THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Zámečnická výroba. Výstavba, montáž, opravy a rekonstrukce technických dopravních a železničních zařízení. Montáž, oprava a údržba vyhrazených elektrických zařízení. Projektování elektrických zařízení. Výroba, instalace a opravy elektrických strojů a přístrojů. Montáž a opravy telekomunikačního a zabezpečovacího zařízení. Zemní práce.

Konstrukce Cheb. - projekční, konstrukční kancelář

Montáž, opravy, revize vyhrazených elektrických zařízení NN. Elektroinstalační práce. Montáže a opravy hromosvodů. Revize a kontroly elektro spotřebičů.

Projekční a inženýrská činnost: -vzduchotechnika -vodovody, kanalizace -plynovody -pozemní stavby.

Prodej: -stavební materiál -nářadí -pracovní pomůcky.

Práce: - zámečnictví - soustružení - obrábění

Společnost Washina engineering s.r.o. se specializuje na strojírenskou výrobu, především strojních zařízení, strojů, robotizovaných pracovišť a spoustu dalších. Realizujeme řezání vodním paprskem na stroji FLOW MACH 3 ve 2D. Tato unikátní technologie, která tepelně neovlivňuje daný materiál, řeže všechny různé materiály jako kov, sklo, ...

Stavební firma. Pozemní výstavba. Rodinné domy, rekonstrukce. Zateplování fasád.

Sádrokartonářské práce, půdní vestavby, minerální podhledy a montáž střešních oken.

Montáž, rekonstrukce, revize: -distribuční, prefabrikované trafo-stanice -rozvodny 22, 110, 400 KV -průmyslové elektroinstalace -elektrické zařízení NN, VN, VVN -stavební práce -systémová řešení protipožárních opatření budov.

Prodej, maloobchod: -podlahové krytiny -PVC -koberce -laminátové podlahy

Zprostředkovává služby v oblasti elektroinstalací.

Hope Electrics s.r.o. Vám nabízí elektro revize v Praze a celé ČR. Elektro revize bytů, výrobních hal, strojů a zařízení, čerpacích stanic, trafostanic, kancelářských budov a dalších objektů. Revize provádí naši zkušení revizní technici. Umíme plnit i expresní termíny.

Činnost: - zednické práce - rekonstrukce koupelen - obklady, dlažby

Plynoservis. Prodej, montáž, servis, projekt, revize: -plynová zařízení

Návrh, montáž, oprava, servis: - podlahové vytápění - solární vytápění - tepelná čerpadla

Navijárna elektromotorů ReMo Převíjení elektromotorů, opravy čerpadel, opravy el.ručního nářadí, navíjení svářecích transformátorů, opravy svářecích kabelů, opravy svářecích hadic CO2. Zakázková výroba cívek, transformátorů apod.

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské