THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Realizace stavebních prací včetně materiálu

Služby: -oprava a údržba bazénů -návrhy a realizace sadových úprav -údržba zeleně -zahradní jezírka -stavby a údržba pergol.

Firma FEROMONT Pohořelice, s.r.o. má dlouholeté zkušenosti ve výrobě i montáži ocelových hal a ocelových konstrukcí. Výroba, prodej a montáž: -technologické nosné ocelové konstrukce, jejich části, plošina, plošiny, potrubní mosty, lávka, lávky, schody, hala, montáž haly, montované haly -různé typy ocelových konstrukcí hal neomezených ...

Montáže: - sádrokartonové konstrukce - tepelné izolace - minerální kazetové podhledy - kompletní půdní vestavby - plovoucí podlahy včetně přípravy podkladu - termofasády.

Revize elektrických zařízení, spotřebičů a hromosvodů v rozsahu E2A do 1000Vst. a 1500Vss.

Provádíme: -střešní konstrukce -pokládání střešní krytiny -montáže střešních oken. Nabízíme: -tesařské a zednické práce. Práce na střeše, střecha, střechy.

Maloobchod, prodej, montáž: -kotle, radiátory, elektrické bojlery, vany, čerpadla -plynové, vodovodní a topenářské rozvody -instalatérské, topenářské, plynařské práce.

Kompletní práce - v oblasti stavebního klempířství (včetně pokrývačských, tesařských a natěračských prací) - v okresech Beroun, Praha-západ, Kladno, Příbram, Praha, dále dle dohody Zajištění - dodávka materiálu pro rekonstrukci klempířských prvků střechy, po dohodě i další materiál Pokrývačské práce - v okresech ...

Poradenství, pokládka, prodej: -plovoucí podlahy laminátové, dřevěné -parkety, prkna, korky, koberce, PVC. Služby, řemeslo: -drobné truhlářské práce -obklady, stropní podhledy, montáž nábytku, kuchyňských linek -montáž obložkových dveří -doplňky-kusové koberce, lišty, lepidla.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

PROVÁDÍ: - elektroinstalační práce ( včetně revizí ) - vodoinstalační práce - topenářské práce - podlahové topení - instalace plynu STAVEBNÍ ČINNOST: - hlavní stavební výroba i přidružená stavební výroba ( HSV i PSV ) MONTÁŽ: - podlahové topení ( elektro ) STROJÍRENSTVÍ: - kovovýroba

Pobočka. Sklenářství: - zasklívání oken (i u zakázníka, i výkladní skříně) - řezání všech druhů skel a zrcadel - zateplování oken termoizolačními skly - renovace oken - rámování, paspartování.

Výroba, kovovýroba, zámečnictví: - svařence - strojní součásti - ocelové konstrukce - stavební zámečnické prvky

Kamenické práce. Pískování, sekání. Barvení písma.

Stavba - pergoly, tesařské práce -plynoinstalační práce -topenářské práce -zateplování -montáž - plastová okna -pokládka - dlažby - podlahy Stavby - rodinné domy na klíč -zednické práce -klempířské práce -kompletní realizace - střechy, pokrývačské práce.

Autoservis: -opravy motorů a GO motorů -opravy podvozků a náprav -opravy karoserií a ochranné nástřiky podvozků a dutin -příprava vozidla a zajištění STK -pneuservis osobních a dodávkových vozidel -opravy elektroinstalace -autodiagnostika -likvidace vozidel a autovraků. Autovrakoviště. Zámečnictví: -zakázková výroba ...

Výroba a prodej závitořezných nástrojů: -závitníky podle norem ČSN, DIN, ISO -závitové kruhové čelisti -soupravy závitořezných nástrojů v kazetách -speciální závitořezné nástroje podle požadavků zákazníka -vratidla -trny pro vrtačková sklíčidla -kalení oceli ve vakuu a v ochranné atmosféře -popisování výrobků ...

Izolatérství, izolace: -hydroizolace -ploché a šikmé střechy, zelené střechy -terasy balkonů všech typů staveb (průmyslových, obchodních i bytových) -pokládka - kompletní střešní pláště -izolace spodních staveb.

Velkoobchod: -tepelná izolace potrubí a aparátů ARMSTRONG, URSA, ROCKWOOL, IZOVER. Pro techniku: -chladící -klimatizační -tepelná -zdravotní -stropní podhledy.

Prodej, dodávka, realizace: - kamenné a sádrové obklady - zahradní doplňky. Výroba, dodávka: - okrasné dlažby a obklady z umělého kamene Lucca.

Truhlářství. Výroba: -masivní nábytek -kuchyňské linky, skříně -kancelářský nábytek -balkony, dřevěné doplňky staveb -dveře, okenice -celodřevěné schodiště.

Výstavba, provoz, dodávka fotovoltaických elektráren: - fotovoltaická elektrárna (výstavba FV elektráren) na klíč - polohovací jednotky - fotovoltaické panely, měniče napětí, příslušenství - solární park.

Prodej, servis a náhradní díly: -zahradní a farmářská technika: -malotraktory VARI -travní sekačky -řetězové pily -křovinořezy -elektro centrály HONDA -elektrické ruční nářadí DWT.