Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Zemní a výkopové práce. Zemědělská činnost. Prodej plodin - brambory, okurky, dýně.

Internetový obchod s měřícími přístroji, zdroji, nabíječkami, měniči, nářadí pájení apod.

Společnost LINEAL s.r.o. se již od roku 1997 zabývá veškerou stavební činností, jako je například stavba a rekonstrukce rodinných domů, realizace půdních vestaveb, pokládka obkladů a dlažeb, zateplování fasád aj.

Zámečnická pohotovost v Olomouci. Firma se zabývá nouzovým otevíráním zámků, zabouchnutých dveří, uzamčených vozidel, dveří, řeším ztrátu klíčů od zámků. Příjezd 20-60 minut od nahlášení.

Firma provádí výškové práce zejména Olomoucku, ale také v rámci celého JM kraje. Zajistí rizikové kácení a ořez stromů, mytí oken, instalace zábran proti ptactvu, opravy střech a okapů, demolice, nátěry střech a fasád.

Společnost Pavel Kavan poskytuje instalatérské, topenářské a sádrokartonářské práce, krbové vložky. Provádíme veškeré instalatérské práce od přípojky vody ke kohoutku a od přípojky druhým směrem, až k napojení na řád veřejné kanalizace. Věnujeme se topenářským prácím v bytových a rodinných domech, veřejných budovách, firmách a státních ...

Autoopravna, servis: -autolakýrnictví -klempířské práce. Instalatérské práce.

Firma se zabývá prodejem a pronájmem vakuových přísavek a manipulátorů pro pohodlnou pokládku dlažby, betonu a dalších prvků.

Umělecké kovářství. Polotovary, komponenty na výrobu bran a plotů kovářské práce, kovovýroba. Výroba, prodej, dodávka: -mříže, kování vrat a dveří (kliky, štítky, panty a klepadla) -kovaná schodiště a zábradlí -vývěsní štíty -krbové nářadí, koše na dřevo, svícny, kované lustry a lampy -vinotéky, vinné sklepy, různé druhy ...

Truhlářství, zakázková výroba: -okna a dveře (vnitřní, venkovní) -kuchyně, kuchyňské linky -kancelářský nábytek počítačové stoly, psací stoly, kancelářské nábytkové programy -schodiště -nábytek z masivu -vestavné skříně, skříň, věšákové stěny -ložnice postele, válendy, šatní skříně -zahradní nábytek, terasy, pergoly -zahradní domky.

Montáž, oprava, revize: - elektromontážní práce - elektroinstalace - elektrická zařízení.

Domácí potřeby: - vodoinstalační materiál - elektroinstalační materiál - barvy a laky - drogerie a drogistické zboží - spojovací materiál - bílé elektro - černé elektro - zahradní technika.

Prodej: -stavebniny. Půjčovna: -průmyslové zboží.

Maloobchod, prodej: -stavebniny, stavební materiály. Autodoprava.

Firma Jan Augustin se sídlem ve Vyškově nabízí kompletní obkladačské práce. V rámci své činnosti provádí obklady všech typů. Obkládá malé mozaiky 1x1 cm i velké formáty až do velikosti 3 nebo 2 m x 1 nebo 6 m. Současně se zabývá také výrobou umyvadel, pracovních desek a kuchyní. Působí především v okrese Vyškov.

Společnost ISOTRA PRO s.r.o. se zaměřuje na velkoobchodní i maloobchodní prodej stínicí techniky, oken, dveří, vrat a dalšího sortimentu. Našim zákazníků zajišťujeme komplexní služby, mame bohaté zkušenosti s montáží žaluzií, rolet, markýz nebo výplní otvorů. Poskytujeme odborné poradenství a náš vyškolený personál ochotně pomůže s výběrem ...

Firma provádí projekční a inženýrskou činnost v oboru vodohospodářských staveb.

Welding Art Pro s.r.o. zajišťuje výrobu nerezových bazénů.

Prodej: -koberce měřené a kusové všech druhů -čisticí zóny -PVC krytiny -koupelnové lehčené krytiny -běhouny -rohožky -laminátové a dřevěné plovoucí podlahy -izolační a podložný materiál pod plovoucí podlahy -obkladový a podlahový korek -přechodové a ukončovací lišty -molitany -matrace klasické a zdravotní ...

Dodávka, montáž, prodej: - podlahy, dveře. Vzorková prodejna. Podlahy: - koberce - linoleum - vinylové podlahoviny - antistatické podlahoviny - plovoucí podlahy. Dveře: - bezpečnostní - protipožární - interiérové.

Dřevostavby: - bungalovy - patrové domy - srubové domy - roubenky.

Český výrobce vysoce kvalitních produktů do dřevostaveb a střešních systémů, jako jsou difúzní fólie, parozábrany, parobrzdy, pásky, plastové doplňky ke střechám a související stavební chemie. Dovozce a distributor řady prestižních značek nářadí a stavebního materiálu.

Firma se zabývá návrhem y výrobou interiérového nábytku. Nábytek vyrábí z lamina i masivu.

Prodej, realizace, pokládka: - podlahové krytiny - plovoucí podlahy - marmolea - PVC - korkové podlahy Podlahářské práce.