Co nesmí chybět v krabici se zahradním příslušenstvím? Rozhodně nezapomeňte na postřiky, substráty, hnojiva, květináče, osiva, konve, hadice, rozprašovače, chemické přípravky proti škůdcům, plevelům a plísním, a také pomůcky v podobě sekaček a křovinořezů.

Zahrádkářský ráj je agro-centrum
Prodej a servis zahrádkářské techniky zajistí agro-centrum! Vybírejte z velkého množství zahradní a lesní techniky a zahrádkářských potřeb z pohodlí domova – skrze náš eshop. U nás najdete hnojiva, zeminy, květináče a mnoho dalších. Zlobí vás sekačky, pily, křovinořezy nebo jiné přístroje? Naši mechanici si poradí s jakoukoliv závadou.
Zahrádkářský ráj je agro-centrum
Roman Staněk se zaměřuje na návrhy a realizace zahrad, prodej zahradnických potřeb, zahradního nábytku, trávníků a travních koberců.

Firma Ing. Pavel Mošna poskytuje zahradnické, krajinářské služby a parkové úpravy, včetně tvorby nových ploch, návrhy ploch a čištění rybníků od bahna. Vyrábíme zemní substráty a solární skleníky na míru. Prodáváme ovocné a okrasné dřeviny, ovoce a zeleninu a dále také zahradnické potřeby. Služby: - krajinářské - parkové úpravy, od návrhu ...

Zahradní architektura, návrhy: -výsadba -zahradní stavby, vodní plochy-jezírka, ploty, chodníky -zimní zahrady, skleníky z LEXONU -střešní zahrady. Prodej: -okrasné stromy, keře -polykarbonát Lexan (náhrada za sklo) -dlažby -stavební betonové a dřevěné prvky do zahrad. Služby: -sadové úpravy -ozeleňování, ekologie.

NEW GREEN SOLUTIONS s.r.o. se zaměřuje na prodej pěstitelských potřeb, hnojiv, substrátů, vzduchotechniky a osvětlení pro pěstování rostlin.

Zastoupení firem STIHL, OREGON. Maloobchod, prodej, servis: -zahradní technika a nářadí -ruční motorové pily -motorové kosy -sekačky -křovinořezy -vyžínače -rozbrušovací pily (asfalt, beton, kámen, ocel) -postřikovače -drtiče (větve, zahradní odpad) -půdní vrtáky. Prodej: -zboží firmy FISKAS-sekery, nože, nůžky, ...

Společnost Prosperplast s.r.o. je dodavatelem inovativních a estetických řešení pro dům a zahradu.

Lepší grilování prodává na eshopu grily, umožňuje si gril i zapůjčit. Také je zde možná ukázka grilů u nás na terase v Ostravě.

Společnost Vln-ka plus, s.r.o.Vám pomůže při boji proti slimákům.

Velkoobchod, internetový prodej: - zahradní jezírka - příslušenství pro jezírka - ryby, vodní rostliny - doplňky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -zahrádkářské potřeby -osiva zeleniny, květin, trav, jetelů -hnojiva, postřiky, zahradní substráty, rašelina -květináče, truhlíky, sadbovače -fólie, netkané textilie PEGAS AGRO, AQUA program -hadice -sekačky mechanické, elektrické -mechanické i motorové postřikovače KWAZAR, SOLO ...

Zahrady BROUK s.r.o. se specializují na výrobu exkluzivních závěsných křesel a geodómů. Geodómy jsou efektivní pro celoroční pěstování a mají energetickou účinnost díky svému tvaru.

Prodej domácích potřeb, dekorací pro dům i zahradu, elektrospotřebičů, elektromateriálu, spojovacího materiálu, nářadí, zahradních potřeb.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vinařské potřeby -vinohrad, zahrada-vinohradnické sloupky, dráty, kotvy, tyčky, nůžky, pilky, ovazovače, vázací bužírky, drátky, plastový program, ochrana proti zvěři a ptactvu, postřikovače -mlýnky, mlýnkoodstopkovače-ruční, motorové -lisy-ruční, hydraulické, pneumatické, hydrolis -přečerpávání a ...

