky -řeznické zástěry -ledvinové pásy -režné zástěry.

Výroba, prodej: - ochranné pracovní pomůcky - pracovní rukavice - svářečské, hasičské - dámské, pánské.

Výroba: -pracovní rukavice (ochranné pracovní pomůcky, OOPP, OPP) -svářečské zástěry.

Prodej: - elekroinstalační materiál - vodoinstalační materiál - zahradní nářadí+potřeby - hnojiva, postřiky - květináče, truhlíky - dekorační materiál - demižony - ochranné pracovní pomůcky - řezné, brusné kotouče - krmiva - výroba klíčů - nerez kování

Výroba, dovoz, import, distribuce, velkoobchod, prodej: -osobní ochranné pracovní pomůcky (OPP, OOPP): -pracovní oděvy, obuv, rukavice -ochrana hlavy, sluchu, dýchacích cest.

Svatební, společenské a taneční studio COMFORT Zlín. Půjčujeme svatební a společenské šaty, pánské obleky, chlapecké i dívčí šaty a doplňky. Prodáváme svatební obuv, snubní prstýnky, svatební oznámení, svatební a společenské doplňky. Provádíme návrhářské a aranžérské služby a společenské výzdoby. Vyzdobíme auta, kostel, místnosti. ...

Prodej: - textil, oděvy: - dámské - pánské - dětské

Šití, výroba: -pracovní oděvy (luxusnější, vyšší kvality) -kožené výrobky -speciální kožené oděvy, kombinézy -šití pracovních rukavic, ochranných rukavic pro náročné provozy