THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Zabýváme se převážně stavebním zámečnictvím a kovovýrobou. Nabízíme přístřešky veřejné dopravy, zastávky a čekárny MHD, fotbalové střídačky i přístřešky na kola. Dále také zimní zahrady, fasády, stěny a atypické přestřešení bazénů z hliníku a PVC.

Zámečnické práce a kovovýroba. Montujeme a vyrábíme kvalitní vrata a brány.

Kamenické práce, kamenictví, řemesla, služby, výroba - hřbitovní architektura, pomníky - nápisy na pomníky

Sprostredkovanie obchodu, služieb a výroby Kúpa tovaru za účelom jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod v rozsahu voľných živností) Kúpa tovaru za účelom jeho predaja iným prevádzkovateľom živnosti (veľkoobchod v rozsahu voľných živností)

Dodávky, prodej: - materiály pro opravu silnic, asfaltové hmoty. Oprava: - propadlé kanály.

Inovace bytů, rodinných domů: - stavební řemesla - zednické a obkladačské práce - vodoinstalatérství - topenářství - kotle na plyn, pevná paliva, peletky, dřevoplyn - solární systémy - tepelná čerpadla - klimatizace - plynoservis - revize plynu - revize kotlů na tuhá paliva

Projekt, spolupráce s architektem, montáž, dodávky na klíč, rekonstrukce: -suchá výstavba: -stropní podhledy -kazetové podhledy -sádrokartony KNAUF (podhledy, podkroví i včetně izolace, příčky dělící, obklady stěn, zateplování objektu vnitřní -rekonstrukce bytových jader -střešní okna SOLARA, VELUX. Zajištění v ...

Dodávka, montáž: - systémy vytápění, větrání či chlazení - tepelná čerpadla

Služby: - stavební dozor - koordinátor BOZP - odborné posudky spalinových cest.

Dodávka, montáž, oprava, servis: - průmyslové chlazení - kompresorové chladiče vody - chladící věže - výměníky tepla - tepelná čerpadla - klimatizace.

Služby: - stěhování - vyklízení domů, bytů, sklepů - bourací práce.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské Dodávka, montáž: - chladící a topné stropy

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -veškerá elektronika: -náhradní díly, součástky -elektroinstalační materiál -televizory, radiopřijímače, magnetofony -videorekordéry, televizní antény -výpočetní technika, počítače PC -dalekohledy -baterie. Oprava, servis: -veškerá elektronika.

Stavební činnost, výstavba: - inženýrské sítě - vodohospodářské stavby - komunikace, chodníky - rodinné, bytové domy - rekonstrukce - nebytová výstavba - demolice

Umělecké kovářství: - kované brány, branky - kované výrobky do interiéru, exteriéru - plastiky.

Služby: - hokejové akce zaměřené na rozvoj individuálních činností jednotlivce podle konkrétních potřeb každého jednotlivého účastníka - zdokonalovací tréninky

Stavební firma, výstavba: - novostavby - rekonstrukce budov - chodníky, komunikace - zámková dlažba - vodovody, kanalizace - zakládání staveb - demolice.

Stavebniny: -pojiva, maltové a omítkové směsi -fasádní systémy -zdící materiály -střešní krytiny -komínový systém SCHIEDEL -izolace -okna, dveře -betonové dlažby -obrubníky, skruže -sypké hmoty.

Činnost: - inženýrská činnost v investiční výstavbě - příprava investičního záměru - koordinace územního, stavebního řízení - technický dozor investora.

Chemie, plasty. Výroba: - plastových desek, fólií, hadic, trubek a profilů - bezpečnostní fólie do skel pro automobilový průmysl - PVB fólie. Zpracování, recyklace: -odřezky polyvinylguberalových fólií -desky, folie, hadice a profily z plastů -nekovový starý a zbytkový materiál.

Vodoinstalatérství, topenářství

Práce: -stavební -rekonstrukce -poradenství.

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy na klíč - rekonstrukce bytů. Výroba: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek.