Co nesmí chybět v krabici se zahradním příslušenstvím? Rozhodně nezapomeňte na postřiky, substráty, hnojiva, květináče, osiva, konve, hadice, rozprašovače, chemické přípravky proti škůdcům, plevelům a plísním, a také pomůcky v podobě sekaček a křovinořezů.

Zahrádkářský ráj je agro-centrum
Prodej a servis zahrádkářské techniky zajistí agro-centrum! Vybírejte z velkého množství zahradní a lesní techniky a zahrádkářských potřeb z pohodlí domova – skrze náš eshop. U nás najdete hnojiva, zeminy, květináče a mnoho dalších. Zlobí vás sekačky, pily, křovinořezy nebo jiné přístroje? Naši mechanici si poradí s jakoukoliv závadou.
Zahrádkářský ráj je agro-centrum
Maloobchod, prodej: - zahradnické potřeby

Prodej: -zahrádkářské potřeby -postřiky -semena -nářadí -sadbu.

Velkoobchod, maloobchod: - elektronika - elektrospotřebiče.

Velkoobchod, maloobchod: - květiny, - semena, - hnojiva, - netkané textilie, - keramika, - proutí, - substráty, - postřiky, - zahradnické potřeby.

Výroba, kovovýroba, prodej, distribuce, dodávka: -hliníkové profily(Al-aluminium), které řeší nejenom exteriéry rodinných a bytových domů, ale i interiéry, kancelářské komplexy a jiné zakázkové profilace. Hliníková slitina v kombinaci s nerez ocelí. Zakázková výroba. Využití ve stavebnictví a strojírenství(okna, dveře, balkony, ...

Prodej: - zahrádkářské potřeby - umělé i živé květiny. Realizace, údržba: - zahrady, parky.

Výroba produktů ze šamotu: -Šamotové cihly -Šamotové tvarovky -Šamotové desky -Šamotové vložky -Komínové vložky -Zahradní keramika -Pro památkáře

Maloobchod, prodej: -originální umělecká i užitková keramika -zahradní plastiky -obrazy -drobné dárkové předměty. Galerie: -pořádání výstav uměleckých děl.

Maloobchod, prodej: -železářství -lopaty, hrabla -kamnové roury -zednické potřeby -zahradnické nářadí -elektrické nářadí.

Maloobchod, prodej: - zahrádkářské potřeby - potřeby pro pěstitele

Květinářství, prodej: - květiny - zahrádkářské potřeby

Maloobchod, prodej: -domácí potřeby -železářství -zahradnické potřeby.

Květinářství. Maloobchod, prodej: -květiny hrnkové, řezané -hnojiva, substráty -semena -zahradní keramika -dárkové zboží.

Internetový obchod: - nářadí pro řemeslníky, instalatéry, zahrádkáře, topenáře - grily a grilovací pomůcky(grilovací motorky, jehly, rošty a rožně). Půjčovna: - grily na steaky a selata.

Prodej: - květiny - zahradnické potřeby - stromky.

Prodej: - semena - travní směsi - substráty a hnojiva - květináče, truhlíky.

Prodej, eshop: - kuchyňské potřeby - drogerie - domácí potřeby - vše pro zahradu.

Velkoobchodní činnost, prodej: -zahradní keramika -květníky -žardiniéry -podmisky -sudy na zelí -ostatní ručně točená keramika od českých keramiků -E-shop. Zajišťujeme distribuci jejich výrobků na prodejny, případně na trhy a jarmarky.

Prodej: - okrasné ryby. Stavba: - vodní nádrže.

Prodej: - stavebniny - potřeby pro dům a zahradu.

Autorizovaná prodejna STIHL: -motorové pily, -servis. přerušení: od: 3.1.2011

Zahradnictví: -zahradnické služby -zahradní úpravy -realizace a údržba zeleně -odborné konzultace -prodej -semena, květiny -zahradní potřeby -návrhy zahrad.

Výrobní program: - dřevěné výrobky pro kancelář a školy - dárkové a reklamní předměty - zahradní slunečníky - tkalcovské člunky - dřevěné hračky - doplňky nábytku.

Výroba, maloobchod, montáž: -balustrády, sloupy, ozdoby domu -sochy, fontány, kašny, interierové fontánky, umělecké doplňky do zahrad -krby (vnitřní, zahradní, s udírnou, zahradní grily) -obklady (pískové, kombinované, tesané, lámané, přírodní) -ploty (tvarovkové, betonové, štípané, deskové, okrasné, pískovcové) ...