Ve specializované prodejně AK elektro, s.r.o. v Letovicích naleznete široký výběr domácích spotřebičů nejrůznějších značek. Můžete si zde vybrat z nepřeberného množství bílého elektra, jako jsou lednice, pračky, sušičky a podobně. Dále se firma zaměřuje na satelitní techniku a antény a jejich montáž, kterou provádí náš vyškolený mechanik. To vše ...

Velkoobchod, maloobchod a eshop domácích a průmyslových potřeb od 1994 se sídlem v Kroměříži. V sortimentu stabilně přes 10000 druhů zboží skladem z kategorií Domácí a kuchyňské potřeby, Železářství, Teploměry, Úklid, Zahrada, Elektro. Zásobujeme prodejny, eshopy, firmy i koncové zákazníky.

Kovovýroba, prodej: Ruční zahradní nářadí všerob 3P je zcela nová konstrukce se světovým unikátním řešením a skladbou přídavného nářadí při bezkonkurenčních užitkových hodnotách vhodný pro zahrádkáře a pěstitele, k celoročnímu využití, vhodný také pro úklid sněhu. Nářadí pro zahrádkáře.

Maloobchod, prodej, záruční i pozáruční servis: -motocykly (motorky) CAGIVA GROUP, JAMAHA, JAWA, ČZ**, BABETA, KORADO, HERO GIZMO -jízdní kola -náhradní díly pro motocykly -náhradní díly pro automobily (na objednání) -příslušenství -motorové pily HUSQVARNA -travní sekačky. Venkovní kulové střelnice: -25m, 50m až ...

Železářství, velkoobchod, maloobchod: -spojovací materiál -ruční nářadí, elektronářadí -trezory, panty, zámky, kování -domácí potřeby, květináče, zrcadla -umělé květiny -kuchyňské zboží-váhy, konvice, jídelní soupravy, nádobí, hrnce -elektrospotřebiče-sporáky, elektrické trouby, vysoušeče vlasů (fény), kulmy -sklo, porcelán, vázy, ...

Zahradnické potřeby: - Sadba - Substráty - Rostliny - Hnojiva - Bylinky - Květiny pokojové - Ovoce - Zdravá semínka - Zelené hnojení - Doplňková Zelenina - Pěstitelské potřeby - Ochrana rostlin - Zahradní nářadí - Zavlažování - Chemické prostředky - Sklenky a pařeniště - Zahradní stroje - Sady k pěstování - Zahradní vybavení ...

Zahrady Morava jsou skvělým místem pro zahradní nadšence. Na jejich eshopu najdete širokou škálu produktů a vybavení pro zahradu.

Záhradní služby BOROBUDUR realizují zahradnické služby jako je návrh a realizace zahrad, zakládání trávníku, instalace automatických závlahových systémů, stavba jezírek, potůčků a vodopádů, prodej a instalace automatických sekaček.

Prodej ovocných keřů a stromů z vlastní produkce. Možnost nákupu přes e-shop. Závlahové systémy pro zahrádkáře, prodej zahrádkářských potřeb (substráty, ochranné fólie, hnojiva a postřiky, odborná literatura)

Zahrady Naturalis s.r.o. poskytují komplexní služby v oblasti zahradnictví, provádí návrhy, realizaci a údržbu zahrad, výrobu a prodej zahradních doplňků a také dlouhodobý servis.

Údržba zeleně: - kosení trávy - provzdušňování - stříhání keřů a stromů. Montáž: - automatické závlahy TORO, GARDENA - okrasná jezírka - koupací jezírka. Prodej, servis: - zahradní technika: - motorové sekačky HONDA, STIGA, TORO, KUBOTA, BRILL - pily ACTIVE - štěpkovače, drtiče - motory: - KOHLER - BRIGGS+STRATTON - ...

Zahradnictví URBAN sídlící v Želešicích nedaleko Brna se zabývá především prodejem ovocných stromků jako jsou jabloně, hrušně, třešně, meruňky, broskvoně, růží a okrasných dřevin.