JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Bytové doplňky a dekorace kuchyňské příbory talíře ubrus utěrky chňapky kuchyňská zástěra pokladnička foto rámeček věšák dóza na potraviny konvice na čaj skleničky nástěnné hodiny dětská stolička dekorativní polštář světla dekorace na zed´ samolepky miska zasobnik na ubrousky

Velkoobchod, prodej: -ponožky, punčochy, punčochové zboží: -baby, dětské, dámské, pánské.

Velkoobchod: -textil, oděvy. Služby: -factoring -forfaiting.

Výroba, oprava, opravy, úprava: -ortopedická obuv /ortopedické obuvi, boty, botů/ individuální a sériová -ortopedické vložky individuální -speciální obuv a vložky pro diabetiky sériové a individuální -obuv pro diabetiky-diaobuv.

Opravujeme obuv a koženou galanterii včetně všívání zipů do školních batohů, kabelek a kožených bund.

Sedlářství, brašnářství Kubeš. Sedlářská a brašnářská výroba: - pouzdra na kolt - koňská sedla - kožená sedela - brašny - řemeny - jezdecké potřeby - čalounění aut.

Dovoz, import z Itálie, distribuce, velkoobchodní prodej: -ponožky: -sportovní, zimní -lyžařské podkolenky -sneaker - kotníkové -nadkolenky -punčochové zboží: -punčochy -dětské punčocháče -návleky na ruce a nohy -rukavice, čepice.

Internetový obchod, prodej: -dámská, pánská, dětská móda - oblečení pro ženy, muže, děti.

Forladies_obchod (ne)jen pro ženy: -bižuterie, Swarovski, -kabelky -peněženky -pyžama -punčochové zboží -oděvy pro plnoštíhlé -oblečení pro sport a fitness.

Velkoobchod, prodej, oprava: -obuvi.

Výroba, velkoobchod, prodej: -pyžama, župany -dámská a pánská móda Vabacci Prodejny: -Olomouc, OC Haná -Brno-Královo pole -Jihlava City park -Liberec NISA -Zlín - Zlaté Jablko.

Internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: -parfémy, toaletní vody, dárkové sady - dámské, pánské -spodní prádlo -česká bižuterie -holící strojky, epilátory -dětská péče, kosmetika -kuchyňské spotřebiče ... .

Maloobchod, prodej: -sportovní oblečení a obuv: -ADIDAS, PUMA, UMBRO, KILLTEC, FILA, NIKE -sportovní dresy pro sportovní kluby -sportovní potřeby pro basketbal: -koše, míče, obuv, chrániče -vybavení pro: -hokej-dresy aj. -fotbal-dresy aj. -tenis-rakety, čelenky, potítka aj. -plavky -kolečkové brusle Potisk: -dresy.

Maloobchod: -textil -textilní galanterie

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: -šály, pašmíny, šátky a šálky. Kontaktní místo AVON: -Zlín, Rašínova ulice 522 (naproti T-mobile).

Prodej: -dámské, spodní prádlo -parfumerie.

Prodej: -dětské, pánské a dámské oděvy -doplňky.

Dovoz, import, velkoobchod, prodej luxusní textil z Anglie té nejvyšší kvality -secondhand, second hand -pro děti i dospělé: dětské, dětský, pánské, pánský, dámské, dámský, kojenecké, kojenecký -kalhotky, kalhoty i strečové -bundy, bunda, vesty, vesta jarní, letní, zimní, riflové -Flees -teplákovina, tepláky -mikiny, mikina ...

Dovoz, import, velkoobchod, prodej luxusní textil z Anglie té nejvyšší kvality -secondhand, second hand -pro děti i dospělé: dětské, dětský, pánské, pánský, dámské, dámský, kojenecké, kojenecký -kalhotky, kalhoty i strečové -bundy, bunda, vesty, vesta jarní, letní, zimní, riflové -Flees -teplákovina, tepláky -mikiny, mikina ...

Prodej - kabelky Výroba - kabelky

Maloobchod,prodej: -spodní prádlo značky ANDRIE -sportovní oděvy (oblečení) značky LITEX.

Nabídka restauračního a hotelového textilu.