THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Společnost 2PP s.r.o. se zaměřuje na kotle, kamna, tepelná čerpadla, solární systémy, fotovoltaiku a na rekuperace.

Společnost Prosperplast s.r.o. je dodavatelem inovativních a estetických řešení pro dům a zahradu.

Výstavba nízkoenergetických a pasivních dřevostaveb. Realizace staveb na klíč, staveb na dokončení.

DOSS ELEMENT s.r.o. zajišťuje údržbu domovního fondu - opravy a montáž izolací plochých střešních konstrukcí, opravy a výměny klempířských prvků, upevnění uvolněné střešní krytiny, čištění žlabů, svodů a lapačů.

Betonárna. Výroba, prodej: -beton -betonové směsi.

Bytové a domovní elektroinstalace, instalace svítidel, instalace a výměny vypínačů a zásuvek, údržba nemovitostí, výměny, opravy, servis zařizovacích předmětů, montáž nábytku, tapetování, stěhování, vyklízení, zahradní práce, ořezy stromů, autodoprava.

Návrhy, realizace a údržba zahrad. Dlažby, zídky ploty, pergoly. Zemní práce. Zahradní a koupací jezírka. Závlahový systém toro. Sportovní plochy a golfová hřiště. Zimní údržba. Zahradní E-shop.

Společnost ELKOMP Kroměříž je výrobce a prodejce elektrosoučástek, elektrokomponentů převážně pro automobilový průmysl a regulační techniku. Vývoj, výroba: - elektrokomponenty: - pro automobilový průmysl a regulační techniku - regulátory pro alternátory - odrušovací a zhášecí členy - měniče napětí - napájecé zdroje ...

Elektroprojekce, projekce, inženýring, koordinace: -elektroinstalační, elektroinstalace -komplexní elektromontážní činnost, elektromontáže.

Společnost Czech Hydro s.r.o. vlastní a provozuje 11 vodních elektráren v České republice.

Stavební firma Z&V se sídlem v Kladně se zabývá komplexní stavební činností a realizací střech na klíč. V rámci zhotovení střech zajišťujeme kompletní dodávku, a to včetně všech řemeslných a dokončovacích prací - klempířství a tesařství. Současně zajišťujeme také stavby rodinných domů, a to od návrhu až po realizaci, včetně veškerých stavebních ...

Mori Reality s.r.o. je rodinná společnost se specializací na výstavbu horských apartmánů a rezidenčních nemovitostí v Jeseníkách a na Šumpersku.

Velkoobchodní, maloobchodní prodej: -350 druhů koberců šíře 2, 3, 4, 5 metrů -100 druhů PVC šíře 1, 5; 2; 3; 4 metrů -běhouny šíře 0, 65 0, 95 1, 33 metrů -sportovní povrchy, syntetická tráva -čistící zóny, rohože -kusové koberce, obdelník, kruh, ovál -garnýže, rolety, doplňky -koupelnové předložky a rohože -ukončovací lišty, ...

SLK statika, s.r.o. se specializuje na statické části projektů pozemních staveb. Poskytuje služby v oblasti statiky staveb, od návrhu až po realizaci.

Společnost PALDY trade s.r.o. zajišťuje konzultace v oblasti rekonstrukcí a staveb včetně zpracování dokumentace k realizaci Vašich projektů. Dále rekonstrukce na klíč, elektroinstalace, vodoinstalace a odpady, modernizaci koupelen, práci se sádrokartonem, malířské práce, podlahy a další.

Naše společnost se zabývá prodejem interiérových dveří, plovoucích, vinylových, dřevěných a laminátových podlah, podlahových, obkladových i zasklívacích lišt, terasových dílců a pelet.

stavební činnost, práce, střechy na klíč, pokrývačské práce - výstavba, přestavba, rekonstrukce domů, domy - stavby na klíč - opravy, rekonstrukce staveb, stavba - rodinné domy, dům - střešní krytina -půdní vestavby, podkroví, sádrokartony -přístavby -dlažba, dlažby, zámková dlažba -obkladačské práce, obklady -zednické práce -zděná ...

Truhlářství, výroba, prodej, dodávka, distribuce, montáž: -vchodové dveře Classic -čtyři různé provedení a v dalších možných variantách-jeden nebo dva boční světlíky. -vchodové dveře dřevěné Domino -vchodové dveře dřevěné Portal -vchodové dveře dřevěné Romantic -vchodové dveře dřevěné Modern -vchodové dveře dřevěné Excelent. Každý model ...

Výškové práce: - tmelení a impregnace panelů - nátěry střech a konstrukcí - montáže reklam - odstranění sněhu, ledu a rampouchů - čištění okapů - mytí oken. Opravy: - komíny. - dilatační spáry. Demolice: - komíny - budovy. Klempířské práce. E-shop, prodej: - vybavení pro bojové sporty. Kamenná prodejna.

Výroba, velkoobchod, dodávka, prodej: - upevňovací systémy - talířové hmoždinky - spojovací materiál.

Firma Filip Neugebauer se specializuje na kompletní činnost v oblasti elektroinstalací. Svým zákazníkům nabízí montáže i opravy elektro zařízení. Působí především v okrese Břeclav.

Firma BASE IC, s.r.o. v Havířově již od roku 1997 působí v oblasti izolací staveb, výroby a montáží ocelových konstrukcí, opláštění budov, montáží světlíků a pokládky střešních systémů. Hydroizolace - izolace střech včetně kompletních oprav střešních konstrukcí a klempířských prací - hydroizolační materiály od předních světových výrobců - ...