JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná
ILLA & Partners s.r.o.

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Internetový obchod, maloobchod, prodej: -s dětskou obuví -dětské oděvy TIMBUKTOO -ponožky, punčocháče -deštníky, pláštěnky i do kočárků -batohy LOAP -kojenecké body PRINCE OLIVER -fusaky, babyvaky -nánožníky. Sídlo: -Napajedla, Nábřeží 1347.

Spodní prádlo: -dámské, pánské a dětské -punčochové zboží -plavky -pyžama, župany.

Projektování, poradenství: -tenisové kurty -umělé sportovní povrchy. Výroba, prodej: -tenisové plachty včetně potisku -doplňková zařízení pro údržbu. Obchodní zastoupení:SPORT TECHNIK BOHEMIA.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -pracovní oděvy.

Zastoupení slovenské firmy IMBIZ v ČR. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kožená galanterie: -kufry, kabelky, opasky, peněženky -obuvi.

Maloobchod, prodej: -luxusní pánské a dámské oděvy, konfekce -dámské a pánské spodní prádlo -kravaty, košile, kalhoty, obleky -sukně, halenky, společenské šaty -kostýmky.

Maloobchod, prodej: - značkové oděvy BROADWAY, textil.

Obchodní zastoupení pro ČR a SR: -italská firma IPR SPA: -obuvnické podešve (polyuretanové, pryžové, TR) -firma CRESPI: -syntetické materiály -firma TSM: -dětské podešve.

Velkoobchod, dovoz, import, prodej: -textilu a textilní galanterie: -metrový textil -látky, vlna, bavlna, hedvábí -knoflíky, olivky, brzdy, spony, drucky, průchodky, jeansové narážecí knoflíky, kapsové nýty. Provozovna: -Zlín, Náměstí T.G.Masaryka 6, OD Prior tel.:577433977(kl.135)

Krejčovství. Šití, zakázková výroba: - dámská konfekce, oděvy - pánské kalhoty a košile - konfekce i do obchodů a prodejen.

Maloobchod, prodej: - pánské oděvy - dámské oděvy.

Výroba: -filtry: -vzduchové -pozinkovaný plech -celospalitelný plast -standardní rukávcové -pro vysoké teploty -filtrační do klimajednotek -průmyslové -netkané a filtrační textilie -pro hrubou filtraci atmosferického vzduch -filtrační třída G3, G4.

Umělecké ruční zdobení kůže: - zdobení sedel westernovými motivy - westernové opasky - repliky historických výrobků (křesla, sedla) - holstry, vesty, sedlové brašny ... - dárkové předměty.

Výroba a prodej: - profesní ošacení pro recepce, restaurační zařízení, gastro, zdravotnické ošacení a zdravotnické pomůcky. - pomůcky pro tělesně postižené.

Prodej, eshop: -pánské a dámské oblečení -obuv, žabky -kabelky, tašky a doplňky -župany, pyžama -čepice. Značky: Diesel O´neill Pepe Jeans Poolman Replay.

Výroba, prodej: -textilní lisované obuvi: -vycházková dámská, pánská, dětská -sandály, jarmilky, tenisky.

Maloobchod, prodej: -dámské a pánské oděvy

Zastoupení značky Blue Willis. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -dámská a pánská luxusní konfekce (oděvy, oblečení). Zabýváme se prodejem dánských značek BLUE WILLIS, MICHA, KELLO, REDGREEN, SUNWILL. Jsme výhradní dovozci v ČR a SR. Více o naší firmě a prodejnách naleznete na webových stránkách www.bluewillis.cz

Maloobchod, prodej, e-shop: - dámské a dětské oblečení

Maloobchod, prodej: -pánská konfekce, oděvy, textil: -saka, kalhoty, obleky, košile,

Výroba: -ochranných pracovních oděvů -pracovních rukavic. Prodej: -pracovní obuv.

Velkoobchod: - kožené a galanterní zboží: - dámské kabelky a tašky - batohy - aktovky pánské a dámské - aktovky školní a sportovní - tašky cestovní.

Hračky pro holky i kluky: -pěnové dekorace -puzzle -karnevalové kostýmy -šátky Buff pro děti i dospělé -cyklosedačky -outdoor a sportovní zboží -funkční prádlo pro děti i dospělé -batohy do školy i pro volný čas -výrobky pro bezpečí nejmenších.