Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
NK STAVBY s.r.o. se zaměřuje na realizaci novostaveb, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, sádrokartonů a na bourací práce.

Nabídka slaboproudých a silnoproudých elektroinstalací.

Tomáš Volný se zaměřuje na montáž sádrokartonových podhledů, příček, půdních vestavby, bytová jádra a rekonstrukce bytových jader.

LSBAGRY s.r.o. se zaměřuje na výstavbu inženýrských sítí, zemní práce, bourací a demoliční práce, pokládku dlažby a autodopravu.

FIZIP s.r.o. se zaměřuje na rekonstrukce bytových domů, realizaci fasád, střech, stavebních prací a na pronájem plošin.

Zámečnické práce. Výroba, oprava kovových konstrukcí - dveře, brány, ploty aj. Výroba svařovaných celků. Kovoobrábění - výroba dílů a komponentů. Práce: - CNC frézování – 3osé centrum HAAS FV2 - CNC soustružení – DMG NEF 600 - Konvenční soustruh, frézka, bruska na kulato Výroba jednoúčelových strojů, úpravy stávajících strojů a ...

Prodej: - dlažby - obrubníky. Práce: - zemní.

Stavební činnost: - stavba - výstavba - rekonstrukce - rodinné domy

Výroba, prodej, montáž, servis: -plastová okna, okno ACTUAL -dveře.

Výroba: -tesařství -dřevěné konstrukce.

K2 SAS s.r.o. realizují výškové práce ve stížených podmínkách - sanace železobetonových konstrukcí, odstraňování starých nátěrů, aplikace nových nátěrů včetně loga, instalace kotevních bodů, oprava a nátěry železných konstrukcí a další.

Topení-plyn-voda. Instalatérské práce, řemeslo, služby: -vodoinstalatérství -topenářství -plynařské práce.

Výroba, prodej: -betonové dílce pro pozemní stavby, kanalizace, komunikace a ekologii

Prodej: - značkové vodovodní baterie - sprchy a sprchové garnitury - vanové systémy.

Sklenářství: -sklenářské práce -zrcadlové interiéry -izolační dvojskla. Služby: -zasklívání na objednávku i na místě.

Práce, výroba: -stavební firma -výstavbu, opravy a rekonstrukce RD -zateplení, opravy fasád.

Společnost Miloslav Grűnwald se věnuje obkladačským, izolačním a zednickým pracím. Nabízím kvalitní obkladačské a dlaždičské práce, dekorační obklady. Zajišťuji izolace, hydroizolace bazénů, saun, vířivek, vnitřních prostor, vodorovných střech a teras.

Činností firmy Maxmilián develop s.r.o. je realizace designových staveb vhodných pro rodinné bydlení.

Stavební činnost: -správa nemovitostí -stavby na klíč -běžné stavební práce -rekonstrukce a opravy -vodoinstalační práce. - autorizovaný technik pro pozemní stavby - odborný stavební dozor

Maloobchod, prodej, distribuce, dodávka: -keramické obklady, dlažba -univerzální obklady -venkovní dlažba -kompletní vybavení koupelen, koupelny -koupelnové zařízení-vodovodní baterie, umyvadla, vany (plastové, hydromasážní, perličkové), zdravotní keramika, sprchové kouty, klozety -koupelnový nábytek -potřeby pro ...

Služby Moravia Rails se týkají oblasti zemních a výkopových prací, svahování dálničních těles, železničních svršků, vodních děl a speciální kolejové a výkopové práce.

Společnost TRASKO Nemovitosti, s.r.o. realizují výstavbu rodinných domů, kancelářských budov i výrobních prostor.

Prodej, montáž, servis: -bazény, zastřešení -práce zemní, stavební. Prodej: -bazénová chemie, příslušenství. Hydroizolační práce, izolace: -střechy, terasy, balkóny, spodní stavby -ropné produkty, radon -nádrže, jímky, jezírka -zateplovací střešní systémy.

Firma LukStone s.r.o. provádí především stavební činnost - konkrétně pokládku kamenných koberců, rekonstrukci bytových jednotek

Maloobchod, prodej: -průmyslové zboží -domácí potřeby -stavební materiál -hospodářské potřeby -materiál-vodoinstalační, elektroinstalační -elektrospotřebiče -sklo, porcelán -sportovní potřeby-jízdní kola -šicí stroje -rybářské potřeby.