Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Vnitřní i vnější elektroinstalace silnoproud. Slaboproud - bezpečnostní systémy, telekomunikační systémy, společné televizní antény a kabelový rozvod. Měření a regulace - automatizované řízení budov.

Zámečnické práce: Výroba a montáž konstrukcí z nerezové oceli. Návrh projektu, realizace a zdokumentování.

EX Distribuce s.r.o.je velkoobchod specializující se na koupelnové vybavení, má široký sortiment produktů, včetně designových van, obkladů, umyvadel a baterií.

Centrum tepelné techniky s.r.o. je společnost poskytující: -tepelná čerpadla, fotovoltaiku -průmyslové kotelny, kotle na biomasu -zařízení na energetické úspory

Rekonstrukce světelných křižovatek. Přeložky vysokého, nízkého napětí. Přeložky dálkových telekomunikačních kabelů. Elektroinstalační práce, výstavba veřejného osvětlení . Trakční vedení Českých drah, Dopravních podniků. Speciální ovládací a dopravní systémy. Pronájem mobilních trakčních stožárů.

Společnost ESB mont s.r.o. se specializují na silnoproudé a slaboproudé rozvody pro byty a průmyslové, administrativní i zemědělské stavby.

PPN group s.r.o. je dynamická společnost, která se zaměřuje na široké spektrum služeb v oblasti poskytování komplexních služeb spojených s úklidem, výškovými pracemi, stěhováním a dalšími činnostmi. Založena byla v roce 2014 a od té doby si vybudovala stabilní pozici na trhu. Hlavní oblasti činnosti: Úklidové služby - poskytuje úklidy ...

Technické služby: - podnikání v oblastech nakládání s odpady - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje - kovoobráběčství - zámečnictví - práce zemními a stavebními mechanismy - zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu - montáž, opravy a revize výhradně elektrických zařízení - výroba rozvaděčů nízkého napětí - ...

Koupelnové studio: - rekonstrukce bytových jader - obklady, dlažby

Služby: - inženýrská činnost v investiční výstavbě - majetkoprávní příprava pro investory - koordinace přípravy staveb - technický dozor investora (TDI).

Oprava: - plynové zařízení - elekro zařízení. Montáž: - plynové kotle - spotřebiče.

Zbořil Střechy realizuje střechy na klíč už od roku 2006.

Skanska a.s, divize Inženýrské stavitelství, závod Inženýrské stavitelství Morava se sídlem v Olomouci zajišťuje veškeré stavby pro obce a kraje - výstavbu komunikací, chodníků a parkovišť, cyklostezek, ale také kanalizací, vodovodů a ČOV.

Skanska a.s., divize Inženýrské stavitelství, oblast AT a speciálních prací se sídlem v Olomouci se zaměřuje na oblast asfaltových technologií a speciálních prací. Provádí pokládku asfaltových směsí, frézování a recyklaci komunikací, zlepšování zemin a montáž silničních svodidel a hydroosev.

Truhlářství, výroba: - zakázková výroba - okna, dveře - kuchyně - nábytek - pergoly

Společnost TKTR Building s.r.o. se sídlem v okrese Uherské Hradiště nabízí zednické práce, rekonstrukce domů, zateplování fasád a další stavební činnost. Věnujeme se především pokládce zámkové dlažby, obrubníků, hrubým stavbám objektů občanské a průmyslové výstavby, ale realizujeme také výstavbu domů na klíč. Dále provádíme bourání betonových ...

BLUEBAU s.r.o. se zaměřuje na vrtané studny a provádí geologické vrty a vrzy pro stavební práce.

Výroba, montáž: - schodiště - schodišťové konstrukce

Společnost PK TEK, s.r.o. se specializuje na komplexní služby v oblasti realizace tepelných čerpadel, klimatizací, elektroinstalace a rekuperace vzduchu.

M - PROJEKCE s.r.o. se specializuje na projektování dopravních staveb, včetně silničních a mostních staveb.

Výkopové práce. Kontejnerová i nákladní doprava.

Renovace dveří Prodej, montáž, servis: - plastová okna a dveře - horizontální, vertikální žaluzie - venkovní rolety - garážová vrata - silikonové těsnění oken a dveří - zatahovací dveře plastové, koženkové - vestavěné skříně - předsíňové stěny na míru - čalounění dveří - skříně na míru.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce Služby: - hubení štěnic, švábů, mravenců, hmyzu - dezinsekce tel.: 776 403 031