THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Kovovýroba. Výroba a distribuce: - větrací mřížky - revizní dvířka - průvětrníky - ochranné rohy.

Truhlářství, podlahářství: -pokládka plovoucích, laminátových, dřevěných podlah -koberců -renovace, opravy parket, palubek

Malířství, lakýrnictví a natěračství.

Maloobchod, prodej: - stavebniny, stavební materiál - cihly, cement, dlažba - střešní krytina, lepenka, izolační materiály - omítkové směsi - stavební ocel. .

-Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů -Výroba strojů a zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Činnost informačních a zpravodajských kanceláří -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, ...

Stavební firma. Stavební činnost: -půdní vestavby -zateplování (izolace) budov, domů -minerální omítky. Montáž: -sádrokarton -podhledy.

Realitní kancelář Správa nemovitostí Inženýrská činnost Developerské projekty

Velkoobchod, maloobchod: - čerpací technika - instalatérský a topenářský materiál.

Dekorační kazety. Prodej: - zateplovací materiály, izolace.

Truhlářské práce. Návrhy, realizace: - kompletní vybavení exteriérů a interiérů. Zakázková výroba: - nábytek - dveře, okna - bytové doplňky.

Hlídače čtvrthodinového maxima, dálkové ovládání po síti a radiem, kompenzace jalového výkonu, domovní a bytové elektroinstalace, výroba, dodávka, montáž.

Stolařství, truhlářství, dřevovýroba: - interiéry komerčních prostor - kancelářský nábytek - barové a prodejní pulty, nábytek pro ordinace, lékárny - bytový nábytek - ložnice - dětské a obývací pokoje.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních a zabezpečovacích zařízení

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Služby: - realizace developerských projektů, vyhledáváme nejatraktivnější lokality pro výstavbu objektů k prodeji i pronájmu.

Prodej, pokládka, montáž: - dřevěné a laminátové plovoucí podlahy, vinyl, PVC, koberce - dveře Porta, Boulit, Solodoor, Sapeli. - dveřní kování, doplňky k podlahám,

Rizikové kácení stromů - arboristické práce - ošetření stromů Výškové práce pomocí horolezecké a speleologické techniky

Koupelnové studio nabízí komplexní realizace koupelen - 3D návrhy obkladů, dlažeb, sanity, vybavení koupelen. Provádíme i realizace a poradenství.

Kompletní realizace metalických i optických tras (strukturovaná kabeláž). - elektronické zabezpečovací systémy - elektronické požární systémy - kamerové systémy - telefonní ústředny - audio video telefony - požární rozhlas - ozvučení prostor - společné tv.antény - vstupní systémy.