Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Výstavba, montáž: - sportovní zařízení - sportovní dřevěné a polyuretanové podlahy a obklady stěn - sportovní vybavení, nářadí a zařízení - venkovní sportovní povrchy - vybavení venkovních sportovišť - posilovny a fitness centra - ozvučení tělocvičen.

Klempířství, pokrývačství, tesařství. Dodávka, montáž, oprava: - střechy, střešní krytiny - hydroizolace plochých střech - zastřešení polykarbonátem - okapové systémy.

Stavby, výstavba: - rodinné, bytové domy - průmyslové objekty - objekty občanské vybavenosti - rekonstrukce, zateplování. Provádění: - fasády - omítky - průmyslové podlahy. Prodej: - stavební materiál, stavebniny - tel.: 777720834 - okna, dveře, garážová vrata - tel.: 777720832. Betonárna: - výroba, prodej betonových ...

Společnost Moderní Garáže s.r.o. se zaměřuje na výrobu a montáž garáží, garážových přístřešků, skladů, zahradních domků a pergol.

Firma zajišťuje autorizovaný dozor pozemního a dopravního stavitelství na Moravě a ve Slezsku, působíme i v rámci celé ČR. zajistíme stavební dozor, technický dozor investora, poradenství a dozor rekonstrukce, zajištění kolaudace rekonstrukce družstevních nemovitostí.

Firma dodává dřevěné konstrukce a střešní krytiny. Výroba dřevěných příhradových vazníků a tesařských krovů. Montáž střešních krytin pro šikmé střechy včetně klempířských prvků. realizace hrubých staveb dřevostaveb.

Prodej, e-shop: - aku vrtačky, aku šroubováky - pneumatické kladiva - vrtačky - magnetické, kolejnicové, příklepové - brusky, drážkovačky, střihačky oceli - kompresory - pily, frézky, cirkulárky - úhlové brusky, leštičky - rázové utahováky, sponkovačky, hřebíkovačky - štípače, vysavače, generátory - elektrocentrály.

Společnost Milan Průša - ALPSTAV provádí stavební a výškové práce, revitalizace a opravy panelových domů. Zaměřujeme se na provádění komplexních stavebních činností se zaměřením na revitalizace a opravy panelových domů. Nabízíme výškové práce horolezeckou technikou, malířství a lakýrnictví, izolatérství, zámečnictví a ...

MG Stavby realizují stavební práce jako jsou rekonstrukce bytů, koupelen, tepelné izolace, zateplování budov, včetně poradenství při vyřizování dotací.

Společnost Brusoll, s.r.o. realizuje dodávky brusných a řezacích materiálů, prodej ručního, elektrického a pneumatického nářadí.

Výstavba a rekonstrukce domů a bytů. Instalace fotovoltaických elektráren. Prodej nemovitostí.

Společnost ELK Technical Services s.r.o. je součástí skupiny ELK, která je rakouská jednička na trhu a jeden z předních dodavatelů montovaných domů v Evropě. Společnost ELK působí na českém trhu již od roku 1989. Jsme technická a projekční kancelář v Plané nad Lužnicí. Naší hlavní náplní je tvorba výrobní dokumentace, pro jednotlivé úseky ...

Pokud hledáte spolehlivého a zkušeného partnera pro realizaci vašeho stavebního projektu, pak je ELK BAU s.r.o. tou pravou volbou pro vás. ELK BAU s.r.o. je společnost s rakouským kapitálem, která se zabývá výrobou a montáží kvalitních dřevostaveb z tuzemského smrku. Nabízí širokou škálu montovaných domů pro individuální i komerční zákazníky, od ...

KAMENICTVÍ TOMEK-KRATOCHVÍL s.r.o. se specializuje na výrobu pomníků a krycích desek z umělého a přírodního kamene.

Dodávka, montáž: -střešních pláštů, plochých střech -zateplení nových budov, objektů -sanace průmyslových objektů -bytových i rodinných domů, dům -kompletní stavební činnost. Poradenství v oboru střešních izolací.

Specializujeme se na výrobu a dodávku dveří, vrat a oken. Námi vyráběný sortiment zahrnuje výrobky ze dřeva v typovém i atypickém provedení, dle přání zákazníka. Zajistíme nejen speciální sortiment dveří a oken, ale také kompletní dodávky dveřních a okenních prvků pro celou stavbu a to včetně montáže. Výrobce kuchyně, dřevěných oken, dveří, ...

Elektromontáže. Montáž, opravy, revize a zkoušky: - elektrické zařízení - elektrické vytápění - přípojky NN - hromosvody. Elektroinstalace. Revize elektro. Práce: - elektromontážní - elektroinstalační.

Prodej, dodávka, montáž Garážová vrata. Privátní sekční-vyhovují téměř do všech rozměrů garáží a splňují všechny požadavky zákazníka. Typy vnějšího designu: -podélná drážka - povrch struktura dřeva -bílá nebo odstín RAL -folie-zlatý dub rustikal -folie-mahagon -kazeta-povrch struktura dřeva -bílá nebo odstín RAL ...

Izolace střech: - hydroizolace střech: - ploché, rovné střechy - foukané izolace - zateplení střech - klempířské, pokrývačské práce - stavební práce - dokončovací práce.

Projekce elektra, elektroinstalační práce, revize, měření regulace

Vývoj, výroba, prodej, instalace a montáž. Divize BEZPEČNÝ DŮM: -přístupové systémy -VIP výtah -zabezpečení prostor a osob -kamerový systém -detekce požáru -nové sklepní kóje -life monitor. Divize MODERNÍ VÝTAH: -dodávky nové výtahy -výtahové komponenty, řídící systémy -výtahové šachty -výtahové kabiny -servis výtahů. Divize ...

WILD STONE je kreativní a dynamicky se rozvíjející výrobní firma, která od roku 2003 působí na trhu lehčených kamenných obkladů a portlandských dlažeb. Společnost je založena na pevných principech, kde je oddanost práci stabilním základem zítřejších projektů. Nadšení, nasazení a týmový duch nám pomáhají neustále inovovat a dosahovat nových cílů.

Firma Miroslav Durek je dodavatelem veškerých zemních a výkopových prací včetně výkopů pro inženýrské sítě. Dále provádíme demolice, pokládku zámkové dlažby i opravy lesních cest. Působíme v okrese Praha-východ, ale i v celém Středočeském kraji. Práce, služby: - zemní a výkopové práce pro inženýrské sítě - demolice - terénní práce - ...

Umíme Vítr s.r.o. se zaměřuje na malé větrné elektrárny, energetické poradenství a je výhradní zástupce značky SIMETI pro ČR a Evropu.