Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Prodej, dodávka, montáže: -garážová vrata HÖRMAN, LOMAX DELTA, KRUŽÍK: -výklopná, sekční, rolovací -vjezdové brány: -posuvné, křídlové, průmyslové -pohony a dálkové ovladače -předokenní rolety plastové a hliníkové -parapety, žaluzie, venkovní rolety, markýzy Práce: -stavební zámečnictví. Sídlo firmy: - Sazovice 230, ...

Filip Bulička se zaměřuje na výrobu a montáž pomníků, dlažeb, schodů, parapetů, kuchyňských desek a krbů.

Půjčovna lešení a úklidové služby. Historie naší firmy sahá až do roku 1992. Od počátku své existence, naše firma půjčila lešení již více než 700 zákazníkům. Nabízíme k pronájmu trubkové lešení, rámové lešení a pojízdné věže. Vše v perfektním stavu a certifikované. K zapůjčení máme lešení pro jakékoliv stavby. V případě, že nemáte ...

Ing. Oldřich Kozáček se zaměřuje na montáže tepelných čerpadel a klimatizací a na topenářské, plynařské a instalatérské práce.

Luboš Krátký se zaměřuje na montáž plynových a kondenzačních kotlů.

Ludvík Tvarůžek se zaměřuje na montáže sádrokartónů, stropů, na stavební práce, zateplení fasád a mnoho dalšího.

M + R stavební, s.r.o. se zaměřuje na stavební, zemní a výkopové práce.

Nabídka stavebních prací, demolic a ručních výkopů vody, plynu i sítí.

Inženýrská geodézie. Geodetické práce pro katastr nemovitostí. Scanování mapových podkladů, vektorizace rastrových map. Poradenská činnost v oboru geodézie a kartografie.

Velkoobchod, maloobchod, zásilková služba: - sortiment pro řemeslníky, průmyslové potřeby - ložiska, těsnění, spojovací materiál, řetězy, dílenská chemie, nářadí ruční, elektrické, pásové brusky, brusivo, elektrocentrály, ochranné pracovní pomůcky..

Na trhu působíme od roku 1997. Zabýváme se montáženi rozvodů topení, otopných těles, kotlů, kotelen, plynovodů, rekonstrukcemi koupelen, bytových jader, instalací solárních systémů. Nabízíme kvalitní služby, dodáváme kvalitní materiály s vysokými zárukami. Poradenství a zpracování cenových nabídek zdarma.

STAVO KAMENÍK s.r.o. se specializuje na rekonstrukce, revitalizace, plastová okna a dveře.

POWER support s.r.o. je společnost specializující se na prodej stavebních, recyklačních a těžařských strojů.

Martin Cejpek se zaměřuje na truhlářské a podlahářské práce.

Martin Kabelka se zaměřuje na půjčování lešení.

Martin Rybníček se zaměřuje na prodej stavebního materiálu.

Strojní omítky: -dodávka jednovrstvých a vícevrstvých vnitřních i vnějších strojních omítek -materiál PROFIAMBAU -omítky rodinných domů -vápenocementová omítková směs pro vnitřní použití.

Stavebniny - tel.: 601306880. Prodej: - stavební materiály: - zdící materiály - maltové směsi, pojiva a fasády - zárubně - sádrokartony - tepelné izolace - komínové systémy - odvodňovací systémy - betony, dlažby, face bloky - materiál pro střechy - chemie, silikony, tmely - stavební nářadí - ...

Prodej, maloobchod: - podlahy, podlahoviny - barvy, laky HOSTIVAŘ - REMMERS - lazury - vinylové dílce - PVC, koberce - plovoucí podlahy - malířské potřeby.

Půjčovna, montáž - 728538380: -lešení: -trubkové, rámové, fasádní -stavební výtahy -shozů -výtahy -závěsné lávky -pódia -zastřešení, přístřešky -stropního bednění -stěnového bednění, šalování -příhradové vazníky Dřevovýroba - tel.: 725912952. Eshop - tel.: 725912911. .

Firmu WECOO PRODUCTION s.r.o. se především zabývá výrobu konstrukcí pro montované dřevostavby a také realizací montovaných dřevostaveb na klíč. Sídlí na adrese Jinín 78 a má dlouholeté zkušenosti a certifikace v oboru. Nabízí širokou škálu stavebních projektů, od rodinných domů, bytových domů, hotelů, škol, nástaveb, pergol, až po garážová stání. ...

Společnost SEVT-MONT s.r.o. je firma specializující se na elektroinstalační práce a fotovoltaiku.

Novergon s.r.o. se zaměřuje na prodej elektroinstalačních prvků, proudových chráničů, jističů, odpojovačů a mnoho dalšího.