THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Výroba, výrobce: - jídelní, restaurační stoly - židle (dřevěné, kovové, plastové) - nábytkové dílce.

Stavební společnost: - novostavby - rekonstrukce budov - izolace (tepelné, proti vodě, radonu) - střešní montáže.

Společnost CRANP - KOVO, spol. s r.o. se specializuje na výrobu kotlů na tuhá paliva. Vašem sortimentu naleznete kotle na dřevo, pelety a vícepalivové kotle. Zaměstnáváme pouze kvalifikované odborníky a k výrobě našich produktů používáme materiály nejvyšší kvality, které jsou podrobovány systematickým zkouškám a testům. Naše kotle jsou zařazeny ...

Nabízíme elektromontáže, opravy a údržbu vyhrazených elektrických zařízení, revize, měření regulace, zámečnické práce, přípravné práce pro stavby, zprostředkování služeb, inženýrská činnost v investiční výstavbě a poradenství v oblasti elektro.

Výrobce kvalitních podlahových konvektorů. Konvektory Hitte zajistí nejen nákladově nejefektivnější vytápění prostor, ale také pohodlí svých uživatelů oddělením prosklené plochy a interiéru clonou teplého vzduchu a vytápění objektů. Veškeré informace naleznete na webu společnosti nebo na facebooku.

Prodej, e-shop: - barvy - laky Pobočka, prodejna: Praha 6, Drnovská 36

Práce: - plynařské - montáž, servis plynových kotlů, tepelných čerpadel.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Činnost informačních a zpravodajských kanceláří -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, ...

Firma Eurowellness výhradní prodejce vířivek značky Villeroy & Boch. Nabízí komplexní služby v oblasti výroby a prodeje wellness, vířivek, saun. Zabezpečí návrh, realizaci, montáž a 3D vizualizaci. Poskytne také záruky na veškeré produkty wellness a vířivek.

Měření emisí kotlů spalujících plynná paliva. Školení a zkoušky topičů nízkotlakých kotelen. Revize plynových zařízení, poradenství.

Práce: - svářečské - zámečnické Montáž: - ocelové konstrukce - ocelové haly

Dodávka, prodej - zařízení pro větrání, ohřev, chlazení, rekuperaci, zvlhčování a filtraci atmosférického vzduchu. Projekční činnost - projektování staveb.

Stavební firma. Novostavby na klíč. Rekonstrukce, přestavby: - rodinné domy, domky. Kompletní stavební práce.

Montáže, instalace: - bednění monolitických staveb: - bednění stropů, schodů, opěrných zdí. Realizace: - základové desky - kompletní dodávka hrubých staveb rodinných domů.

Výroba, montáže: - objektové dilatační prvky do průmyslových podlah - ocelové konstrukce - nerezové zábradlí - schodiště na zakázku. Příprava a kompletace ocelových konstrukcí. Zámečnické práce, zámečnictví. Obráběčské práce, kovoobrábění nerez oceli. Strojní vybavení: - obráběcí stroje - CNC soustruhy a CNC frézy.

Člen skupiny REC Group s.r.o. Recyklace skla. Výroba: - pěnové sklo A-GLASS - tepelně izolační stavební materiál, který je možno použít v mnoha oblastech stavebnictví, ekonomicky výhodnější oproti polystyrenu, skelné vatě nebo minerální vatě. Využití: - pozemní, inženýrské stavby - přestavby a rekonstrukce - střešní systémy - ...

Truhlářství, podlahářství. Pokrývačství, tesařství.

Kamenické práce. Opravy hrobů. Rytí písma do kamene. Opravy písma na náhrobcích.

Truhlářství. Výroba nábytku z masivu a laminátových materiálů.

Dodávka, import: - průmyslové nátěrové hmoty výrobce AXALTA Coating Systems.