Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Montáže: - haly - ocelové i zateplené, tenisové - opláštění haly - hangáry - jízdárny - ocelové konstrukce.

KVB ENERGY s.r.o. je specializovaná firma na tepelná čerpadla země-voda, vzduch-voda a voda-voda. Dále se zaměřuje na solární ohřev a podlahové vytápění.

PODLAHY A STAVBY KOTZIAN s.r.o. realizuje pokládku plovoucích podlah (laminátové, korkové i dřevěné), PVC, linolea, koberců a vinylových podlah. Dále provádí renovace parket, přípravy podkladu (samonivelační hmoty, dřevotřískové podlahy) a prodává doplňky k podlahám, jako jsou přechodové profily.

Firma se zabývá aplikací foukané izolace ClimatizerPlus do konstrukcí. Moderní foukaná izolace Trendizol.

Dopravní společnost BONAM, s.r.o. se zaměřuje na tuzemskou a mezinárodní nákladní autodopravu. V oblasti zahraniční dopravy se specializujeme zejména na Itálii, kde zajišťujeme každodenní dopravní pokrytí. Dále nabízíme pronájem teleskopické pracovní plošiny. Sídlíme v obci Hlubočany, okres Vyškov. Naše služby: - mezinárodní nákladní ...

Firma se zabývá zakázkovou zámečnickou výrobou, ale také sériovou výrobu a montáží základních i pokročilých souborů podle výkresové dokumentace. Zajišťuje montáž, demontáž a údržbu technologických celků. Výroba a instalace mobilních dřevostaveb.

Pila, pořez, výroba a prodej: -biodesky, (biodeska) -dřevo, kulatina (dřeva, kulatiny) -řezivo (řeziva) -dub, jasan -výroba lamel z tvrdého dřeva (dub, jasan) -výroba masivních parket -sušení dřeva -pořez dřeva. Provozovna Pavel Štipčák 696 74 Javorník 188

Malířské práce Zateplení budov Sádrokartony

Elektroinstalace - elektrické rozvody silnoproud, slaboproud. Dodávka tepelných čerpadel, klimatizace, rekuperace, vytápění. Fotofoltaika i s vyřízením dotace. Koupelny na klíč - zajištění rozvodů vody, kanalizace, plynu.

Výroba nábytku - kuchyně, ložnice, šatní skříně, obývací pokoje, koupelny. Interiérové dveře. Podlahy a schodiště. Obkladový kámen. Pergoly a zahradní domky.

Zednické práce. Venkovní i vnitřní obklady a dlažby. Fasády - zateplení domů polystyrenem nebo vatou, strukturované omítky. Rekonstrukce v interiéru i exteriéru. Omítky jádrové, štukové i strukturované. Malby a nátěry. Terénní úpravy, výkopové a bourací práce. Půjčovna lešení.

Provádíme ekologickou likvidaci a svoz z okolních měst a obcí ze sběrných dvorů z údržby zeleně, z prořezávek či staveb: - náletových dřevin, klestu - pařezů - listí, trávy, sena a slámy - dřevěných obalů - starého dřeva Možnost odvozu i naložení volně ložených hald či přistavění velkokapacitních kontejnerů. Poskytujeme služby: - ...

Provádíme veškeré klempířské práce. Přijedeme se podívat na vaši starou střechu. Poradíme vám, jaká střecha by pro váš dům byla ta nejlepší. Zpracujeme vám cenovou nabídku. Střechu vám položíme. Popřípadě opravíme vaši poškozenou střechu. Zajistíme vhodná střešní okna pro vás.

Širokou škálu stavebních prací nabízí firma Pavel Oláh. Zaměřuji se především na zednické práce, výstavbu rodinných domů, rekonstrukce koupelen, zateplování fasád, výstavbu plotů a další činnosti. Sídlo firmy naleznete na adrese Palackého náměstí 375, Skuteč. Stavební činnost, práce, výstavba: - rodinné domy - základové desky - rekonstrukce ...

Prodáváme luxusní nožířské zboží. Provádíme zámečnické práce, vyrábíme klíče. Poskytujeme služby pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost. Jsme velkoobchodem pro tyto činnosti, prodáváme zboží dodávané firmou BAHCO.

Zemní práce Jakub Brhel se specializuje na zemní a výkopové práce minibagrem. Naše služby zahrnují především: výkopy inženýrských sítí, výkopy základů pro rodinné domy, výkopy pro jímky, výkopy pro bazény, skrývka ornice, rovnání terénu, příprava terénu pro zámkové dlažby atd.

Individuální projekty staveb, architekt. Stavební společnost: -realizace, výstavba, nízkoenergetické domy na klíč pomocí vlastní konstrukce STB Block - termoizolační panely -komplexní realizace Vašeho projektu včetně financování -pozemní stavby, rodinné domy a domky -průmyslové haly, sklady, výrobní a montážní prostory -garáže i ...

Společnost LIFESTYLE - dřevostavby Ostrava, s.r.o. se zabývá kanadskými domy, nízkoenergetickými dřevostavbami a rodinnými domy na klíč.

Firma TEON STAV s.r.o. se sídlem ve Frýdlantu nad Ostravicí v okrese Frýdek - Místek se zabývá veškerými zemními, výkopovými a demoličními pracemi. Zabýváme se také realizací vodohospodářských staveb a součástí naší činnosti je také realizace a podílení se na projektech týkajících se zadržování vody v krajině.

Společnost Dušan Michl se specializuje na zemní a výkopové práce. Provádíme: - výkopy inženýrských sítí, - výkopové práce strojem, - výkopy základů pro RD, - výkopy pro bazény, - rovnání terénů, - skrývka ornice, - příprava terénu pro chodníky a cesty.

TMzednictví je česká stavební firma specializující se na zednické práce a komplexní řešení v oblasti výstavby a rekonstrukcí na klíč. Hlavní předností TMzednictví je tým vysoce kvalifikovaných a zkušených zedníků, kteří se neustále vzdělávají a sledují nejnovější trendy v oboru. Díky tomu je firma schopna poskytovat služby na nejvyšší úrovni a ...

Provádíme revize, kontroly, čištění spalinových cest a komínů včetně vložkování a montáže komínových systémů.

Instalatérské, topenářské a plynařské práce.

Hydroizolace: - ploché střechy - terasy - balkony - bazény.

Contract management, a.s., je renomovaná konzultační společnost, která se specializuje na komplexní služby v oblasti přípravy, aktivního řízení a administrace stavebních projektů. Naše firma je známá svým odborným přístupem a schopností poskytovat služby na nejvyšší úrovni, což nám umožňuje být lídrem v našem oboru. Naše služby jsou široce ...