Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Kovovýroba, strojírenská výroba: -svařované ocelové konstrukce -díly pro jeřábové věže 5-10 tun, věže a podvozky stavebních jeřábů -lanové vrátky pro lodě, lodní a kotevní vrátky -díly stavebních a důlních strojů -lopaty, radlice pro stavební stroje -silniční válce, bandáže pro stavební stroje -zařízení pro třídění surovin ...

Společnost SpindleWorks s.r.o. provozuje zámečnickou a nástrojářskou dílnu v podhůří Beskyd s desetiletou praxí v oblasti prototypizační, kusové a malosériové kovovýroby.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů na klíč - dřevostavby - výstavba nebytových objektů - rekonstrukce, revitalizace bytových domů - projekční činnost.

Dodávka, montáž, oprava, r ekonstrukce: - voda, topení, plyn, vodo-topo-plyn - vodoinstalace měď*, plast, kov Řemeslnické práce: - instalatérské, vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce.

Práce: - elektroinstalační, elektrikářské. Oprava, montáž, revize: - hromosvody - elektrické nástroje, nářadí. Oprava: - jeřáby. Prodej, servis: - el. ruční nářadí.

Společnost TA IZOLACE s.r.o. realizuje zateplení střech a podkroví.

D - BAU s.r.o.je autorizovaná firma pro provádění pozemních staveb. Používáme pouze certifikované stavební materiály. Realizujeme zateplování fasád budov, stavby na klíč, rekonstrukce, vestavby, PENB - průkazy energetické náročnosti budov. Dále zajistíme projektové dokumentace, odbornou pomoc architekta, energetické poradenství.

Firma AB mont, s.r.o. se věnuje montážím potrubí a technologických zařízení. Provádíme montáže výměníkových stanic, rozvodů vzduchu, chladících systémů pro průmysl i vzduchotechniky. Sídlíme v obci Blatnice pod Svatým Antonínkem. Montáž, dodávka: - topné systémy - rozvody vody, odpadů - kompresory, rozvody vzduchu - chladící systémy pro ...

Stolařská výroba z masivu na zakázku: - dveře, okna, prosklené stěny, schodiště - zárubně - zábradlí - skříně - kuchyně - interiéry - stoly. Zpracování umělého kamene - Korian, Hanex, Hi-macc.

Společnost BV Bau, s.r.o. má činnost podnikání: - provádění staveb - dokončovací stavební práce - pronájem a půjčování věcí movitých - zemní práce - výkop a pokládka kanalizace - betonářské práce.

Výroba, velkoobchod, maloobchod: - ukončovací lišty (na obklady, dlažby, mramor, parkety, plovoucí podlahy) - profily. Německo: - Euro Profil System GmbH Blumenweg 1 D-90522 Obersbach (Bayern) - telefon 0049/911/965 333 0 - fax 0049/911/965 333 29 - e-mail info@eps-profil.com.

Klempířské nářadí - Čenda a Čenda: Vaše spolehlivé centrum pro klempířské nářadí! Hledáte spolehlivého dodavatele klempířské nářadí a střešních doplňků? Potom je pro vás tou správnou volbu firma Klempířské nářadí - Čenda a Čenda, která sídlí na adrese Horní Rokytnice 602 a můžeme vám nabídnout širokou škálu klempířského nářadí. Kvalitní ...

RotaGroup a.s. je projekčně-inženýrská společnost, která se zaměřuje na poskytování komplexních služeb v oblasti projektování staveb a inženýrské činnosti. Od svého založení v roce 2006 se firma etablovala jako důležitý hráč na českém trhu v oblasti pozemního stavitelství. Projektování staveb: RotaGroup nabízí služby v tvorbě všech stupňů ...

Rakve: - italské - americké - německé Vysoká kvalita zpracování. Rakve: - levné - ekologické - luxusní Příslušenství: - textilní vybavení - madla - kovové vložky do rakví Ekologické vytápění-infračervený záříč: Použití: - skladovací haly - autoservisy - zahradní restaurace Výhody: - vysoce ekonomický zdroj tepla - topí pouze ...

Společnost SIGNALBAU a.s. se zabývá především montáží technologických zařízení pro železniční dopravu, výstavbou telekomunikačních sítí, energetiky a silnoproudých zařízení. V rámci zakázky nabízíme komplexní služby od projektové dokumentace, přes vlastní realizaci, až po následný servis.

Naše společnost se zabývá veškerými stavebními a dokončovacími pracemi a rekonstrukcemi rodinných domů a to více než 10 let.. Náš zateplovací systém, který používáme od společnosti Baumit, je velice kvalitní a certifikovaný. Při jakýchkoliv stavbách či rekonstrukcích používáme své vlastní lešení, které lze i pronajmout. Zedník, rekonstrukce ...

Společnost MOSAIC spol. s r.o. je český výrobce masivních dřevěných podlah. Jsme malá rodinná firma, která vyrábí dřevěné dubové parkety z masivu.

Společnost Ekodoma s.r.o. se specializuje na pozáruční servis plastových oken a dveří.

Výstavba a prodej rodinných domů ve Frýdku-Místku a okolí.

Společnost INVA Building Materials s.r.o. působí jako výhradní distributor stavební chemie SOUDAL. Dodáváme výrobky zavedené belgické firmy, která představuje světovou špičku ve vývoji a produkci polyuretanových pěn.

Accolade, s.r.o. je investiční společnost se sídlem na adrese Sokolovská 17, Praha, 186 00. Jejich hlavní činnost spočívá v poskytování prvotřídní infrastruktury pro podnikání v Evropě. Skupina Accolade připravuje, vlastní a dlouhodobě pronajímá průmyslové budovy renomovaným společnostem z oblastí e-commerce, logistiky a lehké výroby přesně ...

Stolařství, truhlařství: Návrh, výroba a 3D náhled- nábytku z lamina i masivního dřeva. -vestavné skříně, kuchyňské linky, kancelářský nábytek.

Silnoproudé elektromontáže v bytové a průmyslové výstavbě. Instalace průmyslových strojů a zařízení.

Výrobce modulárních domů - domy mohou být dodány jako kompletní řešení na klíč od návrhu stavby, základovou desku až po instalaci na pozemku. Různé styly - využití pro rodinné domy a bungalovy, bytové domy, bydlení pro seniory, byty pro obce.

Velkoobchod, maloobchod a eshop domácích a průmyslových potřeb od 1994 se sídlem v Kroměříži. V sortimentu stabilně přes 10000 druhů zboží skladem z kategorií Domácí a kuchyňské potřeby, Železářství, Teploměry, Úklid, Zahrada, Elektro. Zásobujeme prodejny, eshopy, firmy i koncové zákazníky.