THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Práce: - stavební klempířství - pokrývačství - zámečnictví - vzduchotechnika - izolace rovných stěn.

Manipilační technika Školení řidičů VZV Technické kontroly VZV Tlakové nádoby, kotelny Plyn a plynová zařízení BOZP a PO

Vodoinstalatérství, topenářství. Rekonstrukce bytových jader a zařizovacích předmětů. Výměnu ležatých rozvodů a stupaček. Opravuji splachovací baterie.Nonstop pohotovost.

Maloobchod, prodej: - tepelně izolační materiál.

Truhlářství. Dřevovýroba, prodej: - dřevěné dveře, schodiště, nábytek (na zakázku) - slévárenské modely ze dřeva. Řemeslnické práce: - truhlářské - stolařské.

Stolářství.Truhlářství. Zakázková výroba, renovace: -nábytek -kompletní vybavení interiérů -dětské pokoje -vestavěné skříně na míru -kuchyně, kuchyňské linky včetně návrhu na PC.

Zastoupení rakouské firmy GUTJAHR. Prodej, poradenství: -stavební materiál GUTJAHR -stěny a stropy -cementová stěrková hmota šedá -fasádní stěrková hmota bílá -plnící a vyrovnávací stěrková hmota vnitřní -stěrka vyhlazovací -lepení, izolace -flexibilní lepící malta -hydroizolační hmota -práškové lepidlo parket s ...

Návrh, výroba: -hydraulické lisy -pneumatické lisy -jednoúčelové stroje (podle požadavků zákazníka) -všechny vyráběné stroje jsou navrženy a vyrobeny v souladu s platnými harmonizovanými normami, jejich bezpečnost je posouzena ve spolupráci s TÜV CZ s.r.o. Praha a všechny stroje jsou označeny symbolem ...

Technické služby: - správa bytů a kotelen - údržba veřejného osvětlení a údržba zeleně - sběrný dvůr a odpadové hospodářství.

Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba, stolařské, truhlářské práce: - dveře - kuchyně - předsíně - stoly - obývací stěny - poličky - zahradní, dětský nábytek - vybavení škol a školek

Velkoobchod, pilařská výroba: -pořez kulatiny -výroba přířezů -prodej veškerého řeziva -sušení řeziva -pořez na jemnořezných pilách NEVA -tepelná úprava dřeva -termopec -termodříví.

Kompletní inženýrská činnost ve stavebnictví.

Statik, statika staveb, statické a dynamické posudky stavebních konstrukcí. Posouzení rekonstrukcí, poruch staveb a konstrukcí.

Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba, prodej, montáž: - kuchyně, kuchyňské doplňky, kuchyňské studio - nábytek, interiéry. Řemeslnické práce: - stolařské, truhlářské.

Pokládka - PVC - koberce - parkety - plovoucí podlahy

Stolařské práce, truhlářské práce. Zakázková výroba kuchyňských linek, kuchyně, kuchyní. Kuchyňská linka.

Řemeslnické práce, dodávka, montáž, servis: - voda, topení, plyn, vodo-topo-plyn - topenářské práce, vytápění - plynařské práce - vodoinstalatérské práce, vodoinstalační.

Dodávka, montáž, revize, servis: - elektroinstalace. Řemeslnické práce: - instalace elektro, elektrikářské, elektromontáže - výškové práce.

Prodej: - bazény - zastřešovací systémy - vířivky - sauny.

Stavební firma, výstavba: - komplexní stavební činnost - rodinné domky - rekonstrukce - střechy - omítky, sádrokarton - betonování - zámková dlažba.

Nátěry střech Opravy a stavba - komíny Čištění střech Výškové práce pomocí horolezecké techniky (čištění žlabu, oprava a stavba komínu, shoz sněhu, ...) Klempířské práce - oplechování střech - strojově a ručně falcované krytiny

Sklenářské práce. Pískování skla.