THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Výroba - zahradní nábytek - odpadkové koše - městský mobiliář - parkové lavičky

Práce: -malířské, malířství: -malby: -byty, kanceláře, haly, nebytové prostory -benátský štuk -natěračské, natěračství: -nátěry: -okna, dveře, zárubně -fasády, střechy -nástřiky - okrasné omítky na zdivo -strukturální omítky. Lokalita: -kraj zlínský, olomoucký, jihomoravský.

Služby: - instalace solárních systémů na střešní konstrukce - výstavba solárních elektráren.

Výrobce dřevěných okenních a dveřních patentovaných systémů a lepených lamelových hranolů.

Maloobchod, prodej, montáž, oprava, servis: - žaluzie-horizontální, vertikální, venkovní, interiérové, stínící technika - venkovní rolety - rolovací garážová vrata - markýzy - shrnovací dveře.

Portfolio nabízených služeb: -realizace elektromontážních prací od zhotovení projektu, zpracování variantních technických řešení přes realizaci díla až po zabezpečení servisu. Elektromontáže, elektroinstalace, montáže: -silnoproudá zařízení: -vysoké a velmi vysoké napětí všech napěťových úrovní -slaboproudá zařízení: ...

Truhlářství Výroba: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - obývací a dětské pokoje

Stavební firma: -stavební práce -specializovaná stavební chemie: -hydroizolace střešních plášťů -lité podlahy -zateplování fasády -rekonstrukce: -bytová jádra -interiéry rodinných domů -pokládka: -obklady, zámková dlažba -montáže: -plovoucí podlahy -sádrokartony -kuchyně. -dřevostavby.

Čištění kanalizací -kamerové systémy potrubí

Činnost firmy Tomášová-Semily s.r.o.: - výškové práce - úklidové práce - technické a řemeslné služby - demoliční práce - servis bioplynových stanic - pronájem s obsluhou i bez obsluhy - pracovní plošiny - demontáže azbestu - údržba zeleně malých i velkých ploch - tryskání, pískování - energetický servis - lešenářské práce - ...

Stavební činnost: - dodávky monolitických železobetonových konstrukcí posuvným a systémovým bedněním v ČR i v zahraničí - generální dodávky staveb, nosné konstrukce budov, sila.

Výroba: - betonové vodonepropustné nádrže s označením BN (betonová nádrž) ve velikostech BN 13, BN 9, BN 5, BN 1 (čísla udávají maximální objem nádrží v m179;).

Prodej, maloobchod, montáž: - plastová okna, dveře, zimní zahrady - výhradní zastoupení společnosti Finstral AG.

Truhlář: - nábytek - kuchyně - vestavěné skříně - ordinace, kanceláře - pokoje - schody - interiérové a vstupní dveře - zábradlí - postele a čalounění - plasty, pracovní desky, umělý kámen - altány, pergoly.

Instalace, montáž: - tepelné a hlukové izolace - ústřední topení a horkovody - izolace potrubí a rozvodů pro klimatizaci budov. Prodej: - izolační materiály.

Geodetická společnost Geodetické práce, zeměměřičská činnost: -geometrické plány -vytýčení hranic pozemků -vytýčení stavebních objektů -dokumentace skutečného provedení staveb -účelové mapy pro projekty.

Výroba, dodávky na klíč, inženýrská a poradenská činnost: - výrobní linky pro průmysl Výroba, dodávky, montáže a demontáže: - průmyslové haly a objekty - ocelové konstrukce - skluzy, násypky, výsypky, dopravní cesty Výroba, stavba, rekonstrukce: - ocelové zásobníky, sila - mostní konstrukce.

Prodej - náhradní díly - válečkové řetězy na nákladní automobily - hydrauliky - bantamová kola - pneumatiky - pneu technika - kovové palety - stykače - koncové vypínače - elektromotory - spalovací motory - nástroje a nářadí - hydraulické rozvaděče, válce - ...

Výroba - manipulátory Výroba - jednoúčelové stroje Kovovýroba - zámečnické práce

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -kabely, vodiče, flexopřívody -koaxiální kabely, motorové spouštěče -jističe, chrániče, deony, stykače -pojistky, hlavice, svorky, svorkovnice -spínače, zásuvky, vidlice, objímky -domácí telefony, zámky, napáječe -úložný materiál, krabice, lišty -nadproudové ...

Velkoobchod a maloobchod: - elektroinstalační materiál - elektro.

Provádíme: - znalecké posudky v oboru stavebnictví - projektová a inženýrská činnost.

Profites Nabídka činností: -stavba a rekonstrukce krovů -generální opravy střech -výroba a montáž dřevěných konstrukcí -výroba a montáž altánů a pergol -pokládka podlah Dále provádíme: -ochranné a preventivní nástřiky dřeva a střešních krytin -pokládku dlažby a lepení obkladů -koupelny na klíč -práce se sádrokartonem

PROVÁDÍ: DŘEVOSTAVBY: Typové domy i individuální projekty ekologických dřevěných domů v různých tepelných standardech. Energeticky úsporný, nízkoenergetický i pasivní dům přímo vám na míru. IZOLACE CELULÓZOU: Přírodní tepelná izolace vám nabízí komfort, kvalitu, rychlost aplikace a příjemnou cenu.