Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Agroservis Holý se zaměřuje na prodej a servis zahradní, lesní a komunální techniky a elektrického nářadí. Jsme autorizovaným prodejcem a servisním střediskem techniky značky Husqvarna, avšak v našem sortimentu máme i zboží Kioti, GARDENA, Makita aj.

Specialista na výrobu skelných rohoží KOBEMAT®, přírodních vláken, konopné izolace, na které používáme sklovláknité prameny. Rohože jsou prošité rouny ze sklovláknitých pramenů. Naše výrobky se používají jako izolace vysokoteplotních prvků v různých průmyslových odvětvích.

Pokládku podlah, podlahářské práce a dodávku a montáž interiérových dveří na míru zajistí ve Znojmě firma Podlahy a dveře Lukáš Nekula.

Zemní a výkopové práce, výstavba komunikací a inženýrských sítí je hlavní činností firmy DS DUMA s.r.o..

Naše rodinná firma se zabývá výrobou zemědělské techniky, zařízení pro ekologické spalování biopaliv a zařízením na výrobu pelet. Pro zemědělce také vyrábíme kvalitní náhradní díly z borové oceli. V neposlední řadě prodáváme také zemědělské stroje, traktory CHERY. Peletizační linka - malé zařízení na výrobu granulí a pelet z pilin, slámy, ...

Aleš Korček se zaměřuje na zámečnictví a nástrojářství.

Zabýváme se dovozem, prodejem a revitalizací mobilních domů (mobilheimů) vyrobených v zemích západní Evropy. Našim klientům navíc nabízíme kompletní přestavbu sezónního mobilního domu na mobilní dům celoroční.

Miroslav Kopuletý se zaměřuje na zemědělskou výrobu, stavební a zemní práce a na přepravu nákladu a sypkých hmot.

Bc. Viktor Sedlář se zaměřuje na vodoinstalatérské práce, opravy a s tím související poradenství.

Bohumil Vávra se zaměřuje na zednictví, výkopové práce a demolice staveb.

C.U.B.E., s.r.o. se zaměřuje na projektovou činnost.

City Upgrade, s.r.o. se zaměřuje na plánování rozvoje, návrhy veřejných prostranství, architektonické studie a projektování.

Firma REENGO a.s. se zabývá řízením a financováním projektů s vysokou přidanou hodnotou a společenským přesahem.

Rodinná stavební firma Navláčil s.r.o. se sídlem ve Zlíně a logistickým centrem v Tlumačově se již více než 25 let jako generální dodavatel zabývá především průmyslovou výstavbou na klíč. Součástí naší činnosti je tak výstavba výrobních a skladových hal, železobetonových objektů, administrativních objektů, základů pod stroje a dalších ...

Práce: -truhlářské, truhlářství.

Dodávka: - bezpečnostní dveře - bezpečnostní protipožární dveře - zámky, kování - interiérové dveře.

Soustružení - dřevovýroba - praporové tyče Zakázková výroba - nábytek - dveře - zábradlí - schodiště

Firma imca, spol. s. r. o. přední dodavatel oken, dveří a rolet evropské značky HOCO.

EMC PROJEKT, spol. s r.o. se zaměřuje na projekční a inženýrskou činnost.

Podlahy Zbránek s.r.o. je firma působící na Severní Moravě, s poskytujeme profesionální služby pro Vaše podlahy. Zajistíme poradenství a pomoc při výběru podlahové krytiny.

Esting Group, s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalační práce.

Společnost L2 fasády s.r.o. projektujeme výjimečné opláštění budov. Naše specializace spočívá v designových provětrávaných fasádách z kompozitních materiálů, což dává vašim projektům jedinečný vzhled.

Eva Macholánová se zaměřuje na projektovou dokumentaci, územní řízení a na stavební povolení.

Onix stav s.r.o. se specializuje na širokou škálu stavebních prací, včetně sádrokartonářských, podlahářských, zednických, bouracích a obkladačských prací.

BEKU Professional s.r.o. se zaměřuje na služby v oblasti správy nemovitostí, rekonstrukce bytů, stavebních prací, malířství a tapetářství.