THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Developerský projekt Jílové výhledy - rodinné domy.

Prodej, e-shop: - diamantová technika - diamantové nástroje. Půjčovna: - nářadí - bourací kladiva - brusky - zahrdní technika - vysavače. Práce: - jádrové vrtání - broušení betonu - řezání betonu, asfaltu.

Výstavba a prodej rodinných domů.

Zednictví - zednické práce - rekonstrukce koupelen, bytů a bytových jader - obkladačské práce.

Design a návrh bytových interiérů - návrh a výroba nábytku - bezpečnostní kamery, zámky, alarmy - rolety, stínící technika, žaluzie - návrh a montáž osvětlení.

LED Produkty. Svítidla VisioLED - kvalitní a úsporné řešení Vašeho veřejného osvětlení. - LED veřejné osvětlení - LED městské osvětlení - LED zahradní osvětlení - solární veřejné osvětlení - LED reflektory - LED semafory - LED stropní panely - LED zářivky - LED žárovky - LED pásky - LED přechod pro chodce - LED osvětlení ...

Montáž vodo-topo-plyn. Rekonstrukce koupelen a půdních vestaveb.

Developerská činnost ve výstavbě rodinných domů

Projektantové práce, projekce staveb. Technický dozor

Svářečské práce Zámečnické práce.

Topenářské práce Vodoinstalační práce. Vodo-topo.

Stavební firma, výstavba: - průmyslové objekty, haly - administrativní budovy - rodinné domy - zateplování objektů - rekonstrukec budov - opravy historických fasád.

Natěračské práce Malířské práce. Malíř, natěrač.

Zednictví. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Rekonstrukce a výstavba výrobních objektů, bytových domů a objektů občanské vybavenosti. Zděné konstrukce a omítky všech typů vnitřní i vnější.

Dodávka, servis, montáž: - garážová vrata HORMANN - jednokřídlé a dvoukřídlé brány a vrata - samonosné posuvné brány - pohony vrat a bran BENINCA a FAAC.

Izolace plochých střech, střešních teras a střešních zahrad. Provádění klempířských prací, plechových střech a plechových fasád.

Prodej, montáž podlahových krytin: -parkety, mozaiky, lamparkety - podlahové palubky - PVC, linolea, plovoucí podlahy - renovace, broušení a lakování. - epoxidové systémy podlah

Provádíme stavbu a pronájem rámového homologovaného lešení za příznivé ceny dohodou. Působnost po celé ČR

Tesařské, pokrývačské a klempířské práce.

Prodej, půjčovna: - stavební výtahy - lešení