Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Půjčovna vysokozdvižných plošin: - kloubové přívěsné montážní plošiny s pracovní výškou 9, 5 a 14 m - vysokozdvižné montážní plošiny do 20m . Výškové práce za pomoci horolezecké techniky.

Práce, řemeslo: -malířské, malířství malování, malby -natěračské, nátěry, natírání.

Stavební firma: - novovstavby - rekonstrukce - bourací, výkopové a drobné stavební práce - vodo-topo-plyn - elektro i revize - zateplování fasád - obkladačské práce - zámkové dlažby - drenáže kolem domů - sádrokartony - odvoz suti - dovoz písku a štěrku - kamenné okrasné zídky - bytová jádra - rekonstrukce

Vodo-Topo-Plyn. Plynoinstalační práce. Prodej - solární systémy - vyřízení zelených dotací. Topenářské práce. Prodej: - tepelná čerpadla - vyřízení zelených dotací Prodej - centrální vysavače Vodoinstalační práce.

Výroba, prodej: -elektroinstalační lišty pro nízkonapěťové vodiče, ohebné a pevné trubky -příslušenství, krabice.

Online obchod: -obklady keramické, fasádní, dlažby tuzemské RAKO -plastové a kovové profily DURAL pro dlažby, obklady, podlahy a koberce -lepící, spárovací hmoty -tmely silikonové a akrylové -PU pěny -fasádní a interiérové barvy TOLLENS, míchací zařízení pro více než 3000 odstínů na počkání, akrylát, silikát, syntetika ...

Práce: - malířské - natěračské - tapetářské - dekorace - zateplování -sádrokartony

Stavební firma. Opravy, rekonstrukce, modernizace staveb. Dodávka staveb. - bytových, občanských - průmyslových.

Komplexní řešení technického zařízení budov. Montáže: - ústředního vytápění - vytápění průmyslových objektů a hal - solární systémy - zdravotně technických instalací - plynofikací objektů, areálové průmyslové plynovody. - výměny plynových kotlů, ohřívačů TV a zařízení v kotelnách - rekonstrukce bytových jader - výměny vodoměrů, ...

Hodinový manžel. Elektroinstalace. Zahradní práce. Domácí práce. Zednické a malířské práce.

Pokrývačství, tesařství, klempířství. Realizace, dodávka, montáže: - nové střechy. Rekonstrukce, opravy: - střešní krytina.

Instalace, projekty, revize: -plynoinstalace plyn do 50KW -ústřední topení, topenářské práce -vodoinstalace plasty odpady -plynové kotle DESTILA 7-50 KW.

Velkoobchod, prodej, maloobchod, výroba: - bazény, sauny i s příslušenstvím - bazénová chemie - vířivé vany.

Práce, výroba: -kuchyňské dvířka z masivu -truhlářství -zakázková výroba -okna, eurookna, vitríny, zimní zahrady -dveře vchodové, interiérové, zasouvací, obloukové -podlahy plovoucí, masivní, laminátové -dělící příčky -obklady stěn, sloupy a stropy -schodiště samostatné, lepené na beton, kov. Konstrukci -soustružené zábradlí, apod.

Velkoobchodní, maloobchodní prodej: -profi stavební chemie, technické poradenství -materiály na: -vysoušení: vlhké zdivo -hydroizolace: vlhké podklady -opravy: podlahy a schody -speciální tmely a lepidla -diamantové řezné nástroje -univerzální vrtáky a nářadí.

Pronájem, půjčovna: - montážní plošina (MP) - vysokozdvižná montážni plošina (VZP) - pracovní plošina - LIAZ montážní plošina 20 metrů Kácení stromů: - z plošiny, rizikové, klasické - pomocí stromolezecké techniky - ořez větví kolem el. vedení Frézování pařezů: - štěpkování větví stromů, keřů - kosení, mulčování trávy

Firma Plošiny Weber s.r.o. pronajímá zdvihací zařízení, zvedací techniku, stavební stroje, nářadí.

Průmyslová energetika. Výroba, dodávka, prodej, montáž: - průmyslové kotle na dřevo - systémy skladování paliva (sila) s automatickým vybíráním - energie z obnovitelných zdrojů - odlučovače popílku.

rotek s.r.o.je společnost, která Vám poskytne kvalitní čištění střechy, údržbu či nátěr fasády.

ColorCar, a.s. je výhradní distributor opravárenských autolaků značky Cromax, dříve DuPont Refinish v České republice.

Společnost DAS spol. s r.o. působí již od roku 1993 na trhu jako dodavatel transportní a manipulační techniky a rovněž se zaměřuje na zámečnickou výrobu, výrobu el. rozvaděčů a elektromontáže.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: - ruční elektrické nářadí - nářadí pro automobilový průmysl - nářadí průmyslové montážní - železářství, domácí potřeby - brusivo - měřidla - řezné nástroje na obrábění kovů, dřeva a stavebních hmot. Půjčovna nářadí.

Velkoobchod, prodej: - nerezový hutní materiál - plechy válcované za tepla i za studena - trubky bezešvé, svařované, silnostěnné - profily - tyčová ocel - svařovací materiál - spojovací materiály.

Práce: -vodoinstalatérské, vodoinstalace -topenářské -elektroinstalace.