THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Ekologická likvidace gastroodpadu z restaurací, jídelen a vývařoven.Likvidace použitých rostlinných olejů a vedení evidence o ekologické likvidaci zdarma.Likvidace nebezpečných odpadů ze zdravotnictví, veterinárních ordinací, LDN apod.Likvidace použitých papírových plen.Likvidace VŽP III kategorie (potraviny po záruční době)ze supermarketů a ...

Vodoinstalatérství, topenářství -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Poskytování technických služeb -Výroba strojů a ...

Sádrokartonářské práce - montáže sádrokartonu.

Stavební činnost - zemní práce - inženýrské sítě. Pronájem stavebních strojů. Nákladní autodoprava - tuzemská doprava - přistavení a odvoz kontejnerů. Zámečnická výroba - vrata a brány - schodiště - ocelové konstrukce.

Stolařská výroba, stolařství. Dřevovýroba. Výroba a montáž interiérových dýhovaných dveří s polodrážkou i bez polodrážky, obložkových i rámových zárubní z tradičních i netradičních dýh. Výroba a montáž schodišť, obklady stěn i stropů. Výroba vestavných skříní a nábytku na zakázku.

Prodej, servis: - profesionální nářadí FEIN, GRIT.

Prodej - dřevěné terasy, podlahy - zahradní nábytek - stavební materiály a řezivo - izolace - dveře, zárubně.

Zámečnické práce - zakázková výroba - schodiště - zábradlí - mříže - kované brány.

Ateliér Železný Architektonická a projektová kancelář. Projekty rodinných domů, bytů, městských i veřejných prostor, rekonstrukce, včetně památkově chráněných objektů.

Služby: - hydroizolace a zateplování plochých střech - vodoinstalatérské a topenářské práce.

Plynoservis Montáž, opravy: -plynová zařízení -plynospotřebiče -plynové spotřebiče. Instalace: -plyn.

Prodej, e-shop - autolaky - stříkací pistole - produkty pro lakovny. Autolakovna Rychvald - adresa: ul. Bohumínská 1553, 735 32 Rychvald - tel. 733 714 1­80.

Spolehlivé elektroinstalace v Přeloučí a okolí.

Zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství, nástrojářské práce. Zakázková výroba, montáže: - ocelové konstrukce.

Výroba, prodej: - produkty z geopolymerního kamene. Řezání, tvarování, úpravy: - geopolymery - uměle vytvořený kámen.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavebního materiálu, stavebniny - stavební železo - dřevo. Realizace: - stavby. Doprava stavebních prvků pro stavbu nebo rekonstrukci.

Služby: - zpracování stavebních rozpočtů

Výroba: -obkladačské práce -obklady koupelen, kuchyní -dlažby na terasách, balkonech a jiných venkovních prostorách -obklady schodišť - rovných i točitýchobklady fasád.

Služby - architektonická činnost - projektové dokumentace.

Instalatérské práce: - vodo, topo, plyn.

Montáž, servis: - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - domácí telefony - počítačové sítě - elektroinstalační práce.

Práce: - obkladačské - montáž obkladů - pokládka dlažby - rekonstrukce koupelen, bytových jader.

Práce: - zateplování fasád, domů - mytí fasád vysokotlakým čistícím zařízením.

Práce: - zámečník, zámečnické - kovářské