Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Firma působí v oblasti realit a stavebnictví. Zaměřujeme se na pronájem prostor k podnikání a pro veřejnou správu i pro bydlení. Kompletní servis při realizaci staveb včetně zajištění povolení a ohlášení.

Prodej -záclony a závěsy, garnýže, japonské stěny, římské rolety Šití Čalounické práce Návrhy - bytové interiéry Dodávka -tapety, kusové koberce

Barevný ráj, prodej: - barvy, laky - malířské potřeby Služby: - míchání barev

Oprava a ověřování: -vodoměry. Velkoobchod: -vodoměry -měřiče tepla -izolace potrubní -čerpadla oběhová WILLO. Montáž: -vodoměry -měřiče tepla -odečty vodoměrů -náklady-rozúčtování.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - průmyslové stavby - rekonstrukce - ocelové haly - demoliční a bourací práce - inženýrské sítě Nákladní autodoprava

Výroba na míru, prodej oken, dveří a dalšího příslušenství: - hliníková okna - hliníkové vchodové dveře - průmyslová, sekční, garážová vrata - okna Slovaktual, Internorm - vchodové dveře Internorm - interiérové, venkovní, předokenní žaluzie - sítě proti hmyzu.

Nabízíme rozsáhle služby od revizí a zkoušek průmyslových zařízení a strojů, revize elektro spotřebičů, elektromontáže až po instalace fotovoltaických elektráren. Zabýváme se elektroinstalacemi a jejich revizí jak na rodinných domech a bytech, tak i provozovnách, průmyslových budovách atd.

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - bytové doplňky, bytový textil - služba designéra - záclony, závěsy - římské rolety - japonské stěny - garnýže - rolety - plisé - žaluzie - kusové koberce - divadelní opony - markýzy

- Služby v oblasti odsávání výfukových plynů, prachu, pachu a kouře (návrh, dodávka, montáž, servis) - Řešení a interiérů a TZB - Internetový obchod - Zámečnictví, nástrojářství - Prodej a servis čerpadel, míchací techniky a náhradních dílů

Prodej hutního, spojovacího materiálu a stavebního řeziva: - trubky, tyče, plechy, dráty, ocelová lana nebo řetězy, betonářskou ocel, šroubky, matice, podložky, nýty nebo hmoždinky a další. Autodoprava - nákladní mezistátní doprava.

Největší prodejce kompletního sortimentu topení, plyn, voda, vybavení koupelen, inženýrských sítí, krbů a kamen v České republice a na Slovensku.

PROFI ELECTRO se pyšní dlouholetými zkušenostmi a osobním přístupem ke každé zakázce. Jejich tým odborníků vám rád pomůže zajistit funkční a bezpečnou elektroinstalaci ve vašem domě.

Prodej, montáž - plastová okna, dveře a příslušenství.

Firma Martin Kocián má mnohaleté zkušenosti s kompletní realizací střech. Provádíme rekonstrukce střech, pokládku krytin a také se zabýváme prodejem a distribucí levných střešních krytin, okapních systémů a plechových střech. Na provedené práce poskytujeme dlouholetou záruku. Pokrývačské, klempířské, tesařské práce. Opravy, zateplování, ...

Firma Půjčovna lešení ZDAR s.r.o. se zaměřuje na pronájem lešení a kompletní dodávku lešení na stavební zakázky. Půjčovna: - lešení (rámové SGB, trubkové, pojízdné, HAKI) - montáž a demontáž lešení.

Společnost ZEMECH RP, s.r.o. provádí výkopové a zemní práce, inženýrské sítě, kanalizace a odpady, zemní protlaky a další činnosti v této oblasti.

Truhlářství, výroba, prodej, montáž: -interiérové dveře, dveří -vrata dřevěné -schodiště -kuchyňské linky, kuchyně, kuchyní -nábytek na zakázku -interiéry. Dřevoprodej: Překližka: -truhlářská, obalová (vodovzdorná), fóliovaná Dřevina: bříza, topol, borovice

Soudní znalec v oblasti nemovitostí. Inspekce nemovitostí před její koupí i prodejem bytu, domu, nemovitosti, pozemku popř. komerčního objektu. Reklamace stavebních prací při výstavbě a rekonstrukci. Kontroly, posouzení stavby, novostavby. Revize starších objektů. Znalecké posudky: - stavby, byty, rodinné domky, pozemky. Zhotovení PENB - ...

Služby: -chemické čištění topných, chladících a technologických soustav, systémů - odstranění vodního kamene. Výroba: -zařízení pro desinfekci vody, vzduchu, povrchů ultrafialovým zářením UV.

Představujeme Vám firmu OXO plus s r.o., která se zabývá instalatérskými službami včetně havarijní služby. Pracujeme v oboru voda, topení, plyn a dále provádíme stavby, rekonstrukce a drobné instalatérské, zednické, obkladačské, topenářské práce. Rekonstrukce bytových jader.

Společnost Jurenka elektro s.r.o. poskytuje služby v oblasti montáže fotovoltaických elektráren na rodinné domy.

Poskytujeme oborné práce a montáže ve výškách. Výškové práce bez nutnosti plošin, pomocí horolezeckých technik. zajistíme i havarijní servis. Práce ve výškách zahrnují - Natírání a čistění fasád, instalace zábran proti ptactvu, bannerů a reklam, čištění fasád, mytí oken, ořez a kácení stromů

A&S - střechy: - střechy na klíč - tesařské práce - pokrývačství - pokládka všech typů krytin - klempířské práce - vše včetně dodávky materiálu - mezikrokevní, nadkrokevní izolace.

Společnost Tokama stavební, s.r.o. provádí novostavby, rekonstrukce, zateplování budov, přístavby, půdní vestavby, rekonstrukce střech a to především občanských staveb, školských zařízení, nemocnic.

Kovářství, kovárna. Ruční zakázková výroba, prodej: - ploty, brány, zábradlí, mříže - krbové nářadí, náčiní - kovový nábytek, interiérové doplňky, ozdobné předměty, kování, petlice.